FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je vec neko pisao prije nekog vremena da Oda racuna na Nuspahica, onda bi njegov start protiv Mladosti potvrdio tu cinjenicu. Iskreno volio bi ga vidjeti u prvoj postavi jer je momak protiv Metalurga pokazao da zna igrati lopte, to bi mu puno znacilo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
i nikad više, mada neku šansu nije ni dobio. ali mislim da on hoće početi i svakako da navijam da pokaže da ono nije bila slučajnost.
Je li sigurno da Memija ne igra. Ima kartone i neće igrati u prvoj tekmi za repku?Elegant je napisao/la:
(bez Kokota, Memije, Beganovića i Zeljkovića)
- Neandertalac
- Kontakt:
Podrska izostati nece, oprezno protiv Mladosti da osiguramo eruopu a za derbi sami igraci imaju motiv vise. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mene vec pocela hvatati nerevoza pred derbi,kako li ce tek biti na dan utakmice u pm
Sto se tice Mladosti oni ce igrati vjerovatno bunker neki,kao i sve ekipe sa dna tabele u gostima,uz to su i najneefikasnija ekipa u ligi.Rani gol bi dosta pomogao,natjerao bi ih da se koliko toliko otvore,a sprijecio uvlacenje nerevoze u nase redove.Zbog takve igre Mladosti kakvu ocekujem,imat cemo vjerovatno dosta prekida ( korneri,slobodnjaci..) i to bi nam trebalo ici na ruku jer cesto pogadjamo nakon takvih situacija. Sve u svemu,uz gromoglasnu podrsku sa tribina kakvu moramo dati ovim momcima,ja ocekujem nasu pobjedu i 3 boda
Sto se tice Mladosti oni ce igrati vjerovatno bunker neki,kao i sve ekipe sa dna tabele u gostima,uz to su i najneefikasnija ekipa u ligi.Rani gol bi dosta pomogao,natjerao bi ih da se koliko toliko otvore,a sprijecio uvlacenje nerevoze u nase redove.Zbog takve igre Mladosti kakvu ocekujem,imat cemo vjerovatno dosta prekida ( korneri,slobodnjaci..) i to bi nam trebalo ici na ruku jer cesto pogadjamo nakon takvih situacija. Sve u svemu,uz gromoglasnu podrsku sa tribina kakvu moramo dati ovim momcima,ja ocekujem nasu pobjedu i 3 boda
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo braco ja s treninga.. Fina atmosfera medju igracima , Bogi rodjendan proslavio. Igraci su u mislima iskljucivo na utakmici sa Mladosti, osim Koleta koji je jedini vec na derbiju.. Sto se tice postave za Mladost po danasnjem treningu ce igrati : Antolovic, Colic, Kvesic,Bogdanovic,Kosoric,Hadziahmetovic, Hasanovic, Sadikovic, Dzelmic, Bucan (Nuspahic) i Bajic.
P.S. HVala Kokotu sto nas je ispostovao danas
Kole gospodinee !!
P.S. HVala Kokotu sto nas je ispostovao danas
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da ce utakmica protiv Mladosti proci bez problema, samo da igraci koji treba da se cuvaju ne dobiju zuti karton.
A onda protiv pitara odigrati muski, napadacki, njima je veca frka nego nama.
Zoki Kokot !!!
A onda protiv pitara odigrati muski, napadacki, njima je veca frka nego nama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kud Sejo prije Nuspahića ali dobro hajde samo da dobijemo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Previše pažnje posvećujemo derbiju. Da nam se to ne obije o glavu u srijedu.
do struke je da se izbori sa tim. šta mi pričamo i mislimo manje je bitno, a potpuno je normalno da se priča malo više kad odavno nije bila ovakva situacija za titulu.
Joj,valjda Sejo nece od prveMinjore je napisao/la:Evo braco ja s treninga.. Fina atmosfera medju igracima , Bogi rodjendan proslavio. Igraci su u mislima iskljucivo na utakmici sa Mladosti, osim Koleta koji je jedini vec na derbiju.. Sto se tice postave za Mladost po danasnjem treningu ce igrati : Antolovic, Colic, Kvesic,Bogdanovic,Kosoric,Hadziahmetovic, Hasanovic, Sadikovic, Dzelmic, Bucan (Nuspahic) i Bajic.
P.S. HVala Kokotu sto nas je ispostovao danasKole gospodinee !!
Ovako smo pričali ljetos o Omoniji čini mi se pa nas Metalurg ohladilazar je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo derbiju. Da nam se to ne obije o glavu u srijedu.
Valjda nam se neće ponoviti situacija
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
i od svih šbbkbb varijanti, ja se više ne pitam ni šta bi bilo da igra tomić, ni da je došao bekrić, kajkut, bog otac koji se pominjao, već samo šta bi bilo da nas je oda vodio od početka.
Uf pa sto sad da ostanemo bez Memije i Beganovica to nemogu nikako da prevarim.Pa zamislite Memiju i Bega na derbiju.Poludili bi.Memson bi ih bukvalno rasturo.A vidi sad belaja da moram Bucana gledat.Oda najbolji si trener daleko i za Brku si izmislio trenerski posos ali molim te nemoj Bucana stavljat dobice crveni previse je nervozan ma nikakav.Stavi ovog malog iz Bihaca on ce da grize travu vjeruj mi.Ljudi kakav juniorska repka pored titule.Kakava je to zajebancija hocemo li postat prvaci svjeta ako hocemo nek igraju ali sjebat derbi titulu radi junioraMi smo 30% slabiji bez ove dvojice vjerujte.
Nadam se da Bucan nece krenuti od pocetka sutra, ne mogu da vjerujem da se Nuspahić ne može izboriti za minutažu pored Bucana, mada Oda najbolje zna šta je ispravno ..
Da sam trener Bucanu bih dao 10-20 minuta protiv Travnika kad budemo igrali na Grbavici da se oprosti od navijača, hvala mu na svemu što je uradio za klub, cini mi se da mu ugovor istice na kraju sezone i mislim da je vrijeme da se oprosti od fudbala..
Da sam trener Bucanu bih dao 10-20 minuta protiv Travnika kad budemo igrali na Grbavici da se oprosti od navijača, hvala mu na svemu što je uradio za klub, cini mi se da mu ugovor istice na kraju sezone i mislim da je vrijeme da se oprosti od fudbala..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a šta znate, možda se drug sejo odmorio ne igrajući i prekosutra bljesne.
katakomba sto odmah tako nastupas nema potrebe momak nije nista ruzno napisao realno i oni imaju problema sa sastavom samo sto imaju veliki broj kvalitetnih igraca dok mi nemamo. Neki dan je Pile napisao sve ono sto bi svaki navijac Zelje treabo da ima na umu znaci da vise ni jednog boda ne osvojimo nasim momcima kapa do poda od jedanaset igraca znalo se desiti da su cak sedmorica ponikli u Zelji i od toga 5 mladih igraca je za nevjerovati znam da su se raja nafurala ali 90% su kone sampioni i realno imaju puno bolju ekipu od nas mada ove sezone niko nije zasluzio TITULU.
Opasno je ovo. Ovo se prenosi i na igrace.FaraonTM je napisao/la:Ovako smo pričali ljetos o Omoniji čini mi se pa nas Metalurg ohladilazar je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo derbiju. Da nam se to ne obije o glavu u srijedu.![]()
![]()
Valjda nam se neće ponoviti situacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.