NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Ma glupost cista nervira i mene ali cinjenica je da ih nauci izvodit to se nebi desavalo.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma ovo je kukavicka igra hjustona, utakmica trajat do 6 ujutru
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moze li ijedno poluvrijeme gdje HOU ne primi 60p? 
A vala vise su oni hackali Rocketse u ovoj seriji nego oburnuto. Samo tad nikom nije smetalo. Bez obzira hackanje treba ukinut
Utakmica ****, da ne igraju Rocketsi, nebi je ni gledo
Utakmica ****, da ne igraju Rocketsi, nebi je ni gledo
Ovo vise ne gledam. Frajer opuco 30 slobodnih do poluvremena do kojeg je trebalo sat i po. Do izlaska Sunca ce ovi igrat. Houston se moze pohvalit odbranom, i ovaj put primaju 120+, kakva je to ekipa, fol ozbiljno.
- invincible1921
- Kontakt:
Jordan 28 slobodnih , Clippersi 44 za poluvrijeme...kolko je rekord ? Kako su krenuli izvesce 100
=\_1921_/=
Pa ekipa koja se trebala grcevito borit za PO je zavrsila druga, prosli prvu rundu, napravili pomak. Clippe su dorasle, dugo su na okupu a i bolja su ekipa.muamerc je napisao/la:Ovo vise ne gledam. Frajer opuco 30 slobodnih do poluvremena do kojeg je trebalo sat i po. Do izlaska Sunca ce ovi igrat. Houston se moze pohvalit odbranom, i ovaj put primaju 120+, kakva je to ekipa, fol ozbiljno.
Ja prezadovaljan sezonom Raketa.
rekord je 39 Howard x2,Shaqinvincible1921 je napisao/la:Jordan 28 slobodnih , Clippersi 44 za poluvrijeme...kolko je rekord ? Kako su krenuli izvesce 100
- invincible1921
- Kontakt:
a timskiandro234 je napisao/la:rekord je 39 Howard x2,Shaqinvincible1921 je napisao/la:Jordan 28 slobodnih , Clippersi 44 za poluvrijeme...kolko je rekord ? Kako su krenuli izvesce 100
=\_1921_/=
nez stvarno nadi saminvincible1921 je napisao/la:a timskiandro234 je napisao/la:rekord je 39 Howard x2,Shaqinvincible1921 je napisao/la:Jordan 28 slobodnih , Clippersi 44 za poluvrijeme...kolko je rekord ? Kako su krenuli izvesce 100
idem i ja leci neda mi se ovo vise gledat
Neku noc Rakete su imale 64 sto im je i donjelo tu jedinu pobijedu,mozda je to i rekord lige nzm tacno.
Idu Doc i Clipe do kraja,a Blake ce da potvrdi klasu.
Idu Doc i Clipe do kraja,a Blake ce da potvrdi klasu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ovo bi rutinski
DeAndre na 7 FGA 26p

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ja i dalje ostajem pri svom misljenju, da je ono ponizavanje a smatraju te za top10 svih vremena...i upravo zbog toga mu svaka cast, kada ima veoma losu sutersku noc pa pogodi za pobjeduBelmin6 je napisao/la:Pustili ga na šutu, kako su mogli samokokuz je napisao/la:Bravo james, vrhunska serija (Y)![]()
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
Evil Genius II
sroci mail na engleskom na ovu temu i posalji nasem coachu stottsuNEZALAGANJE je napisao/la:Moras dati odmora,moras biti kreativniji
inace, poceo sam gledati ovu drugu tekmu i zaspao. vidim da nisam propustio nista tj nije bilo nikakvih iznenadjenja.
- adriano_leite
- Kontakt:
Moron jer je mislio da ima jos jedan time out u utakmici koja je napeta do bola i koja moze rijesiti seriju? Btw. James je zvao jedan od posljednjih time outa i u svom adrenalinu je vjerovatno to Blatt propustio. Sto se tice samog vodjenja timova, pa duplo vise moronskih poteza ima Thibs u ovoj seriji. Koliko vidim, imamo vise povreda, nemamo Lovea, James nije na svom nivou, jako los procenat suta, Kyrie na jednoj nozi, sve protiv nas, a opet Blatt ima 2 2 protiv "treceg trenera" lige koji ce dobiti otkaz, a koji je trebao biti prevaga protiv neiskusnog Blatta. 5 puta vise mismatcheva pravi na terenu taj moron Blatt u odnosu na znalca Thibsa.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav moron, nevjerovatnoIlCapitano je napisao/la:
Blatt zove timeout nakon izjednačenja Rosea gdje više nisu imali ni jednog.![]()
Ovi sto spominju free time out, eto ispade u utakmici u kojoj su sudije sve svirale na stranu Chicaga, poklanjaju time out, hahahahha smijesno. Kakav free time out, nisu bili sigurni je li lopta za nas ili za njih i na koliko je izasla vani, jer nisu svirali faul koji su trebali svirati i dok su snimak pregledali nije free time out. Na kraju ispade da su ovo sudije poklonile, a Cavsi igrali bez Lovea i s pola Kyriea protiv Bullsa i sudija, ma smijesno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- majestic24
- Kontakt:
Mene samo zanima sta se desilo sa Houstonom i Hardenom. Kako MVP nagrada ode Curryju,brada se totalno pogubio. Kao da jos nije to prezalio.
Pa jbt ova obrana Houstona je gora od one Lakersa pod vodstvom D'Antonija.
Svaka cast Clipersima.
Pa jbt ova obrana Houstona je gora od one Lakersa pod vodstvom D'Antonija.
Svaka cast Clipersima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kao što je ona serija između Clippa i Spursa bila reklama za NBA i sve ono lijepo što ovaj sport može ponuditi, tako je i ova između Raketa i Clippa antireklama, uništiše je sa hackanjem, nijedna close tekma 
Inače u 3/4 u zadnje 2 tekme, Doc očito pravi bolje adjustments na poluvremenu
Game 3 3Q: Clippers 35; Rockets 19
Game 4 3Q: Clippers 43; Rockets 25
Inače u 3/4 u zadnje 2 tekme, Doc očito pravi bolje adjustments na poluvremenu
Game 3 3Q: Clippers 35; Rockets 19
Game 4 3Q: Clippers 43; Rockets 25
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A Stotts je posebna prica na tu temu.Njega prati glas da je slaba klupa vec 2 godine,a lik fakticki lottery pikove imao i ima plus 1-2 veterana!?Evil Genius II je napisao/la:sroci mail na engleskom na ovu temu i posalji nasem coachu stottsuNEZALAGANJE je napisao/la:Moras dati odmora,moras biti kreativniji![]()
inace, poceo sam gledati ovu drugu tekmu i zaspao. vidim da nisam propustio nista tj nije bilo nikakvih iznenadjenja.
"MVP" se popisa po Top 3 PGu lige, vec drugu tekmu za redom (moram malo zbog komentara od ranije)adriano_leite je napisao/la:Moram malo zbog komentara od ranije...NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba ti ovakav komentar,druze! Bice ovo teska serija do kraja,puno je povreda, vise na vasoj strani,ali imate opet HC,sto je bitno...Sto se tice suta Jamesa,ovo je NBA,kako dodje tako i ode!(aludiram na sut Rosea i nikad nisam volio kad mi ekipa pobjedi sutem u zadnjoj sekundi.Tacno znas da se u NBA-u to nekad vratiti,a vama je bas brzoadriano_leite je napisao/la:Kraljica popisa Bullse!!!![]()
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.