FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
jedna osvojena sad idu po drugu 
Osramoti ''bezgrešnog'' Lahma
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Neymar treba više da šuta
ma nije to bilo gotovo nista,morali smo pobijediti atletica,jest da smo bolji i motivisaniji,al brat bratu tri boda na calderonu nisu laka,utakmica se moze zalomiti i te stvari,ovako nam je gotiva,lakse ce biti protiv atletica kad nema pritiska i mislim da ce vec tu sve biti rijeseno
a priznajem malo sam strahovao nakon onog kiksa u sevilji,odlicno smo igrali,imali odlicnu prednost i to ispustili,mislio sam mozda to vuce neku kaznu,a i real je poznat po nekim nafakaskim provlakama,al dobro,sve je to manje vise poslozolo se i titula je zasluzena
s tankim kadrom smo usli u sezonu i bili smo uglavnom pesimisti,ja sam vjerovao da nesto mozemo napraviti jedino ako se izvuce maksimum iz ekipe i na svu srecu enrike je to uspio,i ofanzivno a bogami i defanzivno nikad bolji nismo bili,a sumnjali smo pogotovo u defanzivu
enrikeu dwfinitivno treba skinuti kapu,znamo svi da nije trenercina al napredovao je iz kola u kolo,nije tvrdoglav ko pep,brzo je ispravljao greske,uradio je ono sto sam ja prizeljkivao i o cemu sam pisao,posto imamo takav trio naprijed tu se treba osloniti na talenat mesija,sukija i neya i ne filozofirati puno,dati im slobodu,a ostatak ekipe da bude radnicki nastrojen jer valja trcati za ovu trojicu,kao da me poslusao,i kao da je poslusao sa odustajenjem od tika take,bas me pozitivno iznenadio enrike
sad opet ce neko reci nije neki terener,al neka,za nas je najbolji,samo dobro fizicki da spremi ekipu,dobro da ih nabrije,lijepa atmosfera da vlada i to je to, da imamo neko veliko trenersko ime mozda bi svojim fix idejama uhebao talent ove ekipe,enrike je postupio pametno i jednostavno i donio nam je sjajnu sezonu, i to s ekipom za koju je vecina mislila da je najgora barca odavno,sa slabom odbranom i vezom,no ispade evo da je ova barca najubjedlljivija do sada,prvenstvo osvojeno sa devedeset plus bodova,mnogo datih i malo primljenih golova,a u lp i kupu smo se prosetali do finala,naravno potrebno je dobiti i ta dva finala al kakva je igra i u finalima bilbao i juve\real bi mogli ne samo izgubiti nego i dobro nastradati,ja u tripl nikako ne sumnjam,a ukoliko i naredna sezona bude ovako mocna,da se potvrdi ova dominacija i na malo duzi rok,moglo bi se ponovo pricati i o novoj hegemoniji
a priznajem malo sam strahovao nakon onog kiksa u sevilji,odlicno smo igrali,imali odlicnu prednost i to ispustili,mislio sam mozda to vuce neku kaznu,a i real je poznat po nekim nafakaskim provlakama,al dobro,sve je to manje vise poslozolo se i titula je zasluzena
s tankim kadrom smo usli u sezonu i bili smo uglavnom pesimisti,ja sam vjerovao da nesto mozemo napraviti jedino ako se izvuce maksimum iz ekipe i na svu srecu enrike je to uspio,i ofanzivno a bogami i defanzivno nikad bolji nismo bili,a sumnjali smo pogotovo u defanzivu
enrikeu dwfinitivno treba skinuti kapu,znamo svi da nije trenercina al napredovao je iz kola u kolo,nije tvrdoglav ko pep,brzo je ispravljao greske,uradio je ono sto sam ja prizeljkivao i o cemu sam pisao,posto imamo takav trio naprijed tu se treba osloniti na talenat mesija,sukija i neya i ne filozofirati puno,dati im slobodu,a ostatak ekipe da bude radnicki nastrojen jer valja trcati za ovu trojicu,kao da me poslusao,i kao da je poslusao sa odustajenjem od tika take,bas me pozitivno iznenadio enrike
sad opet ce neko reci nije neki terener,al neka,za nas je najbolji,samo dobro fizicki da spremi ekipu,dobro da ih nabrije,lijepa atmosfera da vlada i to je to, da imamo neko veliko trenersko ime mozda bi svojim fix idejama uhebao talent ove ekipe,enrike je postupio pametno i jednostavno i donio nam je sjajnu sezonu, i to s ekipom za koju je vecina mislila da je najgora barca odavno,sa slabom odbranom i vezom,no ispade evo da je ova barca najubjedlljivija do sada,prvenstvo osvojeno sa devedeset plus bodova,mnogo datih i malo primljenih golova,a u lp i kupu smo se prosetali do finala,naravno potrebno je dobiti i ta dva finala al kakva je igra i u finalima bilbao i juve\real bi mogli ne samo izgubiti nego i dobro nastradati,ja u tripl nikako ne sumnjam,a ukoliko i naredna sezona bude ovako mocna,da se potvrdi ova dominacija i na malo duzi rok,moglo bi se ponovo pricati i o novoj hegemoniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Cesc Fabregas: "Barcelona was a team of individuals but now I am part of a family. The fans, team and owners are all together"
hehe tapiru jedan
e što bi volio da uzmemo LP, između ostalog i radi ovog glodara koji bi se samo-spalio gledajuci kako dižemo trofej u Berlinu...a pobjegao u London da ganja neke trofeje, nakon jedne jedine sezone sa zero tituli
hehe tapiru jedan
e što bi volio da uzmemo LP, između ostalog i radi ovog glodara koji bi se samo-spalio gledajuci kako dižemo trofej u Berlinu...a pobjegao u London da ganja neke trofeje, nakon jedne jedine sezone sa zero tituli
Dvaput nas je momčina zavalio. Oba puta kad smo bili u zayebanoj situaciji. No dobro. Drago mi je što se ne mora izmišljati pozicija za njega, ko ga yebe.
I strašno mi je krivo što sam vjerovao da bi on mogao zamijeniti Xavija.
I strašno mi je krivo što sam vjerovao da bi on mogao zamijeniti Xavija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Happy B-Day Don Andres
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
pazi trija, Messi 73 gola ova dvojica po 13 i 14. Triorio_Ferdy88 je napisao/la:
Još 7 golova i padaju Benzema, Pipita i Ronaldo.

Posljednji gol primljen prije skoro mjesec dana.
MoyoDavid Moyes: "Messija svi udaraju ali on ustane i nastavi igrati, on ne viče i ne glumi kako bi iznudio prekršaj. On je savršen igrač."

Posljednji gol primljen prije skoro mjesec dana.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Diskriminacija

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ma klošar obični. Ne može mu u vuGla da "igračina" kakva je on nema mjesta u Barci.let3 je napisao/la:Cesc Fabregas: "Barcelona was a team of individuals but now I am part of a family. The fans, team and owners are all together"
hehe tapiru jedan
- Donnie Darko
- Kontakt:
hoće to kad smrdiš na duhanBassha je napisao/la:Diskriminacija![]()
Re: RE: Re: FC Barcelona
Douglas izdominirao zivotDonnie Darko je napisao/la:hoće to kad smrdiš na duhanBassha je napisao/la:Diskriminacija![]()
[img]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s720x720/11205492_985992508092284_55055844265073569_n.jpg?oh=b04583d36572961017bd31d987b2b06d&oe=56090A2E[/img]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mudro zbori Ivica Osim. Raketa i jeste čudesan igrač. Ubjedljivo najbolji nenapadač u Barceloni ove sezoneNaslov je već u rukama Barcelone, smatra iskusni trener.
"Toliko su visoko postavili letvicu, sumnjam da bi je i veliki Sergej Bubka mogao preskočiti. Ovaj Ivan Rakitić je čudesan igrač. Kako se samo uklopio. Barceloni sad opet niko ništa ne može. Investirala je u Rakitića i Suareza i pogodila, a Real je doveo Jamesa Rodrígueza i očito promašio. O Garethu Baleu da i ne govorimo...", zaključio je Osim za....
31. rođendan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma šta će Raketa, prosječan igrač, yebo ga onaj ko ga dovede.Donnie Darko je napisao/la:Mudro zbori Ivica Osim. Raketa i jeste čudesan igrač. Ubjedljivo najbolji nenapadač u Barceloni ove sezoneNaslov je već u rukama Barcelone, smatra iskusni trener.
"Toliko su visoko postavili letvicu, sumnjam da bi je i veliki Sergej Bubka mogao preskočiti. Ovaj Ivan Rakitić je čudesan igrač. Kako se samo uklopio. Barceloni sad opet niko ništa ne može. Investirala je u Rakitića i Suareza i pogodila, a Real je doveo Jamesa Rodrígueza i očito promašio. O Garethu Baleu da i ne govorimo...", zaključio je Osim za....
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek je sa srecom Mozartu našRajaz je napisao/la:31. rođendan
[youtube][/youtube]
prije 3-4 godine je Krojf jedne prilike opisao cuveni trio kao neke velike muzicare, ne mogu sad naci tekst (iako sam ga negdje bio sejvirao)... ali cu pokušati parafrazirati po sjecanju:
Messi je kao Beethoven....kod njega nikad ne znaš šta je slijedece, to jest koja mu je slijedeca nota
Xavi je Wagner....muzika mu je autoritativna, dobra za vojničke koračnice i maršove, uvijek sređen i fokisiran, nema suvišnih nota i svaka nota mu je na mjestu.
Iniesta je Mozart.... pravi umjetnik i artista, Iniesta je jednostavno simfonija na terenu
Andres je vjerovatno jedini igrac kojeg volim ko brata rođenog.
Upravo, jedan od najvećih koji su igrali fudbal.
A evo nam Lea protiv Sociedada

A evo nam Lea protiv Sociedada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.