Pa evo, na ss su napisali da je bilo 15000, a ti realno reci jel vas bilo 13000...nemoj zajebavati...ali necu sada oko toga da se prepiremo, uzivajte u pobjedi...ali bice gusto do kraja...samir_tm87 je napisao/la: pa da , to ja pricam zato vas ima malo , a ustvari vas je puno al stadio velik pa se cini kao malo pa se to onda ucini i ovim sa ss.ba i dnevnog avaza i stave da vas je 3000 na tekmi a za nas im se cini da je pun stadio pa stave 15 000
znam do njih je
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko znam najveci problem je bio sto su zahtjevali da se termin utakmice promjeni,a marketing vec bio poceo sa satnicom od 19.30h,BHT-u taj termin nije odgovarao,sigurno je bio Charlie Chaplin...Schlager je napisao/la:Gledajuci ove fotografije,klipove i koreografije,moram priznati da vam je uprava ispala bas kretenska sto nije dozvolila prenos. Pogotovo jer nisu imali namjeru krasti i islo se posteno.
Obican BH gledalac bi mislio da sanja da je nasa liga u pitanju i samo bi trljao oci pogotovo nakon ovih prenosa iz Lukavice,Sirokog ,pa i Mostara pred 200-500 gledalaca.
Samim tim bi se potpuno promjenila percepcija o BH fudbalu i Ligi kod ogromnog broja gledalaca sto bi uticalo i na vecu posjecenost utakmicama. Bila je bolja atmosfera nego na danasnjim gradskim derbijim Man utd-Man City i Espanol-Barcelona,tvrdim!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samir_tm87
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Pa evo, na ss su napisali da je bilo 15000, a ti realno reci jel vas bilo 13000...nemoj zajebavati...ali necu sada oko toga da se prepiremo, uzivajte u pobjedi...ali bice gusto do kraja...samir_tm87 je napisao/la: pa da , to ja pricam zato vas ima malo , a ustvari vas je puno al stadio velik pa se cini kao malo pa se to onda ucini i ovim sa ss.ba i dnevnog avaza i stave da vas je 3000 na tekmi a za nas im se cini da je pun stadio pa stave 15 000
znam do njih je
pa et bolan sam sebe izdajes znaci kad je vas 3000 ustvari vas je 1000
- ibrakadabra
- Kontakt:
Oni uglavnom subotom u udarnom terminu daju crno-bijele filmovebistrikboy je napisao/la:Koliko znam najveci problem je bio sto su zahtjevali da se termin utakmice promjeni,a marketing vec bio poceo sa satnicom od 19.30h,BHT-u taj termin nije odgovarao,sigurno je bio Charlie Chaplin...Schlager je napisao/la:Gledajuci ove fotografije,klipove i koreografije,moram priznati da vam je uprava ispala bas kretenska sto nije dozvolila prenos. Pogotovo jer nisu imali namjeru krasti i islo se posteno.
Obican BH gledalac bi mislio da sanja da je nasa liga u pitanju i samo bi trljao oci pogotovo nakon ovih prenosa iz Lukavice,Sirokog ,pa i Mostara pred 200-500 gledalaca.
Samim tim bi se potpuno promjenila percepcija o BH fudbalu i Ligi kod ogromnog broja gledalaca sto bi uticalo i na vecu posjecenost utakmicama. Bila je bolja atmosfera nego na danasnjim gradskim derbijim Man utd-Man City i Espanol-Barcelona,tvrdim!
Ma nije bitno koliko nas je, bitno je da smo prekucali ovu ligu sto se navijanja tice...a vas nije bilo toliko, pa druzim se i ja sa manijacima, koji su objektivniji od tebe...samir_tm87 je napisao/la: pa et bolan sam sebe izdajes znaci kad je vas 3000 ustvari vas je 1000i nas je bilo 15 000
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- ibrakadabra
- Kontakt:
kad vidim kako željo igra za nas nema zime,bolje se vi potrudite da vam velez i zrinski ne maznu europuGigant je napisao/la:Pa evo, na ss su napisali da je bilo 15000, a ti realno reci jel vas bilo 13000...nemoj zajebavati...ali necu sada oko toga da se prepiremo, uzivajte u pobjedi...ali bice gusto do kraja...samir_tm87 je napisao/la: pa da , to ja pricam zato vas ima malo , a ustvari vas je puno al stadio velik pa se cini kao malo pa se to onda ucini i ovim sa ss.ba i dnevnog avaza i stave da vas je 3000 na tekmi a za nas im se cini da je pun stadio pa stave 15 000
znam do njih je
NJEGOVO VELIČANSTVO

Ž E L J O

Ž E L J O

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
JAOO HAHAH gledati pitice kako jaucu neprocjenivo, gledati sjever kako place neprocjenivo, slusati nebuloze iskompleksiranih pitica po forumu neprocjenivo, neke se stvari ne mogu kupiti za sve ostalo tu je LAZO!!! 
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
LAZO KAMIKAZO
P.S MILANE SRETNO TI ROĐENJE SINA I NEK SE ZOVE ŽELJO
P.S MILANE SRETNO TI ROĐENJE SINA I NEK SE ZOVE ŽELJO
Sta reci...lazo king!!!
a bekriceve kuharske carolije kad se igrao s njima 2 min tek
jao jao..
evo jedna slika od mene
http://img130.imageshack.us/i/slika0503.jpg/
a bekriceve kuharske carolije kad se igrao s njima 2 min tek
evo jedna slika od mene
http://img130.imageshack.us/i/slika0503.jpg/
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Kad napunite svoj Hadison ko Zeljo protiv Newcastlea, onda se javi... a dotad racunaj hocete li propustiti Europu, ili se necete plasirati tamo...Gigant je napisao/la:Hoces da kazes da je isto napuniti kosevo i grbavicu??? djecace, grbavica kada je puna prima kao istocna tribina na kosevuBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
sami podatak da su navijaci zelje jedini uspjeli napuniti njihov stadion govori sve
Zeljo je klub za raju uvijek bio i ostao![]()
uozbilji se malo...cestitke za pobjedu, nisam ocekivao ovoliki broj golova...i opet na kraju zavisite od nas...hahaha...
Fantasticno, fenomenalno, genijalno, predivno... OCEKIVANO!!!
Vjerovao sam u Manijake, znao sam da oni mogu napraviti pravu atmosferu, vjerovao sam u igrace, vjerovao u Amara, vjerovao sam u Zelju... i naravno, vjerovao sam u Nijaza
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ibrakadabra
- Kontakt:
POZDRAV PITARIMA SA ISTOKA SA PJESMOM
PROĐOH BOSNOM KROZ GRADOVE
SVE POBJEDE JA NANIZAH
TITULA SE NAM SMJEŠI
DUPLA KRUNA SVE JE BLIŽA
PROĐOH BOSNOM KROZ GRADOVE
SVE POBJEDE JA NANIZAH
TITULA SE NAM SMJEŠI
DUPLA KRUNA SVE JE BLIŽA
Ma ne budite tako grubi
treba nježno sa njima..ipak su oni mlađi 
- themaniaks
- Kontakt:
Uh evo dosao kuci,malo se zarakijalo poslije utakmice
Sasvim zasluzena pobjeda,Borac je igrao nesto otvorenije i fasovali su 4 gola,samo mrlju na vecerasnji susret su ta dva naivno primljena gola al valjda na kraju prvenstva necemo imati isto bodova.Al ono sto sam toliko dugo cekao je puna Grbavica i odlicna atmosfera,vidim da se ove curice javljaju,na Grbavici je bilo min 15 hiljada
toliko komsija nema na 10 utakmica al ne samo njih nego i drugih "navijacki skupina" u BiH a i sire.Koreo beton,grmili smo svih 90 min i slag na tortu je parola
Uglavnom utakmica opravdala epitet derbija u svakom smislu,steta sto nije bilo prenosa
Sljedeca protiv Slobode ja mislim da se igra u srijedu,nadam se barem bodu al i mozemo 3 ako se ponovi igra kao danas
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ima li iko od vas video da postavi na youtube sa pocetka utakmice kad ste pjevali sa Tifom Grbavicu... ili ako je neko vec postavio da nam da link.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
zlatandr je napisao/la:Provjerena informacija, Milanov sin ce se zvati ŽELJkO![]()
![]()
Ha,ha to legendo!
imam ja sve fino snimljeno na mob ali ne mogu iz nekog razloga da prebacim na PCSrce_Tebi je napisao/la:Ima li iko od vas video da postavi na youtube sa pocetka utakmice kad ste pjevali sa Tifom Grbavicu... ili ako je neko vec postavio da nam da link.
Jos kada se vrati Mesanovic.....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.