FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SINE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SINE » 18 apr 2010, 07:38

Mandrak je napisao/la:Ova seljacka HS kablovska ukinula Vogoscu :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Ma imaš TV Vogoscu samo je potraži na drugoj frekfencij, mijenjali su kodove tako da se dosta programa pogubilo.
Ja sam sinoc gledao utakmicu a imam HS.
SAMO ŽELJO

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 18 apr 2010, 08:07

Trasimaco je napisao/la:slika

Vjerovatno je vec postavljeno, ali nije na odmet jos koji put. :mrgreen:

Mnogo smo jaki, ali fakat 8-)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 apr 2010, 08:15

Osim: Sačuvaćemo prednost!

Trener najvjerovatnije novog prvaka Bosne i Hercegovine, Amar Osim, logično, bio je veoma zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovih izabranika u derbiju sa Borcem.

Željo je sa ubjedljivih 4:2 nadigrao Borca i došao u vrlo izglednu poziciju da titulu ponovo donese na Grbavicu.
"Pobijedili smo veoma jakog protivnika i to me posebno raduje. Utakmica je zaista bila sjajna, a ambijent još bolji. Ipak, moram reći da sam malo ljut jer smo primili dva poprilično naivna gola. Međutim, raduje me što sada imamo velika tri boda prednosti nad Borcem i nadam se da ćemo ih zadržati do kraja prvenstva", rekao je trener Željezničara Amar Osim.

Borac je u Banja Luci bio sa 2:0 bolji od Željezničara, što znači da Banjalučani imaju bolji međusobni omjer sa Sarajlijama. Osima to, međutim, ne zabrinjava.

"Želim da sačuvamo prednost koju sada imamo i ne želim ni razmišljati o tome da na kraju sezone imamo isti broj bodova".
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 18 apr 2010, 08:20

Ako uzmemo jedan bod u Tuzli, 100% uzimamo titulu - nema dileme... Zato s Bozijom pomoci idemo na tusanj 8-)

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 18 apr 2010, 08:28

Do sada smo u 23 utakmice izgubili 4. Kakve su sanse da u naredna 4 gostovanja izgubimo isto toliko???? :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2010, 08:36

Manijakk je napisao/la:Ako uzmemo jedan bod u Tuzli, 100% uzimamo titulu - nema dileme... Zato s Bozijom pomoci idemo na tusanj 8-)
1:1 ili 0:0 Ne treba se paliti djaba! Sve je izrezirano. U stvari mi imamo papke u upravi pa je moguce svasta!
Sto se mene tice rado bih podijelio po bod. Sloboda ne moze ni gore, a sigurno ni dole. Kada razmislim najdraze mi je onda da Zeljo bude prvak. Komsije vam se hvale da su najveci, najjaci, najljepsi, da najbolje zigu, da se lijepo cesljaju.... A znam da je Torpedo daleko ispod "plave lokomotive!"
Daj boze samo da odnosi izmedju Manijaka i Fukara postanu ono sto su nekad bili! A za ostale boli nas racku! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 18 apr 2010, 08:48

Probisvjet je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:Ako uzmemo jedan bod u Tuzli, 100% uzimamo titulu - nema dileme... Zato s Bozijom pomoci idemo na tusanj 8-)
1:1 ili 0:0 Ne treba se paliti djaba! Sve je izrezirano. U stvari mi imamo papke u upravi pa je moguce svasta!
Sto se mene tice rado bih podijelio po bod. Sloboda ne moze ni gore, a sigurno ni dole. Kada razmislim najdraze mi je onda da Zeljo bude prvak. Komsije vam se hvale da su najveci, najjaci, najljepsi, da najbolje zigu, da se lijepo cesljaju.... A znam da je Torpedo daleko ispod "plave lokomotive!"
Daj boze samo da odnosi izmedju Manijaka i Fukara postanu ono sto su nekad bili! A za ostale boli nas racku! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: 8-)
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 apr 2010, 09:15

Hzlatište je napisao/la:Vazda bili i bićemo najveći! Samo se vi ližite i pušte si i boli vas racku.
Barem znamo gdje je NAJVECI koncentrat nepismenosti!
Al boli tebe, ti svaki put kad je pazar dan dodjes u grad i nasikas se...
Pozdravio vas torlak :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 apr 2010, 09:17

Dajte da vidim golove nemogu vise cekat.Imali golova,hocu golove da vidim.i mi smo ovdje daleko navijali za naseg Zelju i onda zna se mezili pitare.Tezak im dan juce bio,ne uzese Celika a Borac im izgubi.Sta ces oni su sami protiv svih.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 apr 2010, 09:52

Mnogo smo jaki.........

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 10:19

Sada kad su se slegle emocije pokusacu rezimirati ono sto smo svi skupa dozivili sinoc...

U utakmicu smo usli veoma ofanzivno zeleci sto ranije postici gol i nakon 3 minute smo vec mogli voditi 2-0 da su Visca,Beslija ili Bekric iskoristili sanse,nakon te nase ofanzive Borac nas je smirio ali bez namjere da uputi bilo kakav sut prema golu,nakon jednog glupog faula na lijevoj strani na nabacaj Bekrica Mesic pogađa,nakon toga opet nasa totalna dominacija kojom dolazimo do 2-0 nakon odlicnog centarsuta Bucaba,Bekric pogađa za 2-0,pred sami kraj prvog poluvremena primamo gol,koji se i nije bas mogao vidjeti kako treba sa juga.Drugo poluvrijeme ponovo Željo otvorio ofanzivno i ugurao Borac u 16-terac,sve to rezultiralo prvim Lazinim golom,a ukratko nakon toga i drugim njegovim golom,i ekipa tu nije stala htjela da im napuni mrezu stisnuli smo ih maksimalo Beslija je imao sansu ali golman Borca brani,i kada smo vec poceli slaviti pobjedu sa 3 gola razlike primamo gol iz slobodnjaka,gol je majstorija i 3 golmana ga ne bi odbranila.

Moram se osvrnuti na publiku sinoc koja je bila fenomenalna,ono samo ima Željo i niko vise,onoliko zara i zelje da se ekipi pomogne pjesmom je jednostavno prelijepo i svi trebamo biti ponosni sto smo dio svega onoga,stadion je bio krcat' ni sibica vise nije mogla stati a kamol' covjek,15000 ljudi na stadionu nakon mnogo mnogo godina,sinoc je svakom trebalo postati jasno da je ovo DRAŽAVA ŽELJO i da ona siri granice na sve strane!

Culumu i njegovoj ženi želim sve najbolje i puno zdravlja za njihovog sina Vuka,rodio se novi željovac 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 apr 2010, 10:41

e ljudi jel ima neko da je snimio tekmu sa vog,(bio sam na tekmi)al da vidim kakvi smo bili?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 10:44

Mirsad94 je napisao/la:e ljudi jel ima neko da je snimio tekmu sa vog,(bio sam na tekmi)al da vidim kakvi smo bili?
Ako bude link bice postavljen i ovdje,strpite se malo ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 apr 2010, 10:45

Bekrića ispod 1.000.000 nigdje ne ide. :twisted: ;)

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 18 apr 2010, 11:03

nime_tm87 je napisao/la:Bekrića ispod 1.000.000 nigdje ne ide. :twisted: ;)
sve preko milion bi moglo doc u obzir.... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 11:03

mislim da je sve receno ali eto da i ja kazem svoje utske...
igra,zalaganje nasih momaka na terenu nevjerovatna, kod rezultata 4-1 momci su igrali kao dfa je 0-0 i za to im treba spustiti kapu...moram reci da je 2 gol borca pao iz predhodno nepostojeceg faula, igrac borca se sam zabio u Bogicevica cini mi se i pao...ali sudija je svirao faul borac postigao vrlo vazan pogodak koji im daje bolji medjusobni duel...medjutim nasi momci ako budu pruzali priblizno dobru igru kao i sinoc u ostalim mecevima nasa bodovna razlika se moze samo povecavati...
sto se tice atmosfere slika govori 1000 rijeci :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 apr 2010, 11:07

gledajuci ove klipove dah mi staje

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 apr 2010, 11:18

lisander je napisao/la:gledajuci ove klipove dah mi staje
koje kipove?gdje gledas?

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 apr 2010, 11:22

[youtube][/youtube]

ako ko me treba u full HD, nek javi stavicu na rapid, ima 215MB

still to come...

PS sinoc je lijepo bilo biti željovac!
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 apr 2010, 11:23

lisander je napisao/la:to se ne smije pricati, al evo ovo ti sad govorim :mrgreen: s.o.u.r.c.e.b.a.
hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.