Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znači iduće godine opet Skudeto 
čime podupireš ove tvrdnje?rope11 je napisao/la:Lazio je, bez uvrede mom drugu kinagliji, tipicni luzerski klubgarantujem da njih nema nigdje iduce sezone, pa cak i ako zadrze doticnog Felipea.
Lazio će sljedeće sezone bit' jači za Gentilettija koji je čitavu sezonu propustio zbog povrede, te za Hoedta i Morrisona
uz to, niko od bitnih igrača neće napustit' klub ..
Ne moram ni imati valjane argumente, neki klubovi jednostavno posjeduju odredjenu auru, sindrom malog kluba.
Da se razumijemo, iskreno ste mi simpatican klub koji je sklopio simpaticnu ekipu koja ima glavu i rep racunajuci Piolija koji odlicno radi posao (i meni je licno osvjezenje ovakva ekipa u ligi), ali smijem se zakleti da Lazio iduce sezone nece biti ni sjena ovosezonskog Lazia. Eventualno u najboljem slucaju da se desi ovo sto Manuel tvrdi, ali neminovan je krah kroz sezonu-dvije. I to je vase breme koje nosite, gore pomenuti sindrom manjeg kluba.
Da se razumijemo, iskreno ste mi simpatican klub koji je sklopio simpaticnu ekipu koja ima glavu i rep racunajuci Piolija koji odlicno radi posao (i meni je licno osvjezenje ovakva ekipa u ligi), ali smijem se zakleti da Lazio iduce sezone nece biti ni sjena ovosezonskog Lazia. Eventualno u najboljem slucaju da se desi ovo sto Manuel tvrdi, ali neminovan je krah kroz sezonu-dvije. I to je vase breme koje nosite, gore pomenuti sindrom manjeg kluba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ocrni vas ni pet ni šest 
Ma nema. rope stari znalac. Ne samo sto je znalac, nego posjeduje i magicne moci gledanja u buducnost, tj sezonu ili dvije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Carpi, Frosinone, Sassuolo ... Kakva elita u Seriji A od sljedece sezone. 
Don't believe the hype.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Serie A
akisarajevo92 je napisao/la:Carpi, Frosinone, Sassuolo ... Kakva elita u Seriji A od sljedece sezone.
Na neka ljudi ako ce igrati dobar nogomet. Bgm je Sasuolo pokazao da zna igrati itekako moderan nogomet.
Imas u Spaniji Eibar, Cordobu itd. , vremena se mijenjaju. Paderborn u Njemackoj itd. itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kad je to Lazio zadnji put bio dominantan u ligi par sezona u nizu?samadhi je napisao/la:Ma nema. rope stari znalac. Ne samo sto je znalac, nego posjeduje i magicne moci gledanja u buducnost, tj sezonu ili dvije.
To je takav klub, ako se kojim slucajem desi da zaista nastave ovim tempom u iducoj sezoni, u onoj tamo slijedi rasprodaja svega sto valja, kao sto to uvijek biva. Do nekih boljih vremena u buducnosti, kada opet ubodu dobrog trenera i par igraca.
Ne moras biti ni znalac, a jos manje prorok da bi neke stvari predvidio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nisi u pravu
Re: RE: Re: Serie A
To mozda i je istina,ali meni je vise krivo sto se odredjeni klubovi nisu "okoristili" (tj.pametnije poslovali) dok su jos imali priliku.Najlakse je sad uefu okrivit,al sve se svodi na to da su si takvi sami krivi.Kako su vodili ranije klubove tako im je sada.Vrlo jednostavna stvar.MaGiCa je napisao/la:FFP je donesen da bi se Real, Barca, Bayern, UTD i ostala zhgadija koja se okoristila promenama na trzhishtu u 90im i vlastitim statusom u svojim ligama zashtitila od Abramovicha&ostalih exCCCPovaca, sheika, Azijata i sl.
Sad kad su postigli to da su oni na vrhu lanca ishrane - mozhe da se poshtuje FFP. Trulo je da dozvole nekome da im rushi pos'o.![]()
UEFA, naravno, samo brine za fiskalno zdravlje klubova, ne![]()
Izbori
Dobro, da li to onda želiš reći da će Lazio kontinuirano biti na vrhu sljedećih par sezona, da ćete dovoditi kvalitetne igrače, da neće doći do prodaje "zlatnih koka" kluba, da ćete imati opažene rezultate u Evropi? Ok, ako ti tako kažeš, prihvatam da nisam u pravu.Chinaglia je napisao/la:nisi u pravu
Vidi, zaboli mene ona stvar šta će biti sa bilo kojim klubom, ja gledam samo Milan i kako će dotični rastjerati ove klubiće sa vrha koji su igrom slučaja tu zalutali (oni su tu ionako radi lošeg Milana i Intera, a ne zato što valjaju)
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jebga, arogantan si i bezobrazan, ne znam zašto bih se dalje upuštao u bilo kakvu diskusiju s tobom
Naravno da se nećeš upuštati kad znaš da sam u pravu 
Pa dobro, možda sam iz tvog ugla gledanja ispao bezobrazan, ali nije mi to bila namjera. Izvinjavam se ako će ti biti lakše, ali ako postoji nešto rečeno što ti se ne sviđa, to nije moja stvar.
Da se razumijemo, ja prvi rekoh kako ste mi zanimljiva ekipa i volio bih da pozitivno iznenadite i naredne sezone, ali reci mi da li sam u krivu što sam skeptičan da se to ipak neće desiti? Da li sam historijat kluba govori da će se desiti suprotno od onoga što govorim, bar ako gledamo zadnjih par decenija? Da li sam nešto od gore napisanog možda slagao ili izmislio?
Pa dobro, možda sam iz tvog ugla gledanja ispao bezobrazan, ali nije mi to bila namjera. Izvinjavam se ako će ti biti lakše, ali ako postoji nešto rečeno što ti se ne sviđa, to nije moja stvar.
Da se razumijemo, ja prvi rekoh kako ste mi zanimljiva ekipa i volio bih da pozitivno iznenadite i naredne sezone, ali reci mi da li sam u krivu što sam skeptičan da se to ipak neće desiti? Da li sam historijat kluba govori da će se desiti suprotno od onoga što govorim, bar ako gledamo zadnjih par decenija? Da li sam nešto od gore napisanog možda slagao ili izmislio?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
a Napolija što se sramoti, umjesto da Romi dođe na -2 oni kiksaju kod parme
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
ne radi se o tome da mi se nešto ne sviđa, npr. tvoje mišljenje, svako ima svoje i to je u redu, naravno
nisam rekao da si namjerno ispao bezobrazan, niti sam ti uzeo za zlo, samo ti je takva priča i omalovažavanje drugih klubova (makar se i o romima radilo) bezveze, a pogotovo nije u redu da omalovažavaš nešto ili nekog ko je tu gdje jeste, sasvim zasluženo! apsolutno je nebitna i glupa priča kako su ove ekipe tu jer su Milan i Inter u deep shit .. postavio sam neki dan koliko ekipe iz vrha troše na plate, vidi koliko daje Milan, a koliko Lazio, a vidi gdje je Milan, a gdje Lazio i kako igra Milan, a kako igra Lazio .. to je ipak za poštovanje, a ne za takve igre i rezultate prepisat' zaslugu Milanu i Interu
dalje, Lazio nije luzerski klub i ne znam kako si došao do takvog zaključka?
garatuješ da Lazija nema nigdje iduće sezone? već sam te pitao, čime podupireš takve tvrdnje? lijepo sam ti napisao da će Lazio sljedeće sezone bit' jači nego ove (koliko, to ćemo da vidimo, al' uglavnom, bit' će jači)
stvarno ne vidim šta bi se to naglo moglo desit' kod nas, da stvari krenu naopako? ti za sezonu-dvije, predviđaš krah Lazija, valjda aludiraš da ćemo prodat' najbolje igrače .. vjerovatno ćemo prodat' najbolje igrače, a da l' ćemo doživjet' krah u rezultatskom smislu, zavisi isključivo od Lotita (jer kad prodaš igrače skupo, onda trebaš dovest' nove mlade i talentovane, odnosno iskusne i kvalitetne igrače), klub mora imat' projekat' i tako se održavat' u vrhu .. naravno, ne mogu ja znat' šta Lotito misli o tome, do sad se pokazao kao smrad, vidjet' ćemo šta vrijeme nosi .. ova sezona i ljeto će dat' odgovore na dosta pitanja, jer ako se plasiramo u LP, moguće je da će doći i generalni sponzor, što je opet velika finansijska inekcija
Lazio nije luzerski klub, a to breme da prodajemo najbolje igrače, imamo i imat' ćemo dok nas ne kupi neki bogati vlasnik, kad će igrači dolazit', a ne odlazit' iz Lazija .. i da, to što je Milan svjetski velikan, ne znači da je Lazio mali klub, Lazio je veliki klub, al' nije svjetski velikan
nisam rekao da si namjerno ispao bezobrazan, niti sam ti uzeo za zlo, samo ti je takva priča i omalovažavanje drugih klubova (makar se i o romima radilo) bezveze, a pogotovo nije u redu da omalovažavaš nešto ili nekog ko je tu gdje jeste, sasvim zasluženo! apsolutno je nebitna i glupa priča kako su ove ekipe tu jer su Milan i Inter u deep shit .. postavio sam neki dan koliko ekipe iz vrha troše na plate, vidi koliko daje Milan, a koliko Lazio, a vidi gdje je Milan, a gdje Lazio i kako igra Milan, a kako igra Lazio .. to je ipak za poštovanje, a ne za takve igre i rezultate prepisat' zaslugu Milanu i Interu
dalje, Lazio nije luzerski klub i ne znam kako si došao do takvog zaključka?
garatuješ da Lazija nema nigdje iduće sezone? već sam te pitao, čime podupireš takve tvrdnje? lijepo sam ti napisao da će Lazio sljedeće sezone bit' jači nego ove (koliko, to ćemo da vidimo, al' uglavnom, bit' će jači)
Lazio nije luzerski klub, a to breme da prodajemo najbolje igrače, imamo i imat' ćemo dok nas ne kupi neki bogati vlasnik, kad će igrači dolazit', a ne odlazit' iz Lazija .. i da, to što je Milan svjetski velikan, ne znači da je Lazio mali klub, Lazio je veliki klub, al' nije svjetski velikan
- bianconeros
- Kontakt:
Klose zabija u 84 min za pobjedu lazia...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko će kome nego svoj svome
Opravdan crveni, zadnji igrač, prilika za gol.
Opravdan crveni, zadnji igrač, prilika za gol.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Prema ovom kriteriju Carvajal bi trebao biti u zatvoru. Dobar gol Hernanesa. Lazio u velikom problemu.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
gol je neregularan, za crveni još moram vidit', nisam siguran, pa da ne lupam beze
Crveni je u dure ali gol, hmm.. Šteta za utakmicu zbog crvenog kartona ali jbg-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.