ne radi se o tome da mi se nešto ne sviđa, npr. tvoje mišljenje, svako ima svoje i to je u redu, naravno
nisam rekao da si namjerno ispao bezobrazan, niti sam ti uzeo za zlo, samo ti je takva priča i omalovažavanje drugih klubova (makar se i o romima radilo) bezveze, a pogotovo nije u redu da omalovažavaš nešto ili nekog ko je tu gdje jeste, sasvim zasluženo! apsolutno je nebitna i glupa priča kako su ove ekipe tu jer su Milan i Inter u deep shit .. postavio sam neki dan koliko ekipe iz vrha troše na plate, vidi koliko daje Milan, a koliko Lazio, a vidi gdje je Milan, a gdje Lazio i kako igra Milan, a kako igra Lazio .. to je ipak za poštovanje, a ne za takve igre i rezultate prepisat' zaslugu Milanu i Interu
dalje, Lazio nije luzerski klub i ne znam kako si došao do takvog zaključka?
garatuješ da Lazija nema nigdje iduće sezone? već sam te pitao, čime podupireš takve tvrdnje? lijepo sam ti napisao da će Lazio sljedeće sezone bit' jači nego ove (koliko, to ćemo da vidimo, al' uglavnom, bit' će jači)

stvarno ne vidim šta bi se to naglo moglo desit' kod nas, da stvari krenu naopako? ti za sezonu-dvije, predviđaš krah Lazija, valjda aludiraš da ćemo prodat' najbolje igrače .. vjerovatno ćemo prodat' najbolje igrače, a da l' ćemo doživjet' krah u rezultatskom smislu, zavisi isključivo od Lotita (jer kad prodaš igrače skupo, onda trebaš dovest' nove mlade i talentovane, odnosno iskusne i kvalitetne igrače), klub mora imat' projekat' i tako se održavat' u vrhu .. naravno, ne mogu ja znat' šta Lotito misli o tome, do sad se pokazao kao smrad, vidjet' ćemo šta vrijeme nosi .. ova sezona i ljeto će dat' odgovore na dosta pitanja, jer ako se plasiramo u LP, moguće je da će doći i generalni sponzor, što je opet velika finansijska inekcija
Lazio nije luzerski klub, a to breme da prodajemo najbolje igrače, imamo i imat' ćemo dok nas ne kupi neki bogati vlasnik, kad će igrači dolazit', a ne odlazit' iz Lazija .. i da, to što je Milan svjetski velikan, ne znači da je Lazio mali klub, Lazio je veliki klub, al' nije svjetski velikan