FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 05 maj 2015, 20:27

Alen Škoro je napisao/la:Kažu da će Jović u Sarajevo ako se plasira u LP.
Valjda momak rekao da sa C.Zvezdom nikad neće dočekati da igra LP.
Bolje Maribor ili Dinamo... Ipak iz velikog kluba se prelazi u veliki, ne u vječnog pratioca slavnog Želja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2015, 22:15

Alen Škoro je napisao/la:Kažu da će Jović u Sarajevo ako se plasira u LP.
Valjda momak rekao da sa C.Zvezdom nikad neće dočekati da igra LP.
Hoce. Kaze on i Nemanja Matic vec potpisali, nego mediji ne objavljuju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 maj 2015, 22:17

Sta se lozite, decko pokusava biti simpatican... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 maj 2015, 23:20

Čitam na mozzartu da je Porto ponudio 5 miliona za 50% Lukinog ugovora. Koliki je naš procenat od Luke, mogu samo da pretpostavljam.

marconato je napisao/la:Sta se lozite, decko pokusava biti simpatican... :)

Dečko (tanovac) jeste simpatičan, došao na Zvezdinu temu da provocira. :lolno: To mu je vjerovatno najveće dostignuće u forumskoj karijeri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 maj 2015, 23:27

alan_kardec je napisao/la:Čitam na mozzartu da je Porto ponudio 5 miliona za 50% Lukinog ugovora. Koliki je naš procenat od Luke, mogu samo da pretpostavljam.
Kasnis alane, vec sam pisao ne prethodnoj str... :)

Ma cim se tu Falji vrti, onda znas koliko je sati...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 maj 2015, 23:57

do mene je, zaboravi.
dok se kompanjoni rastale, cijenim da će klubu ostati neki simboličan iznos.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 maj 2015, 12:01

Na danasnji dan pre tacno 20 god. odigran jubilarni 100. veciti derbi!

Na jednoj strani: Milojević, Đorović, Krupniković, Rambo Petković, Kovačević, a na drugoj: Mirković, Nađ, Ćirić, Saša Ćurčić, Milošević... :cool:

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 maj 2015, 17:55

alan_kardec je napisao/la:Čitam na mozzartu da je Porto ponudio 5 miliona za 50% Lukinog ugovora. Koliki je naš procenat od Luke, mogu samo da pretpostavljam.
Izgleda da je nas procenat na njegov ugovor upravo 50 %, a druga polovina u vlasnistvu agencije Pini Zahavija, jer su im nasi slijepci iz uprave zimus prodali 50 % prava na njegov ugovor i to za milion evra... :facepalm: :x

Zato se i pominje samo 50 % ugovora, a klub (Benfica, Porto) ce se posle lako raskusurati za Zahavijem. Slican slucaj kao i sa Lazarom Markovićem... :kafa:

Citam da bi mogli i Rajkovića prodati za 2 mil.... :puke:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 maj 2015, 23:28

Ma jašta, rasprodaj sve što hoda na dvije noge, nama ne treba ništa osim kvaliteta iz domaće lige tipa Gavrića, Planića i sl.
Danas čitam Jovićevu izjavu, njemu se bar još godinu ostaje kod nas. Valjda se i on tu nešto pita.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 maj 2015, 00:20

Ima lopova mozemo da ih izvozimo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 maj 2015, 14:31

Veceras derbi kola protiv Čukaričkog na Banovom brdu! Nadam se dobrom mecu i istoj ili slicnoj postavi kao protiv Rada... ;)

Prenos je na areni od 19:00 h.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 maj 2015, 20:51

Ljudi nas zasluzeno dobise! Tako to biva kada u prvom poluvremenu promasis veceru i ne iskoristis svoje sanse, a pored toga imas, malo je reci nesigurnu odbranu! Andjelković i Cvetković su najgori bekovi u istoriji Zvezde! Ovaj prvi je uspio i Brigela i Reljića syebati... :facepalm:

Čukarički za nase prostore preozbiljan tim! Ako uspiju zadrzati sve igrace, mogu se nadati dobrom rezultatu u evropi... ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 maj 2015, 20:53

Onog ko je zasluzan za dovodjenje Gavrica i Cvetkovica u nas klub istjerati iz fudbala.. a Lalatovicu dati da se igra trenera jos tri kola i onda mu dati sansu da ponovo vodi Napredak.

Andjelkovica i Cvetkovica je smijesno gledati i prije utakmice, a ne na utakmici. Kada gledas zagrijavanje vidis da oni ni tada ne znaju dici loptu, napraviti normalan centarsut.. i obojica pretpostavljam imaju dugogodisnje ugovore.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 maj 2015, 12:37

Jović propušta Svetsko prvenstvo!?

Momak koji je trebalo da bude jedna od udarnih igala reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina možda propusti ovo takmičenje.

Napadač Crvene zvezde se ove sezone probio ka prvom timu, za njega su bili zainteresovani mnogi evropski velikani, konačno je u drugom delu sezone i pokazao da se radi o velikom potencijalu.

Na poslednjoj utakmici protiv Čukaričkog on je povredio koleno, morao je da teren napusti pre vremena, a konačne rezultate povrede saznaćemo za nekoliko dana kada mladiću bude spao otok.

Da žal bude veći, one se povredio na samom kraju utakmice pri rezultatu 2:0 za Čukarički.

On je jutros propustio trening Crvene zvezde, vrlo verovatno neće igrati do kraja sezone, a dovodi se u pitanje čak i njegovo učešće na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Reprezentaciju Srbije očekuje Svetsko prvenstvo od 31. maja na Novom Zelandu, a "Orlići" igraju u grupi sa Malijem, Urugvajom i Meksikom.

Bilo je pitanje i pre ove informacije o povredi da li će Luka Jović igrati na Svetskom prvenstvu pošto je Crvena Zvezda najavila da ga možda neće pustiti na Mundijal kako bi odmoran dočekao novu sezonu.
Ovoga sam se plasio... :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 maj 2015, 13:33

e jbg ga...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 maj 2015, 15:40

Grujić i Jović još tri godine!

http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najv ... odine.html

Ajde nesto pozitivno ovih dana! Konacno su ukapirali da je Grujić igracina za tenka, djecko kida!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 maj 2015, 19:05

To je svako normalan trebao shvatiti, samo sto je Lalatu trebalo pola godine.. "sreca" je za Grujica sto smo izgubili titulu nakon derbija, jer sumnjam da bi dobio ovoliko minuta. Ko god da bude novi trener, sledece godine Grujic, Ristic i Jovic moraju biti starteri. Jovanovic je dobio dobru minutazu za tako mladog stopera, a ja se samo bojim da ga ne uniste nasi navijaci ako bude pravio greske.. a da budemo jasni, greske za stopera u tim godinama su normalne i njemu su se vec desavale, samo sto nisu kaznjavane golovima. Kod nas masa radi tako da posle prve greske proziva momke kako su "propali talenti"..

Nadam se da u narednoj sezoni nece biti: Lazica (zasluzio je dobar transfer, a mi da ugrabimo barem pola miliona), Andjelkovica, Cvetkovica, Kovacevica, Gavrica, Bosancica..

Oni koji bi po meni trebali biti sigurni starteri, ako ostanu u klubu: Rajkovic, Lukovic, Petkovic, Grujic, Ristic, Katai, Jovic.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2015, 01:07

dscile je napisao/la: Jovanovic je dobio dobru minutazu za tako mladog stopera, a ja se samo bojim da ga ne uniste nasi navijaci ako bude pravio greske..
Neka njega negde na drugom mestu, pa ako za jedno 3 godine postane igrac neka ga vrate u Crvenu Zvezdu. FK Crvena Zvezda je institucija, bila i ostala, a ne trening kamp.

[youtube][/youtube]

I naravno da ne zaboravim iako sam zakasnio par sati. ;)

slika
? & ? 1989/90.

Црвена $ – $ 1:0 (1:0)

$, 19. ' 1990. $: ЈНА. ?: ¥ у 12. ". $: 35.000. $: Гоце Попов (/). " &: ? ($).

Црвена $: ", ", ", ", $, $, ", ", ¥, ", ". Тренер: $ ?.

$: $, $, $, ?, &, " ($ 35. "), ? ($ 81. &), ?, ", ", ".

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2015, 22:00

$ $ је 18. ' у $ 28 ? " ? "?", " ' ? " је ' $ 216.520 $ " 100 евра, % $ $ &, % $ $ " " на ? у " ?.
Sva prikupljena pomoc bice upucena jednom porodilistu na Kosovu i Metohiji.

slika

U nedelju od 17 casova na nasem stadionu igramo protiv Mladosti iz Lucana, ulaz na ovaj mec bice besplatan.

$ то је ", % се ? ' "!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 maj 2015, 17:35

Sad kad se ne placa ulaz, bio bi red da se u onu donatorsku kutiju skupi pristojna suma.. po 50 dindzi vjerujem da veicna moze izdvojiti.

Klinci pobijedili Buducnost i u polufinalu ce igrati protiv Dinama. Tu ocekujem da ce nijanse odluciti.. Hrvati imaju bas jaku skolu, a koliko sam i vidio, imaju neke strance kojima je vjerovatno obezbjedjen stan, stipendija.. dok kod nas ni prvotimci ne dobijaju plate :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []