NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Kakve samo izjave daje čovjek. Kapa do poda majstorčino.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Thibs je zasluzio otkaz nakon ove sezone pa makar titulu Bullsi uzeli, rotiranje i postave su mu kriminalne. Pretvrdoglav lik da se prilagodi protivniku
Auu šta se dešava u ovoj seriji.
Bit će ovdje 7 utakmica i aBd svaka da bude imala ovakvu završnicu. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Cikago je, malo je reci, ofanzivno limitirana ekipa. Ove nazovi akcije, sulude petorke, ispucavanja odavno nisam vidio. Odbrana osvaja titule Thibs, svakako, ali treba ti napad da dodjes u poziciju da se boris za istu.
Re: Odg: RE: Re: NBA Playoffs
Covjek jedva hoda sto se kaze. Pa ne mos protiv toga.work je napisao/la:Koja je ubleha onaj Irving, ja jos uvijek ne vjerujem.
NEki su me pljuvali ovdje kad sam pisao da ga trebaju trade-at, al' nejse.
King je king!
@raul
Ni cudo kad se zna di je igrao prije Bullsa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prva pomisao na Lebrona mi je uvijek jedna sekunda protiv Orlanda dok je Obn radio NBA
Rose je trebo igrati napad do kraja ionako je bilo 13 sekundi al jbg

- PaskalHens
- Kontakt:
Kad usereš i ono malo što si imao prednosti. Ili kad bježiš od lopte u posljednjim minutama. Ako znaš šta je clutcher, e samo suprotno.Tracy3McGrady je napisao/la:Daj može li mi samo neko kratko reci, za Šta tacno koristite riječ "choker" ? Ono u smislu gubitnik ili to ipak ima neko drugo značenje, jer sam prijetio da se ovdje skoro svi nazivaju chokerima :/

Viva la France, as they say in Rome.
King

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
skroman decko, sve pare salje kevi.Clutch je napisao/la:Kakve samo izjave daje čovjek. Kapa do poda majstorčino.
Svaka cast na izjaavi, sve najbolje ovom covjeku.
- adriano_leite
- Kontakt:
Moram malo zbog komentara od ranije...NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba ti ovakav komentar,druze! Bice ovo teska serija do kraja,puno je povreda, vise na vasoj strani,ali imate opet HC,sto je bitno...Sto se tice suta Jamesa,ovo je NBA,kako dodje tako i ode!(aludiram na sut Rosea i nikad nisam volio kad mi ekipa pobjedi sutem u zadnjoj sekundi.Tacno znas da se u NBA-u to nekad vratiti,a vama je bas brzoadriano_leite je napisao/la:Kraljica popisa Bullse!!!![]()
)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
šta je izjavio, ugasio sam linkBelmin6 je napisao/la:Svaka cast na izjaavi, sve najbolje ovom covjeku.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Sta je rekao, nisam cuo..Clutch je napisao/la:Kakve samo izjave daje čovjek. Kapa do poda majstorčino.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
na Istoku nizom sve buzzeri, Rose, pa sinoc Truth, maloprije LeBron
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- invincible1921
- Kontakt:
Mozel link ili prepricat ukratko nisam gledoClutch je napisao/la:Kakve samo izjave daje čovjek. Kapa do poda majstorčino.

=\_1921_/=
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mi nismo zasluzili dobiti ovu tekmu, tako da se nisam puno nervirao, Lebronu svaka cast zasluzio je pobjedu, jbg sve se vrati, samo nemojte srati da su Bullsi kompletni a samo CLevleand povrijedjen, Taj se povrijedio pred kraj i ostali smo sada samo na 2 visoka igraca, pri cemu je Mirotic morao igrati sa jednom od najgorih partija ove sezone, nije ga dzaba Thibs drzao na klupi
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 11 maj 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa da je usrao tekmu, da je iznevjerio svoje kolege i da je morao pogoditi ovaj šut. Malo koji superstar bi se posrao ovako po sebi, svaka cast.
To sam malo pofatao, ne znam šta je još rekao.

Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 11 maj 2015, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek je skoro imao triple double, dva asista mu falila do toga i opet govoriš o silovanju lopte, pa prošlu tekmu je imao 15 asistencija, praktično sam drži Cavse u ovoj seriji, jer je Irving povrijeđen. A na sebi ima jednog od najboljih defanzivaca u ligi.Valencia je napisao/la: Lijepo sam napisao, kako god zavrsilo, jer znam da igrac takvog kalibra moze napraviti potez odluke.
Smita je odlicno islo, da je njega isforsirao kod 7 razlike, ne bi ni bilo ove horor zavrsnice...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- invincible1921
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Pa da je usrao tekmu, da je iznevjerio svoje kolege i da je morao pogoditi ovaj šut. Malo koji superstar bi se posrao ovako po sebi, svaka cast.![]()

=\_1921_/=
Irving ovakav je beskoristan neznam zasto ga forsiraju neka rede odmori jednu Delly je nelos ovu seriju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.