NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

jose
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la jose » 11 maj 2015, 15:26

Večeras očekujem 2:2 u oba matchupa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 maj 2015, 16:37

Ma Chicago i THibs sinoc pobijedili sami sebe,Noah ne moze vise igrati,koristan je mal te ne kao Perkins,covjek vise ne zavrsava ni na obrucu kao prije.Svaki napad im je nesto nazor a i kad dodju do pozicije za sut ocajno ga izvedu,bas su tanki u napadu,onakvu odbranu Clevlanda bi sinoc Atlanta,GSW,SAS ili tako neko izresetao kao Clipersi Houstona..Zao mi je sto se Love povrijedio ali sta je tu je,makar se vidi da je Blatt dovoljno dobar trener da napravi neke promjene u igri,da povuce prave poteze i da ga vrijedi drzati jos koju sezonu iako ove ne osvoji taj toliko zeljeni naslov.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 maj 2015, 17:01

jose je napisao/la:Večeras očekujem 2:2 u oba matchupa.
I ja. Ratnici jednostavno moraju izjednaciti jer u suprotnom će Curry biti prozivan.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2015, 17:14

ja sam vise sklon vjerovanju da ce obije serije na 3:1,posebno mislim da ce Memphis lakse od ocekivanog dobiti Ratnike :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2015, 17:25

Mede do finala.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 11 maj 2015, 18:07

L-Train je napisao/la:ja sam vise sklon vjerovanju da ce obije serije na 3:1,posebno mislim da ce Memphis lakse od ocekivanog dobiti Ratnike :kafa:
ja mislim da će Hawksi večeras slaviti kod Wizardsa, izostanak Walla je prevelik hendikep i večeras će to znat iskoristiti Hawksi
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 maj 2015, 18:15

naravno, blatt se pravio pametan pa je nacrtao akciju za zadnji posjed tako da lebron izvodi ceoni aut...

i naravno da je lebron rutinski rekao da nema sanse da ce poslusati tog klauna na klupi vec da neko drugi uzme loptu i da je njemu doda...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2015, 18:25

KK_Bosna je napisao/la:naravno, blatt se pravio pametan pa je nacrtao akciju za zadnji posjed tako da lebron izvodi ceoni aut...

i naravno da je lebron rutinski rekao da nema sanse da ce poslusati tog klauna na klupi vec da neko drugi uzme loptu i da je njemu doda...

zar mi ovo nismo spominjali :) drago mi sto je Blatt nacrtao napad za pobjedu :clap: :clap:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2015, 19:02

lumani je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:naravno, blatt se pravio pametan pa je nacrtao akciju za zadnji posjed tako da lebron izvodi ceoni aut...

zar mi ovo nismo spominjali :) drago mi sto je Blatt nacrtao napad za pobjedu :clap: :clap:
Blatt je uradio sasvim normalnu stvar, a zasto? LeBron James je imao strasno losu sutersku noc (10 od 30), na parketu su bili i Irving i JR koji su bolji suteri od Jamesa, a JR pogodio i vazne trice, sekunde koje su ostale su bile dovoljne da se pogodi trica a ne da se ide na neki ulaz, dok s druge strane, logicno je da visi igrac ide ispred igraca koji ubacuje loptu (Taj), sto dovodi do logicnog poteza da hladnog Jamesa koji je izuzetan paser stavis da ti izvodi aut i da crtas akciju za jednog od svojih sutera. Medjutim, to je samo po vama odlika neznalice, a da je James fulio i da su Cavsi na kraju u produzetku izgubili, samo bi ste se hinjski usutili obojica.

Blatt je u prvoj sezoni pokazao da se moze nositi sa velikim pritiskom i da je u stanju praviti prilagodbe koje su potrebne, sto i rezultati pokazuju. Sumnjam da bi i JR i Shump ovako izgledali da im ne odgovara Blattov sistem, takodjer isto vazi i za Mozgova. Uostalom, po cijelom parketu pravi mismatch situacije protiv trenera koji je dokazaniji u ligi i sve to radi bez Lovea ;) .

S druge strane, James je bio napaljen da pobijedi i da uzme sut, s obrazlozenjem da ako pogodi pobijedit ce, a ako profula da preostaje OT, Blatt je taj njegov instinkt ispostovao i na kraju smo slavili pobjedu.

Blatt klaun, daj banuj se, ziv bio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2015, 19:12

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Blatt je uradio sasvim normalnu stvar, a zasto? LeBron James je imao strasno losu sutersku noc (10 od 30), na parketu su bili i Irving i JR koji su bolji suteri od Jamesa, a JR pogodio i vazne trice, sekunde koje su ostale su bile dovoljne da se pogodi trica a ne da se ide na neki ulaz, dok s druge strane, logicno je da visi igrac ide ispred igraca koji ubacuje loptu (Taj), sto dovodi do logicnog poteza da hladnog Jamesa koji je izuzetan paser stavis da ti izvodi aut i da crtas akciju za jednog od svojih sutera. Medjutim, to je samo po vama odlika neznalice, a da je James fulio i da su Cavsi na kraju u produzetku izgubili, samo bi ste se hinjski usutili obojica.

Blatt je u prvoj sezoni pokazao da se moze nositi sa velikim pritiskom i da je u stanju praviti prilagodbe koje su potrebne, sto i rezultati pokazuju. Sumnjam da bi i JR i Shump ovako izgledali da im ne odgovara Blattov sistem, takodjer isto vazi i za Mozgova. Uostalom, po cijelom parketu pravi mismatch situacije protiv trenera koji je dokazaniji u ligi i sve to radi bez Lovea ;) .

S druge strane, James je bio napaljen da pobijedi i da uzme sut, s obrazlozenjem da ako pogodi pobijedit ce, a ako profula da preostaje OT, Blatt je taj njegov instinkt ispostovao i na kraju smo slavili pobjedu.

Blatt klaun, daj banuj se, ziv bio.

Sistem Cavsa se zove Lebron James ;) prica meni frajer o sistemu,koji je hvalio Scotta,Browna i sada Blatta :crazy:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2015, 19:15

lumani je napisao/la:
Sistem Cavsa se zove Lebron James ;) prica meni frajer o sistemu,koji je hvalio Scotta,Browna i sada Blatta :crazy:
Scotta sam hvalio i uvijek cu ga hvaliti jer je jako dobar trener koji nije imao sansu da vodi kompetentan tim Cavsa, nego je Grant dao tu sansu Brownu, zato su obojica out. Browna nisam hvalio, nego sam pisao o tome da se nadam da ce promijeniti nesto u odnosu na prosli mandat, te da jako inteligentno prica o svojim planovima (nista od svojih planova nije sproveo u djelo). Niti u jednom momentu nisam rekao da je ekstra trener, cak sam ga i pljuvao i prizeljkivao njegov otkaz.

Btw. ti si pricao da ce dobiti otkaz Blatt, sta cemo s tim hm...

Mes Que Un Club!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 maj 2015, 19:24

Blatt je pokazatelj kakvi treneri iz Evrope mogu otici u NBA.. tj oni koji nemaju problem sa tim da nemaju potpuni autoritet na terenu. Zamislite sta bi se desilo kada bi Zeljko Obradovic nacrtao neku akciju, a neki igrac svojevoljno promijenio ko sta radi, pa makar on bio i LeBron.. Ne bi to sigurno dobro zavrsilo po nekoga.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2015, 19:27

dscile je napisao/la:Blatt je pokazatelj kakvi treneri iz Evrope mogu otici u NBA.. tj oni koji nemaju problem sa tim da nemaju potpuni autoritet na terenu. Zamislite sta bi se desilo kada bi Zeljko Obradovic nacrtao neku akciju, a neki igrac svojevoljno promijenio ko sta radi, pa makar on bio i LeBron.. Ne bi to sigurno dobro zavrsilo po nekoga.
Ma niti jedan trener ne bi mogao imati vise autoriteta od Jamesa, jedino Popovich.

Mes Que Un Club!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2015, 19:31

dscile je napisao/la:Blatt je pokazatelj kakvi treneri iz Evrope mogu otici u NBA.. tj oni koji nemaju problem sa tim da nemaju potpuni autoritet na terenu. Zamislite sta bi se desilo kada bi Zeljko Obradovic nacrtao neku akciju, a neki igrac svojevoljno promijenio ko sta radi, pa makar on bio i LeBron.. Ne bi to sigurno dobro zavrsilo po nekoga.
To vazi za trenere koji su iz bivse Juge, Rusije, istoka...ovi sa zapada ili onk koji su se edukovali na zapadu su prilicno liberalniji i nemaju problema sa gledanjem na autoritet.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2015, 20:36

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Scotta sam hvalio i uvijek cu ga hvaliti jer je jako dobar trener koji nije imao sansu da vodi kompetentan tim Cavsa, nego je Grant dao tu sansu Brownu, zato su obojica out. Browna nisam hvalio, nego sam pisao o tome da se nadam da ce promijeniti nesto u odnosu na prosli mandat, te da jako inteligentno prica o svojim planovima (nista od svojih planova nije sproveo u djelo). Niti u jednom momentu nisam rekao da je ekstra trener, cak sam ga i pljuvao i prizeljkivao njegov otkaz.

Btw. ti si pricao da ce dobiti otkaz Blatt, sta cemo s tim hm...
Blatt i otkaz.. pa brate cjelu ligu prevrnuli,+ trade tokom sezone..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 maj 2015, 00:53

Zato euro kosraka i jes u ku.rcu ko sto rece Avdic, evropa je kosarka trenera, a publiku sigurno nece privuci da gledaju tekme na 60 poena i nadmudrivanje u odbrani. Trener treba da je autoritet i sve , ali opet i da ima fleksibilnosti kad imas jednog takvog igraca ko sto je lbron ili kad nekog drugog koji je daleko najbolji u ekipi...Time sto guras svoj neki inat neces nista dobit mozes samo izgubit. Ok je da ga tjeras na terninge i slicno , ali moras jednostavno majstorima igre da dozvolis imporivzacije i samovolju u nekim trenucima zbog gubitka toga evropa i jeste tu gdje se trenutno nalazi..
=\_1921_/=

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2015, 01:12

Sto ih Pierce trpa... Koji majstor

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 maj 2015, 01:13

Mourinho de onih svojih linkova, ali ne u HD-u.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 maj 2015, 01:25

Kakva blokada Templea, ovi sviraše faul. :roll:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2015, 01:27

:ljepota: :tokralju:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.