NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

IlCapitano
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la IlCapitano » 10 maj 2015, 15:28

Nisam ništa od toga ni rekao nego su ljudi i taj Boston smatrali dosadnim, sporim, starim sa vrhunskom odbranom. To je paralela.

Finale je bilo gledano jer su to Lakersi i Celticsi, ne zbog atraktivnog stila.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2015, 15:37

U napadu smo razlika nebo i zemlja od ove dvije ekipe, obje ove ekipe su mlađe od nas tada, za poređenje u napadu smo bili top 5 ekipa u ligi, za razliku od Grizlija koji su top 15 ekipa u napadu, dok su Bullsi top 15 u napadu i odbrani, što se reg sezone tiče.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 maj 2015, 15:42

Vidi @Rio-a, sto diskriminira. :D :P
Postovanje treba zaraditi.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 maj 2015, 15:46

Ja sam vjerovatno jedini koji bi volio gledati Wizardse protiv Clippersa u finalu :D

Mada, to je malo vjerovatno, barem sto se tice Wizardsa.. tako da navijam za Bulls - Clippers.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NBA Playoffs

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 maj 2015, 15:48

dscile je napisao/la:Ja sam vjerovatno jedini koji bi volio gledati Wizardse protiv Clippersa u finalu :D

Mada, to je malo vjerovatno, barem sto se tice Wizardsa.. tako da navijam za Bulls - Clippers.
I ja sam za ovo finale nekako najviše, iako sam navijo za gsw u finalu clippe su me kupile partijama protiv Spursa, a na istoku samo ako se vrati wall Wizardsi su u finalu :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 maj 2015, 15:58

SaltCityAttack je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:slika

:mrgreen:

Upravu je Pierce ..isto kao onaj Thompson sto kaze da je sreca ono sto je Rose ubacio....dok kaze za Smitha da je ono bila clutch trojka :)..covjek igra sa LBJ koji uglavnom ne ispuni ocekivanje za jednog super starai onda mu je ovo sreca...Rose uglavnom i kad ima najgoru tekmu skoro pa uvjek opravda ocekivanja super stara i MVP_a ..naravno ne mora se uvjek ni zavrsiti kako treba ali uglavnom je siguran u sebe :)
Pa i LeBron James je rekao da je ona pogodjena trojka nesretna po Cavse (ili ti ga sreca je ono sto je Rose pogodio). Normala da je sreca, lik gadja tricu od tablu, a nit je neki suter, nit ima puno pogodjenih takvih trojki. Ovo sto je Pierce uradio je takodjer sreca, s tim da su onakvi sutevi za Piercea ili Bryanta normala.

Edit: Glede GSW, nesto su ispuhali izgleda, smijesno izgledaju od onako goropadne ekipe iz regularne sezone. Isti slucaj i za Atlantu ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 maj 2015, 16:09

Generalno izgledala su oba suta atraktivno, ali se mora priznati da te akcije uopste nisu odradjene kako treba. Poenta je valjda da stvoris nekako visak i slobodnog igraca da moze uputit sut nesmetano, a oni su ovako iako su pogodili bili procitani..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 maj 2015, 16:12

tuzlak1987 je napisao/la:Generalno izgledala su oba suta atraktivno, ali se mora priznati da te akcije uopste nisu odradjene kako treba. Poenta je valjda da stvoris nekako visak i slobodnog igraca da moze uputit sut nesmetano, a oni su ovako iako su pogodili bili procitani..
Jos je Tristan bio na ruci Rosea i neko kaze da nije sreca, smijesno fakat. Iman je izgubio Rosea u toj akciji, ali je na kraju dobro Tristan preuzeo, ali sreca je onakav sut pogoditi, pogotovo sto je bacio Rose pogodio tablu. Da sutne 100 onakvih, ako bi vise od dvije pogodio glavu dajem, dok je za Piercea ipak druga prica. Dugi niz godina to on radi u ovoj ligi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 maj 2015, 16:20

Hawkse je poremetio Sefolosha, uzduž i poprijeko.
Šta ti je hemija. . .
A.F.C. Bournemouth!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 maj 2015, 16:22

[youtube][/youtube]

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 10 maj 2015, 16:25

LeBron :bow: pravi voda

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 maj 2015, 16:29

Dobra odbrana bolji napad je samo na ovom forumu sreca. Da hoce vise sve ove ne sretne ekipe poispadati, pa da gledamo pravu kosarku.

Odlican posao Wizardsa, i bez Walla su odlicni, smjesi im se finale, iako ce isti zaigrati samo ako Atlanta izbori game 6 ili 7. Nene povukao Truth zavrsio
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 maj 2015, 16:45

elninho_resTO je napisao/la:Dobra odbrana bolji napad je samo na ovom forumu sreca. Da hoce vise sve ove ne sretne ekipe poispadati, pa da gledamo pravu kosarku.

Odlican posao Wizardsa, i bez Walla su odlicni, smjesi im se finale, iako ce isti zaigrati samo ako Atlanta izbori game 6 ili 7. Nene povukao Truth zavrsio
inace su i Rose i Pierce gadjali bas od tablu, yea right
to je isto kao da igras CS-a pa saspes 30 metaka i pobijes 30 ljudi a ne znas ni sta je spray control , i onda na kraju runde kazes, pure skill, kakva crna sreca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 maj 2015, 16:48

Joj što peglate, naravno da je sreća ali koga boli ona stvar. Ionako je više od pola game winnera sreća.

Game winner je game winner i ne pokušavajte džaba diskreditovati Ružu i Pierca.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 maj 2015, 17:07

Ja ne diskreditujem njihove skillove za takve stvari, samo kazem da se svakako moze nacrtati bolja akcija :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 maj 2015, 17:13

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne diskreditujem njihove skillove za takve stvari, samo kazem da se svakako moze nacrtati bolja akcija :)
Jedno je nacrtati akciju a drugo ju je izvesti na parketu.

Treba imati muda pa biti taj koji ce osutati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 maj 2015, 17:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne diskreditujem njihove skillove za takve stvari, samo kazem da se svakako moze nacrtati bolja akcija :)
Kao da je sve u rukama ekipe koja napada. U oba slucaja odbrana je odradila odlican posao, da poremeti sta su obje ekipe imale zamisljeno. Improvizacija. Uspjesna. :D
Postovanje treba zaraditi.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 maj 2015, 17:17

adriano_leite je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:slika

:mrgreen:

Upravu je Pierce ..isto kao onaj Thompson sto kaze da je sreca ono sto je Rose ubacio....dok kaze za Smitha da je ono bila clutch trojka :)..covjek igra sa LBJ koji uglavnom ne ispuni ocekivanje za jednog super starai onda mu je ovo sreca...Rose uglavnom i kad ima najgoru tekmu skoro pa uvjek opravda ocekivanja super stara i MVP_a ..naravno ne mora se uvjek ni zavrsiti kako treba ali uglavnom je siguran u sebe :)
Pa i LeBron James je rekao da je ona pogodjena trojka nesretna po Cavse (ili ti ga sreca je ono sto je Rose pogodio). Normala da je sreca, lik gadja tricu od tablu, a nit je neki suter, nit ima puno pogodjenih takvih trojki. Ovo sto je Pierce uradio je takodjer sreca, s tim da su onakvi sutevi za Piercea ili Bryanta normala.

Edit: Glede GSW, nesto su ispuhali izgleda, smijesno izgledaju od onako goropadne ekipe iz regularne sezone. Isti slucaj i za Atlantu ;) .
Stvarno svaki put kad ti procitam post pomislim da me ne mozes vise iznenadit... Kako se samo prevarim

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 maj 2015, 17:28

miki_92 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:Dobra odbrana bolji napad je samo na ovom forumu sreca. Da hoce vise sve ove ne sretne ekipe poispadati, pa da gledamo pravu kosarku.

inace su i Rose i Pierce gadjali bas od tablu, yea right
to je isto kao da igras CS-a pa saspes 30 metaka i pobijes 30 ljudi a ne znas ni sta je spray control , i onda na kraju runde kazes, pure skill, kakva crna sreca
E vidi se da ti je CS vrhunac kosarkaske karijere.Pa kako ti znas u sta je on gađao ? Sta treba najaviti zabit cu u tablu da to ne bi bila sreca, pa tabla je sastavni dio kosa, govorimo o igracima koji treniraju kosarku citav zivot i mozda im je dozvoljeno davati drugacije koseve, zanima me da li bi proglasio polaganje u kontri od tablu srecom ? E svasta procitat ovdje :facepalm:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: NBA Playoffs

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2015, 18:00

Pierce sigurno nije igrao nacrtanu akciju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.