Forum
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Forum
Admine, može li se omogučit full screen na YT linkovima? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zar nije vec? Ako nije, kako nije?Unofficialpage je napisao/la:Admine, može li se omogučit full screen na YT linkovima?
Proradili su.Pogba je napisao/la:Spoileri ne rade.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije. Ne može full screen YT na forumu, samo zaledi gumb (kako se već to zove) i neće.admin je napisao/la:Zar nije vec? Ako nije, kako nije?Unofficialpage je napisao/la:Admine, može li se omogučit full screen na YT linkovima?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Po zadanim postavkama sve bi trebalo da bude označeno, onda si ti promjenio na prikazane postavke?Koliko je proslo od promjene postavke do nove nezeljene notifikacije? Da li se i dalje dešava?Donnie Darko je napisao/la:Nadam se da radite na ovome, strašno mi ide na živce.
u desnom donjem uglu svakog posta ima mala strelica. Klik na nju vodi te na vrh stranice da ne moraš skrolovati. Sa vrha stranice imaš linkove za sve što ti treba.Otelo je napisao/la:Ima natrag na podforum ali bi stvarno bilo lijepo i da ima "Pocetna"
Sređeno.Unofficialpage je napisao/la:Nije. Ne može full screen YT na forumu, samo zaledi gumb (kako se već to zove) i neće.admin je napisao/la:Zar nije vec? Ako nije, kako nije?Unofficialpage je napisao/la:Admine, može li se omogučit full screen na YT linkovima?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala.admin je napisao/la:Sređeno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Forum
schweinsteiger je napisao/la:Kad ste vec toliko vrijedni,imate li u planu popraviti aplikaciju za ss.ba?Kad se otvori neka vijest,npr.sa dna,kad idem nazad,vrati na pocetak i uvijek tako,a bilo bi dobro kad bi ubacili i neki "preglednik" za slike,da ih otvori cijele na mobitelu.
I hoce li sad biti moguce preko forum aplikacije postavljati slike s mobitela na temu?
?
I ovo,sto su neki vec napisali,ako je moguce,da "tvoji postovi" bude kraj linki?
Navika je cudo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Rade sada. I ti što si postavio i oni koji jučer nisu radili.admin je napisao/la:Meni sve OK izgleda? Koji link si probao?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Forum
Slažem se, nećemo to izvlačiti, stvoriće se brzo nova navika.schweinsteiger je napisao/la:
ako je moguce,da "tvoji postovi" bude kraj linki?
Navika je cudo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dok si vec tu, da pitam, statistike proslih sezona klubova i ostali statisticki podaci ne ferceraju vec duze vrijeme. Kad ce to biti?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Originalno je bilo sve označeno, kada su počele stizati notifikacije odznačio sam sve osim postova u kojim sam citiran. Ali nije imalo nikakvog efekta. Evo sada kad sam ušao na forum ima 6 notifikacija, tvoj citat a ostalo je "odgovor korisnika bla bla bla u temi toj i toj", a nisam bookmarkovao ni jednu od tih tema. Uglavnom većinom su teme u kojima sam aktivan, nisu random teme u koje nikada ne zalazim možda je to od pomoći.admin je napisao/la:Po zadanim postavkama sve bi trebalo da bude označeno, onda si ti promjenio na prikazane postavke?Koliko je proslo od promjene postavke do nove nezeljene notifikacije? Da li se i dalje dešava?Donnie Darko je napisao/la:Nadam se da radite na ovome, strašno mi ide na živce.
Evo označio sam sve opet da vidim da li će imati ikakvog efekta.
edit: nema nikakvog efekta
Koliko je sada bolji spoiler. Em ljepša tipka, em ne zauzima bespotrebno prostor. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: Forum - pristup mobitelom
Ne mogu nikako da se prijavim preko mobitela. Upišem korisničko ime i šifru ali ništa. Od jučer. Zašto?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 12 maj 2015, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Meni sad u ovom novom forumskom "ruhu" smeta jedino sto se ne otvara novi tab prilikom pokretanja svakog postavljenog linka, vec se link otvara napustajuci forum. Nadam se da cete po tom pitanju vratiti onaj stari nacin pokretanja linkova. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pritisnite Home tipku, pa kliknite na opciju, ako se već ne može sredit to da bude i na dnu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- skyisthelimit
kobe24 je napisao/la:Meni sad u ovom novom forumskom "ruhu" smeta jedino sto se ne otvara novi tab prilikom pokretanja svakog postavljenog linka, vec se link otvara napustajuci forum. Nadam se da cete po tom pitanju vratiti onaj stari nacin pokretanja linkova.
Sredjeno.
To za otvaranje linka u "new tab" sam ja predlozio jos na starom forumu i prihvatili su. Taman dosao da opet predlozim kad vec neko bio brzi. 
Inace primjecujem da forum nije vise spor. Necemo zuriti sa pohvalama, veceras ima test tokom Lige Prvaka.
Inace primjecujem da forum nije vise spor. Necemo zuriti sa pohvalama, veceras ima test tokom Lige Prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.