FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Prethodnih godina? To pise, koliko vidim.
Pa prošla godina je prethodnaBijeliLuk je napisao/la:Prethodnih godina? To pise, koliko vidim.

SRETAN BROJ - 1725
Ozbiljno? Nisam znao. Samo se te sezone sjecas jer si prije tih imao amneziju. Nabijanje kompleksa, nabijanje pritiska.
Pa gdje je se neću sjećati nosio trofej kupa BiH po Hasetu sa rajomBijeliLuk je napisao/la:Ozbiljno? Nisam znao. Sama se te sezone sjecas jer si prije tih imao amneziju. Nabijanje kompleksa, nabijanje pritiska.

SRETAN BROJ - 1725
E velike radosti 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovaj pitic na drogama...
al razumljivo, nakon skoro decenije bez titule prvaka, sada napokon imaju svojih 5 minuta...

al razumljivo, nakon skoro decenije bez titule prvaka, sada napokon imaju svojih 5 minuta...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma kakav on. Njegov klub ima toliko zadatak, prvo osvajanje titule, pa odbrana titule, a tek onda dupla kruna. Oni su jos 10 levela ispod nas. Odnosno Super Mario na pocetku igrice. Pa znas ono kad predes 1 lvl, drago ti, svrsavas. Eh tako i on. 

Bravo Zeljo, bravo momci, bravo Oda, bravo navijaci!Izuzetno vazna pobjeda.Uspjeli smo ono sto niko nije, a to je pobjediti Veleza u Mostaru. Ova pobjeda nas je dovela skoro do izvora, sad samo treba da se potrudimo i da se napijemo te vode. Ovi igraci zasluzuju veliku podrsku i mislim da je red da mi navijaci odradimo svoj dio posla.Svi u Dolinu!!!!!Sad smo im najpotrebniji.
E sad kako nisam gledao tekmu tako da ne bih mogao komentarisati igru, al' me interesuje zbog cega se zali trener Veleza.Jel fakat Kokot igrao rukom kod prvog gola?I jel bilo nekih odluka na njihovu stetu, a koje se uticale na rezultat?
E sad kako nisam gledao tekmu tako da ne bih mogao komentarisati igru, al' me interesuje zbog cega se zali trener Veleza.Jel fakat Kokot igrao rukom kod prvog gola?I jel bilo nekih odluka na njihovu stetu, a koje se uticale na rezultat?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Imamo zadatak 28 kolo da ubijemo 3 muhe jednim udarcem. Svršavali smo 2 puta u Yugi i 2 puta u BiH, a svršitI ćemo i 28 kolo sa zadovoljstvomBijeliLuk je napisao/la:Ma kakav on. Njegov klub ima toliko zadatak, prvo osvajanje titule, pa odbrana titule, a tek onda dupla kruna. Oni su jos 10 levela ispod nas. Odnosno Super Mario na pocetku igrice. Pa znas ono kad predes 1 lvl, drago ti, svrsavas. Eh tako i on.

SRETAN BROJ - 1725
Taj izvor ti je na Hasetu, a valja se napiti kada je nas tonu pitara već u redu prije vas. Valja doći na redSchwarz je napisao/la:Bravo Zeljo, bravo momci, bravo Oda, bravo navijaci!Izuzetno vazna pobjeda.Uspjeli smo ono sto niko nije, a to je pobjediti Veleza u Mostaru. Ova pobjeda nas je dovela skoro do izvora, sad samo treba da se potrudimo i da se napijemo te vode. Ovi igraci zasluzuju veliku podrsku i mislim da je red da mi navijaci odradimo svoj dio posla.Svi u Dolinu!!!!!Sad smo im najpotrebniji.

SRETAN BROJ - 1725
- storm_raider
- Kontakt:
Idemo na Zuban polje da ponovimo historiju. 

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 maj 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mi smo Željini,Željo je naš yebat će vas "Bakijaš"......
Ubio ih Zrinja, gol im visio u zraku. I ublehas opet dode bez obraza da pise nesto. Ovaj obraz nema ni na guzic.i
Kako se speljase u deset metara od gola njih 3-4 dodaju se niko da opuca.
Joj kud prosusom bodove protiv Radnika i Slobode.

Joj kud prosusom bodove protiv Radnika i Slobode.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma bilo je sta je bilo. Oni bolan ne valjaju ku.rcu. Razvalili ih ljudi, malo je reci. Idemo po titulu na Kosevo. Srce je srce.
Trebali ste saopstenje dati poslije jucerasnje utakmice
Prekjuce jednom imucnom covjeku porijeklom iz Sandzaka koji je sonzor FKZ cijeli dan zvonio telefon a zvali ga ljudi iz uprave FKZ za donaciju majke mi moje
Zato sam ja jucer dvicu na vas stavio uz naravno keca na moje Sarajevo i danas se citav dan castim

-
- Kontakt:
Cool story bro, tell it againamidzaTan je napisao/la:Trebali ste saopstenje dati poslije jucerasnje utakmicePrekjuce jednom imucnom covjeku porijeklom iz Sandzaka koji je sonzor FKZ cijeli dan zvonio telefon a zvali ga ljudi iz uprave FKZ za donaciju majke mi moje
Zato sam ja jucer dvicu na vas stavio uz naravno keca na moje Sarajevo i danas se citav dan castim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a... pehari su tu
pobjedesve je napisao/la:Cool story bro, tell it againamidzaTan je napisao/la:Trebali ste saopstenje dati poslije jucerasnje utakmicePrekjuce jednom imucnom covjeku porijeklom iz Sandzaka koji je sonzor FKZ cijeli dan zvonio telefon a zvali ga ljudi iz uprave FKZ za donaciju majke mi moje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
true story bro, ask super@ perhaps he knows is it true!
istina je skupljaju za premije za derbi i ako budemo prvaci sto je dobro bice derbi puno zanimljiviamidzaTan je napisao/la:true story bro, ask super@ perhaps he knows is it true!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:istina je skupljaju za premije za derbi i ako budemo prvaci sto je dobro bice derbi puno zanimljiviamidzaTan je napisao/la:true story bro, ask super@ perhaps he knows is it true!
Derbi ce biti vrhunski, samo da nas vrijeme posluzi!!!
Pile da nisi ti onaj sto je covjeku citav dan dosadjivao?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.