Ma nije Podgorica za mene, šta bi radioVirtu4l je napisao/la:Pa samo ti i cuko zamijenite mjestalegenda reala je napisao/la:Ma teško je nju odvojiti od rukometa i cuka![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nije Podgorica za mene, šta bi radioVirtu4l je napisao/la:Pa samo ti i cuko zamijenite mjestalegenda reala je napisao/la:Ma teško je nju odvojiti od rukometa i cuka![]()
Jesi slobodan u utorak ujutro,da idemo vidjeti ono za ono?hodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: pa malo problema da imam, nije mi zanimljivo ovako kad je sve normala
Ti i Narko zaglavili ?
baš si lud![]()
Narko jeste, ja nisam jošal nije mi svejedno
Narin je napisao/la:Jesi slobodan u utorak ujutro,da idemo vidjeti ono za ono?hodža je napisao/la:
baš si lud![]()
Narko jeste, ja nisam jošal nije mi svejedno
![]()
Ljiljane,nemoj molim te..![]()
Čisto da ne bude post a da nema depresivnog nekog dijela,da ubacim i ovo..Eh da je tuga snijeg,da se do jutra otopi.. kuknjava
Vidi u activity logmarcelo12 je napisao/la:Je li moguce vratiti odredjene statuse na fb,na koje sam isao ono "sakriti" sa vremenske crte?
Zato što je Bosnom behar probeharaoHeller je napisao/la:Sad gledam snimak Caticeve borbe i pjevaju ljudi Bosnom behar probeharao? Zašto? ZAŠTO?
Izvukao se @belmin uz pomoć forumaša..bulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
prošao belmin, već je se hvaliobulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
hilmo je napisao/la: Izvukao se @belmin uz pomoć forumaša..
Dobro je.hilmo je napisao/la:Izvukao se @belmin uz pomoć forumaša..bulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
Živ sam.bulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
hilmo je napisao/la:Šta ti je @legendo, gdje si to ti nagazio na sihre![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.