FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je prijeratni zeljo!!!
od veceras sam 100% siguran da je nasa dupla kruna!! Borac nam moze biti trening partner...
jedina srammota na vecerasnju tekmu je primljena 2 gola od onako lose i bezveze ekipe...pardon oni su se trudili ali smo mi prejaki
od veceras sam 100% siguran da je nasa dupla kruna!! Borac nam moze biti trening partner...
jedina srammota na vecerasnju tekmu je primljena 2 gola od onako lose i bezveze ekipe...pardon oni su se trudili ali smo mi prejaki
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Tifa zmaj...amertiger je napisao/la:tifa i Manijaci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
mB!
- zli mrkvić
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Ovo je prijeratni zeljo!!!
Prvo da ti kažem da vam je definitivno Kajkut uzeo titulu a
Drugo ti si bolestan momak trebaš se liječiti, treba ti pomoć....... čuj trening partner...
Brz oporavak ti želim nadam se već nakon Slobode kada ćete biti tamo gdje vam je mjesto a to je na broju 2 odmh iza Borca!!!!!!!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Cestitke za pobjedu , citava atmosfera je bila na svjetskom nivou . Bas mi je drago vidjeti ovako nesto u nasoj Bosni , i nadam se da cete nas dobro predstavljati vani .
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
- ibrakadabra
- Kontakt:
ovako nešto se može vidjeti samo na Grbavici i Anfielduamertiger je napisao/la:tifa i Manijaci![]()
![]()
[youtube][/youtube]
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
pasa moj...trening partner...bukvalno izivljavanje je bilo...Jednostavno smo prejaki za Borac u svakom smislu...zli mrkvić je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ovo je prijeratni zeljo!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo ti si bolestan momak trebaš se liječiti, treba ti pomoć....... čuj trening partner...![]()
![]()
![]()
Brz oporavak ti želim nadam se već nakon Slobode kada ćete biti tamo gdje vam je mjesto a to je na broju 2 odmh iza Borca!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Joj jest mi krivo zbog ova dva sufterska gola sto smo primili, a pogotovo ovaj drugi, mozda ide malo i Sehicu na dusu, ali eto...Pokazalo se da je Popovic nevjerovatan, lik je po meni bio najbolji igrac na terenu, trudio se, nudio, vracao po loptu cak na 20 metara od gola i sto je najvaznije pogadjao.
Posto vidim da se ovdje dosta o derbiju prica, pa treba ljude malo pripremiti da znaju sta ih ceka.
[youtube][/youtube]
Mozda bi na Istoku i Sjeveru mogli prodavati i tablete za smirivanje.

[youtube][/youtube]
Mozda bi na Istoku i Sjeveru mogli prodavati i tablete za smirivanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovo večeras je stvarno bilo jedno ludilo, dolazim sat vremena prije tekme, jug pun ko šibica, sve plavo, veselje i zadovoljstvo si bukvalno mogao nožem rezati u zraku
.
Borac uopšte nema igru, nijedne akcije nisam vidio, iz prekida su opasni. Vule i onaj Ćorić katastrofa, 4 gola im glavom uvalimo
Mi smo stvarno jaki, kad je počela tekma i ona stativa Višće (i akcija koja je prethodila), ja sam već bio spreman da od meraka skačem sa reflektora laste u raju
, pa kasnije šanse koju su se redale... Stvarno nismo imali sreće (ako se to smije reći nakon što na terenu do nogu potučeš glavnog konkurenta za titulu). Tribine,dekor,atmosfera, pa ono je orgazam, ništa manje. Teško je bilo šta smisleno reći poslije ovog večeras, pa se neću ni truditi. Ponosan sam što sam manijak.
Borac uopšte nema igru, nijedne akcije nisam vidio, iz prekida su opasni. Vule i onaj Ćorić katastrofa, 4 gola im glavom uvalimo
Mi smo stvarno jaki, kad je počela tekma i ona stativa Višće (i akcija koja je prethodila), ja sam već bio spreman da od meraka skačem sa reflektora laste u raju
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja cu se ljecit i izljecit al onakav borac nam nikad nece biti ni do koljena...sto pitari kazu, objektivno govorim!
Srce moje slatko da si gledao znao bi o cemu govorim...
Srce moje slatko da si gledao znao bi o cemu govorim...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jeste li vidjeli kako je Osim poludio i popizdio kad su nam zabili gol u 90-tom minutu
ja sam konto da ce utrcati z teren i poceti udarati sve redom
ja sam konto da ce utrcati z teren i poceti udarati sve redom
Bajke su na trecoj polici slijeva, drugi red...zli mrkvić je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ovo je prijeratni zeljo!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo ti si bolestan momak trebaš se liječiti, treba ti pomoć....... čuj trening partner...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ja ti tvrdim da isti broj bodova Zeljeznicar i Borac nece imati sigurno, zato se dzaba nadas i dzaba tvrdis da je Kajkut dao taj go koji ce nam oduzeti titulu...zli mrkvić je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ovo je prijeratni zeljo!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to koliko ste jaki vidjeli ste i sami, jer smo vas gazili, gazili i gazili, a koliko ste mogli golova primiti nije se moglo ni izbrojati po sansama, a to najbolje zna vas golman, koji je vec u prvoj minuti samo nijemo pogledom odpratio loptu koja je pogodila stativu i spasila vas ranog samara...
Jos uvijek se nisu slegli utisci,ali samo cu reci drago mi je da smo pobijedili,a da sudjenje je bilo korektno.Zeljo ce se odvojiti od Borca u to sam siguran zato sto je ocita razlika u kvaliteti.
AMAR OSIM!
- Don Corleone
- Kontakt:
Dobro ste pjevali ... ;)nadam se da nije bilo incidenata ?
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
- TheManiacs
- Kontakt:
Kako ce biti incidenata kad je skoro A.c.a.ba bilo ko' njihDon Corleone je napisao/la:Dobro ste pjevali ... ;)nadam se da nije bilo incidenata ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.