Jedino radi te osobe znam sad matematiku, zadnji dan škole, nema više mi radimo novu lekciju. Nije niko ponio ni teku ni rusak a nova lekcija se radi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ove godine dva najbolja prof iz moje škole odoše u penziju, oni su se jedino trudili da te nešto nauče a ovi ostali da ti dadnu keca.
Jedino radi te osobe znam sad matematiku, zadnji dan škole, nema više mi radimo novu lekciju. Nije niko ponio ni teku ni rusak a nova lekcija se radi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A vidio si koji je brat lajkohilmo je napisao/la:Kad si mi sinoć poslao onaj link, prva pomisao je bila kako ja ovu sliku nisam vidio i odmah prava instagram, Tamara jeBosniacum Lilium je napisao/la:ŠAMPIONI, ŠAMPIONI, ŠAMPIONI
ALE ALE ALE OOOOOOOOOOOOOO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Centralna proslava na Kalemegdanulegenda reala je napisao/la:Formula je ugašena, Dragonsi slave novi trofej, pozz za Beograd i Čajniče
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nema ništa jače nego pijan ovo pustit.
Ne radi spoiler nindže iz uprave foruma.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ljudi, gdje je Rishaa?
On i Ajax su se odavno izgubili...
On i Ajax su se odavno izgubili...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:@ljiljane
Ja mu halalim.....
sviđela ti se Biblija ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
TomBrajder
- Kontakt:
@Bada
Taj prvi je vjerovatno popio neki ban, pa mozda covjeku dosadilo pravit nove accauntove, a za Ajaxa je stvarno steta sto ga nema na forumu jer je bio ubjedljivo najkvalitetniji forumas na pdf reprezentacije, samo se nadam da se covjeku nije sta desilo..
Taj prvi je vjerovatno popio neki ban, pa mozda covjeku dosadilo pravit nove accauntove, a za Ajaxa je stvarno steta sto ga nema na forumu jer je bio ubjedljivo najkvalitetniji forumas na pdf reprezentacije, samo se nadam da se covjeku nije sta desilo..
Jao kakav smo transfer pripremili za narednu sezonu ss.ba lige, pratite nalegenda reala je napisao/la:Formula je ugašena, Dragonsi slave novi trofej, pozz za Beograd i Čajniče
http://www1.skysports.com/transfer-centre/
Ne smijem o detaljima, da ne prođem k'o Ibraković
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ljiljane deder odgovori na ono pitanje na Autima 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
NapusenVolimTz je napisao/la:Nema ništa jače nego pijan ovo pustit.
Ne radi spoiler nindže iz uprave foruma.
ZZ
- Goalgetter
- Kontakt:
Ajax cesce ovako ne bude aktivan par mjeseci, pa se onda opet vrati. Ne cudi me da ce tako biti i ovaj put. Steta sto ga nema.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jao kakav smo transfer pripremili za narednu sezonu ss.ba lige, pratite nalegenda reala je napisao/la:Formula je ugašena, Dragonsi slave novi trofej, pozz za Beograd i Čajniče
http://www1.skysports.com/transfer-centre/
Ne smijem o detaljima, da ne prođem k'o Ibraković
Jesi to majke ti najveću curliku Krajine angažovo
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 10 maj 2015, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moram i to probat, red je 19 godina slijedeće nedjelje.moj uzor-S.G je napisao/la: Napusen
Cjepa Džej u pozadini, **** li ti neđeljicu. NIJEDNE USNE SE NE LJUBE SAMEEEE, a bivša objavljuje sliku ljepša nego ikad, paaa čovječee.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Čekam da kapiten potvrdi, pa idemo u medijelegenda reala je napisao/la:Jesi to majke ti najveću curliku Krajine angažovo![]()
![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ovi sto mi se javljaju s nekih profila i traze da ih se odbanuje bice ubuduce trajni banovani. Pozzz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dje nam je Nermin Padez iz Kopenhagena ?
Vidim ja da mi fali onaj smajli sa kafom na svakom drugom postu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Pao zajedno sa gigantom iz Munchenasamo_lijevo je napisao/la:Dje nam je Nermin Padez iz Kopenhagena ?
CashMan je napisao/la:Ovi sto mi se javljaju s nekih profila i traze da ih se odbanuje bice ubuduce trajni banovani. Pozzz

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zar je toliko bio ostar ? Neocekivano od njega.legenda reala je napisao/la:Pao zajedno sa gigantom iz Munchenasamo_lijevo je napisao/la:Dje nam je Nermin Padez iz Kopenhagena ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.