Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Jest to za Messija al su te situacije rijetke.
Iker nikad nije bio dobar u istrcavanjima i prekidama, ni u prajmu. Uvijek se izdvajao u 1na1 situacijama gdje je najbolji ikad, zbog brutalnih reflexa koji su ga krasili.
Sa godinama je izgubio te reflexe i dobijes ono sto imas ove sezone, prosjecnog golmana koji ne pravi nikakvu razliku.
Ne treba zvidati legendi kluba. Ta djubrad na tribinama je ove sezone vise puta zvizdala Ronaldu i Ikeru nego Bejlu. Tuga od navijaca...
Iker nikad nije bio dobar u istrcavanjima i prekidama, ni u prajmu. Uvijek se izdvajao u 1na1 situacijama gdje je najbolji ikad, zbog brutalnih reflexa koji su ga krasili.
Sa godinama je izgubio te reflexe i dobijes ono sto imas ove sezone, prosjecnog golmana koji ne pravi nikakvu razliku.
Ne treba zvidati legendi kluba. Ta djubrad na tribinama je ove sezone vise puta zvizdala Ronaldu i Ikeru nego Bejlu. Tuga od navijaca...
i eto kako ja da se raspravljam sa nekim ko ne poznaje ni tok utakmice,ajde idi malo pogledaj highlights-e pa se vratiRajaz je napisao/la:Primitivac nemoj odma vrijeđat to prvo. Drugo sve to je bilo poslije zicera Messija koji mu je Casillas čudnovato odbranio, da nije, bilo bi 0-2 i bye bye Real Madrid. Šta ka'e lažno poštovanjeL-Train je napisao/la:sta bi bilo kad bi biloRajaz je napisao/la:Casillas je jedini razlog što ste dobili Clasico na Bernabeu kada je Messiju skin'o nemoguće za 0-2.![]()
sta bi bilo da je Benzema izjednacio a ne pogodio dva puta precku,sta bi bilo da je Ronaldno Real doveo u vodstvo na Camp Nou kada je pogodio precku i tako u krug.
ali ono jedna intervencija Casillasa i mi smo zbog toga dobili Clasico,to kanto

@mesilla-tvoj zadnji dio recenice

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jadni su oni navijači kojima su najveće legende njiihovih klubova predmet sprdnje.L-Train je napisao/la:Sto se tice Ikera lik je legenda kluba i na jedan nacin mi je zao sto je postao predmet sprdnje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Benzema pogađa prečku i stativu u jednom napadu a Iker odma zatim brani neobranjivo i skida zicer Messiju za 0-2.
Svakom ko posjeduje i zrno kognitivnih sposobnosti jasno je ko je zaslužan za preokret u Clasicu.
Ali dobro, nastavi pljuvat legendu Reala, slika i prilika prosječnog madridiste 
Svakom ko posjeduje i zrno kognitivnih sposobnosti jasno je ko je zaslužan za preokret u Clasicu.

Ako je istina da se sprema dolazak DDG onda nije problem neka Iker ostane u klubu,ako ne onda definitivno uz sve pocasti u neki od milijarderskih arapskih klubova ili MLS.
Svatko ko voli Madrid i zeli mu dobro a naravno da nije poglup vidi da je Iker daleko od svog najboljeg izdanja i da je njegovo vrijeme proslo a da je za dobrobit kluba i njegovih rezultata potreban neko ko ima barem priblizne karakterisitke Ikera u primeu.
Dusebriznici i Virtu4l
.
Svatko ko voli Madrid i zeli mu dobro a naravno da nije poglup vidi da je Iker daleko od svog najboljeg izdanja i da je njegovo vrijeme proslo a da je za dobrobit kluba i njegovih rezultata potreban neko ko ima barem priblizne karakterisitke Ikera u primeu.
Dusebriznici i Virtu4l

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
U čemu je problem? Real mi je izuzetno drag klub i nije lijepo vidjeti ovakav odnos navijača prema legendi kluba. Nije on kriv što brani, nego onaj ko ga je postavio na gol.madridist je napisao/la:Dusebriznici i Virtu4l.
Svako ko mu zviždi ili ga ismijava, nit' voli Madrid nit' mu želi dobro.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerovatno će i Ronalda zviždat, ismijavat i tjerat čim odigra prvu sezonu sa samo 30 golova.
vidi ga,ljubi ga majka kako se ispraviRajaz je napisao/la:Benzema pogađa prečku i stativu u jednom napadu a Iker odma zatim brani neobranjivo i skida zicer Messiju za 0-2.
Ali dobro, nastavi pljuvat legendu Reala, slika i prilika prosječnog madridiste

i gdje ti vidis da ga pljujem?,jel pljuvanje ako kazem istinu,a to je da Iker vise nije dovoljno dobar za Real?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Publika na SB je zvizdala Zidaneu zbog par losijih partija,Ikera trpe vec trecu sezonu.Virtu4l je napisao/la:U čemu je problem? Real mi je izuzetno drag klub i nije lijepo vidjeti ovakav odnos navijača prema legendi kluba. Nije on kriv što brani, nego onaj ko ga je postavio na gol.madridist je napisao/la:Dusebriznici i Virtu4l.
Svako ko mu zviždi ili ga ismijava, nit' voli Madrid nit' mu želi dobro.
Razumijem ja tebe i sta zelis reci ali to sto mu publika zvizdi ja vidim kao signal upucen njemu da je vrijeme da mladji i budimo realni bolji golman stane na gol Madrida a ne zato sto neko mrzi njeg ili njegove stare zasluge.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Casillasova odbrana Messijevog zicera je činjenica a ne šta bi bilo kad bi bilo.
Benzemin gol je šta bi bilo kad bi bilo a ne činjenica.
Kako možeš te dvije situacije porediti nije mi jasno. Poenta i jest da je Casillas odbranio neodbranjivo, a ne šta bi bilo da je odbranio neodbranjivo. Činjenica je i da je to jedan od ključnih momenata na utakmici i jedan od glavnih razloga Realove pobjede.

Benzemin gol je šta bi bilo kad bi bilo a ne činjenica.
Kako možeš te dvije situacije porediti nije mi jasno. Poenta i jest da je Casillas odbranio neodbranjivo, a ne šta bi bilo da je odbranio neodbranjivo. Činjenica je i da je to jedan od ključnih momenata na utakmici i jedan od glavnih razloga Realove pobjede.
Pa vec mu se zvizdi, i to zbog jednog suta kod vodstva 2:0Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno će i Ronalda zviždat, ismijavat i tjerat čim odigra prvu sezonu sa samo 30 golova.
Navijaci na Bernabeu su stoka, to je odavno poznato, posebno prema Casillasu. Ne mozes zvizdati svom golmanu od pocetka utakmce i onda ocekivati da on skida zicere.
Zna se kako se protestuje protiv rezultata ekipe, zvizduci ekipi na kraju poluvremene ili utakmice, bijele maramice itd... ali zvizdati u toku utakmice je dokaz kolko su ti navijaci glupi.
hmmm jedno zanimljivo mišljenje najveceg bosanskog sina, nesuđenog trenera Madrida
Ivica je ostario i bolestan je, vjerovatno i ne prati Real previse zato mu nije zamjerit ovo za Jamesa.
Da, a Mourinho je postao neprijatelj broj jedan kad ga je poslao na klupu. Ti isti navijači su bili složni da se ne treba dovesti Modrić, itd, itd...madridist je napisao/la:Razumijem ja tebe i sta zelis reci ali to sto mu publika zvizdi ja vidim kao signal upucen njemu da je vrijeme da mladji i budimo realni bolji golman stane na gol Madrida a ne zato sto neko mrzi njeg ili njegove stare zasluge.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mourinho ga nije poslao na klupu zbog lose forme, nego iz nekih svojih privatnih hirova i totalno mu unistio karijeru i zato je i dobio nogu, i ako je.
Mourinho je đubre, a Casillas je tada bio puno bolji golman nego sto je danas. Mourinho je njega zamjenio **** Adanom, pa Casillas je bez obje ruke je bolji od Adana.
Mourinho je đubre, a Casillas je tada bio puno bolji golman nego sto je danas. Mourinho je njega zamjenio **** Adanom, pa Casillas je bez obje ruke je bolji od Adana.
Ne znam gdje vodi ovo i sta dokazujemo?Virtu4l je napisao/la:Da, a Mourinho je postao neprijatelj broj jedan kad ga je poslao na klupu. Ti isti navijači su bili složni da se ne treba dovesti Modrić, itd, itd...madridist je napisao/la:Razumijem ja tebe i sta zelis reci ali to sto mu publika zvizdi ja vidim kao signal upucen njemu da je vrijeme da mladji i budimo realni bolji golman stane na gol Madrida a ne zato sto neko mrzi njeg ili njegove stare zasluge.
Iker vise nema taj kvalitet da brani na golu Madrida to je i kanti jasno .
U ovom slucaaju je publika u pravu a vala i Luka je imao fenomenalan prijem kod madridizma.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 maj 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je bio najgluplji potez Mourinha u karijeri. Cijelu sezonu trubi kako Lopez brani jer je u boljoj formi, a kada se povrijedio hladno Adana stavi ispred Ikera. I ovaj kloc kakav jeste primi 2,3 retardirana gola i zapečati sebi karijeru u RealuMozambik je napisao/la:Mourinho ga nije poslao na klupu zbog lose forme, nego iz nekih svojih privatnih hirova i totalno mu unistio karijeru i zato je i dobio nogu, i ako je.

Kad se samo sjetim koliko su neki ovdje, i to ne mali broj, branili Mourinha i taj potez

OK, ali šta je sa ostatkom teksta.Mozambik je napisao/la:Ivica je ostario i bolestan je, vjerovatno i ne prati Real previse zato mu nije zamjerit ovo za Jamesa.
Stigao ih umor, potrošnja, vrijeme je za nove snage prije svega u odbrani jer neki igraci djeluju kao falš muzicari, Bale i nedostatak tehnike, koliko fali Modrić i na kraju glavna poenta kako Ronaldo (za razliku od Messija i njegovoh pajdaša iz napada koji mu uveliko olakšavaju posao) nema tako kvalitetnu ispomoc, a ne može sam.
Ne dokazujemo ništa, samo pričamo. Slažem se i ja da Iker nema taj kvalitet ili možda formu, samo se protivim ovim urlicima protiv njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momčino Benzema da je pogodio ne bi imao još jednu priliku za gol poslije toga jer je sve bilo u istom napadu, kontaš ograničeni. I upravo tvoja priča ide u smjeru ŠBB KBB. Eo kao što ti je i @Donnie odgovorio. Ali samo ti nastaviL-Train je napisao/la:vidi ga,ljubi ga majka kako se ispraviRajaz je napisao/la:Benzema pogađa prečku i stativu u jednom napadu a Iker odma zatim brani neobranjivo i skida zicer Messiju za 0-2.
Ali dobro, nastavi pljuvat legendu Reala, slika i prilika prosječnog madridisteopet on nastavlja po svome "sta bi bilo kad bilo",pa evo kad si tako ogranicen da i ja koju bacim,da je Benzema pogodio ono sto se vecinom pogadja i to 2 puta Ikerove intervencije ni bi ni bilo
![]()
i gdje ti vidis da ga pljujem?,jel pljuvanje ako kazem istinu,a to je da Iker vise nije dovoljno dobar za Real?

Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 11 maj 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.