Nije ban, nego stidsamo_lijevo je napisao/la:Zar je toliko bio ostar ? Neocekivano od njega.legenda reala je napisao/la:Pao zajedno sa gigantom iz Munchenasamo_lijevo je napisao/la:Dje nam je Nermin Padez iz Kopenhagena ?
Vidim ja da mi fali onaj smajli sa kafom na svakom drugom postu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
sad ima smisla.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel to Nerminovic pao ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:sad ima smisla.
inače
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma onako.
Nisam znao ni da igraju.
Nisam znao ni da igraju.
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Ma onako.
Nisam znao ni da igraju.
jesi se to zaljubio??
izgubite kup, hoće ovaj Flensburg ove lude završnice
Sram te bilosamo_lijevo je napisao/la: Nisam znao ni da igraju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ako ti se ne svidi prvi put nemoj odustajat, moras biti uporanVolimTz je napisao/la:Moram i to probat, red je 19 godina slijedeće nedjelje.moj uzor-S.G je napisao/la: Napusen
Cjepa Džej u pozadini, **** li ti neđeljicu. NIJEDNE USNE SE NE LJUBE SAMEEEE, a bivša objavljuje sliku ljepša nego ikad, paaa čovječee.
Prvo nekoliko puta testiraj kako djeluje i to, onda kad se naviknes posebno je uzivanje obicno razmisljanje i slusanje muzike, gledanje filmova pa cak i gledanje utakmica je mnogo bolje, takodje zanimljivije je i samo gledanje u jednu tacku
Uglavnom spremi slatkisa i tecnosti i uzivaj
- samo_lijevo
- Kontakt:
kakvo pitanje.legenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Ma onako.
Nisam znao ni da igraju.
jesi se to zaljubio??
izgubite kup, hoće ovaj Flensburg ove lude završnice
jbg, bice bolje naredne godine. Pravi se fina ekipa.
Ma da mi je da vidim hoćel me bacit na pozitivu ili negativu. Nisam od tog posla plaho.TomBrajder je napisao/la: Ako ti se ne svidi prvi put nemoj odustajat, moras biti uporan![]()
Prvo nekoliko puta testiraj kako djeluje i to, onda kad se naviknes posebno je uzivanje obicno razmisljanje i slusanje muzike, gledanje filmova pa cak i gledanje utakmica je mnogo bolje, takodje zanimljivije je i samo gledanje u jednu tacku![]()
NA VENČANJE MOJE ZVAT ĆU TE MILA ! Joj bivše, počela ličit na žensko u ovom trenutku teškom.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 11 maj 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imam jednog druga koji je par puta pokusao i samo prvi put nije povracao ovo ostalo je dusu istovarioTomBrajder je napisao/la:Ako ti se ne svidi prvi put nemoj odustajat, moras biti uporanVolimTz je napisao/la:Moram i to probat, red je 19 godina slijedeće nedjelje.moj uzor-S.G je napisao/la: Napusen
Cjepa Džej u pozadini, **** li ti neđeljicu. NIJEDNE USNE SE NE LJUBE SAMEEEE, a bivša objavljuje sliku ljepša nego ikad, paaa čovječee.![]()
Prvo nekoliko puta testiraj kako djeluje i to, onda kad se naviknes posebno je uzivanje obicno razmisljanje i slusanje muzike, gledanje filmova pa cak i gledanje utakmica je mnogo bolje, takodje zanimljivije je i samo gledanje u jednu tacku![]()
Volim onaj osjecaj kad se opustim na trosjedu i osjecam kako tonem, to mi je preyebeno
ZZ
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Norvezanke na koljenimaVirtu4l je napisao/la:Sram te bilosamo_lijevo je napisao/la: Nisam znao ni da igraju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nisi to loše rapoloženje pokazivo do unazad par danasamo_lijevo je napisao/la:
kakvo pitanje.kako znas da je do sada bilo suprotno ?
jbg, bice bolje naredne godine. Pravi se fina ekipa.
imate li Kretzchemera novog
ŽRK Budućnost, najjači sportski kolektiv u regiji. Grande MiloBosniacum Lilium je napisao/la:Norvezanke na koljenima![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Opet se milogoriše po temi, ovo je više prevazišlo sve mjere.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Uf nema nista gore nego od tog povracat, bubreg hoce da izadje na usta, sreca nisam puno puta samo kad mijesam sa alkoholommoj uzor-S.G je napisao/la: Imam jednog druga koji je par puta pokusao i samo prvi put nije povracao ovo ostalo je dusu istovarioMeni je prejako, ja volim igrat bilijara ne mo's kuglu potrefit nema sanse.
Volim onaj osjecaj kad se opustim na trosjedu i osjecam kako tonem, to mi je preyebeno
Ma dobro je sta god da radis samo da nisu kakvi fizicki poslovi
Sokera igrat napusen, pa to su dvije razlicite igrice kad si napusen i kad nisi, dimenzija vise kad se poderes
- legenda reala
- Kontakt:
Majda MehmedovićććććććććććććććććććććDukeOfWellington je napisao/la:Opet se milogoriše po temi, ovo je više prevazišlo sve mjere.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije dosta što uzorni bošnjački narod godinama nosi hrvatski i srpski sport, sad su to i Milogorci skontali.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa necu sigurno radi zenska biti neraspolozen, barem toga ima na izvoz.
Nema vise vrhunskih sportista iz Ist. Njemacke. Sport propao kao i kod nas zbog promjene sistema. Za strance treba novca, a njega takodjer nema na istoku.
Gledam Flensburga koliko se pojacava za narednu sezonu. Ludilo.
Jah, reci onom Amerincu iz Budve da mi dzaba pise.
Nema vise vrhunskih sportista iz Ist. Njemacke. Sport propao kao i kod nas zbog promjene sistema. Za strance treba novca, a njega takodjer nema na istoku.
Gledam Flensburga koliko se pojacava za narednu sezonu. Ludilo.
Jah, reci onom Amerincu iz Budve da mi dzaba pise.
- legenda reala
- Kontakt:
Svi pametniji od nasDukeOfWellington je napisao/la:Nije dosta što uzorni bošnjački narod godinama nosi hrvatski i srpski sport, sad su to i Milogorci skontali.
ljevače
majke mi nisi dobar, ništa te ne kontam
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.