Forum
Re: Forum
Sve pohvale za novi izgled foruma.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne sviđa mi se što svaki put moram verat se na vrh teme da bi izašao, jer ne postoji opcija na dnu za povratak nazad, kao što je bilo prije 
Kako ne postoji,pogledaj sta pise ispod opcije "Odgovori".Sheyi je napisao/la:Ne sviđa mi se što svaki put moram verat se na vrh teme da bi izašao, jer ne postoji opcija na dnu za povratak nazad, kao što je bilo prije
Nema nišaElTigre9 je napisao/la:Kako ne postoji,pogledaj sta pise ispod opcije "Odgovori".Sheyi je napisao/la:Ne sviđa mi se što svaki put moram verat se na vrh teme da bi izašao, jer ne postoji opcija na dnu za povratak nazad, kao što je bilo prije
Ima natrag na podforum ali bi stvarno bilo lijepo i da ima "Pocetna"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odlično ovo izgleda, al' dajte mi Search sviju vam. 
Otelo je napisao/la:Ima natrag na podforum ali bi stvarno bilo lijepo i da ima "Pocetna"

A vidi fakat ima, mada kod mene na racunaru ima opcija za povratak u podforum ispod ovog odgovori 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima to i kod mene, evo i slika koja to dokazuje 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TomBrajder
- Kontakt:
Na ovu recenicu oplacem uvijekUnofficialpage je napisao/la: evo i slika koja to dokazuje![]()
Inace dajte nam crni skin
- Donnie Darko
- Kontakt:

Nadam se da radite na ovome, strašno mi ide na živce.
Jel samo ja imam problema sa video klipovima? Recimo oznaka youtube radi normala, kao i prije, dok oznaka video ne radi.

Kontao sam da je do adblocka ili browsera, ali nije.

Kontao sam da je do adblocka ili browsera, ali nije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
radi na telefonu ne radi na laptopu
meni barem
meni barem
Probaj desni klik na video i 'show controls'. 
@Donnie, da, ista situacija.

Nemam uopće te opcije.geoxx je napisao/la:Probaj desni klik na video i 'show controls'.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ja sad drko nesto oko tog adblocka i evo ni meni nece vise.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Uočio sam problem - kad je netko online, ne piše mu pored avatara nego skroz desno, iza ovih znakova za quote i prijavu posta, baš je teško uočljivo. Probajte to prebaciti kod avatara kao i dosad, ne bi webmasteru trebao biti problem. 
Hayley <3
Popravljeno. Stisni CTRL+ F5, ako ne budes vidio izmjenu.
badblueboylivno je napisao/la:Uočio sam problem - kad je netko online, ne piše mu pored avatara nego skroz desno, iza ovih znakova za quote i prijavu posta, baš je teško uočljivo. Probajte to prebaciti kod avatara kao i dosad, ne bi webmasteru trebao biti problem.
Meni sve OK izgleda? Koji link si probao?messilla je napisao/la:Jel samo ja imam problema sa video klipovima? Recimo oznaka youtube radi normala, kao i prije, dok oznaka video ne radi.
YT
[youtube][/youtube]
VIDEO
- badblueboylivno
- Kontakt:
Primijetio sam odmah.admin je napisao/la:Popravljeno. Stisni CTRL+ F5, ako ne budes vidio izmjenu.
badblueboylivno je napisao/la:Uočio sam problem - kad je netko online, ne piše mu pored avatara nego skroz desno, iza ovih znakova za quote i prijavu posta, baš je teško uočljivo. Probajte to prebaciti kod avatara kao i dosad, ne bi webmasteru trebao biti problem.
Generalno, jako pozitivna ocjena za "redizajn", moderno, fino, pregledno.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.