Objasni makar na ppBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke na ulasku u BHTelecom Premijer ligu BiH. Sretno.
FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
www.nkbratstvogracanica.com
Ma pusti dječaka, oni u Srebreniku trošu drogucesc4 je napisao/la:Objasni makar na ppBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke na ulasku u BHTelecom Premijer ligu BiH. Sretno.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Dosta je posla pred svim ekipama pa tako i pred Mladosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Moderator
- Kontakt:
Bježi mali, pare sam ti donio prošlo kolo u Banoviće, i niste htjeli uzeti. Kakvi vi i PremieraLjumanM95 je napisao/la:Ma pusti dječaka, oni u Srebreniku trošu drogucesc4 je napisao/la:Objasni makar na ppBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke na ulasku u BHTelecom Premijer ligu BiH. Sretno.Hoće Benjo da na kraju ispadne faca ako Mladost stvarno uđe u PL, da je on kao znao nešto.
![]()
Imaju oni još dosta posla, igraju i sa nama, a sigurno nećemo skidati gaće bez obzira što smo ostali bez šansi, a tu je susret i sa Bratstvom. Samo polako, još dosta, dosta, posla je pred njima.

Pa realno, Mladost ima najizglednije šanse, a ima i pare.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa stoji to da imaju najizglednije šanse, ali da je gotovo - nije. Tek je završeno 24. kolo, a do kraja ima još pofino da se igra, plus što imaju teške tekme kući.
Da su novčanice bile ispravne mogli smo pričati, al' falsifikati crni Bendžamine
Da su novčanice bile ispravne mogli smo pričati, al' falsifikati crni Bendžamine

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
[quote="LjumanM95"]Pa stoji to da imaju najizglednije šanse, ali da je gotovo - nije. Tek je završeno 24. kolo, a do kraja ima još pofino da se igra, plus što imaju teške tekme kući.
J....e Ovo je pravo se zakuvalo izmedju Mladosti I Bratstva.Ne moze niko sad reci po svemu sta se desava ko ce na kraju biti prvi .Mislim da nikad nije bilo neizvjesnije .Jedino ako neko u posljednjem trenutku ne odustane zbog nekih racunica .Mislim da je 50% -50% SANSE IAKO MI SE CINI DA BRATSTVO IMA BOLJU IGRU I vece sanse .Mladost nema igre sto zabrinjava.Ali kako god bude da bude nek ide onaj ko je bolji.Na jednom od proslih postova sam rekao I mislim da Kapo nije dorastao ovj situaciji I da nece moci odrzat ekipu psihicki spremnu do kraja.
J....e Ovo je pravo se zakuvalo izmedju Mladosti I Bratstva.Ne moze niko sad reci po svemu sta se desava ko ce na kraju biti prvi .Mislim da nikad nije bilo neizvjesnije .Jedino ako neko u posljednjem trenutku ne odustane zbog nekih racunica .Mislim da je 50% -50% SANSE IAKO MI SE CINI DA BRATSTVO IMA BOLJU IGRU I vece sanse .Mladost nema igre sto zabrinjava.Ali kako god bude da bude nek ide onaj ko je bolji.Na jednom od proslih postova sam rekao I mislim da Kapo nije dorastao ovj situaciji I da nece moci odrzat ekipu psihicki spremnu do kraja.
Gdje je Legija u Bihacu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ljudi docek prave za igrace, nadali se 3 boda kuci odnijeti. SUDIJA VRATI PARE OSVOJILI SU SAMO BOD !

Fkt sta je sa legijom, ocekivao sam barem 50 navijaca ipak se borite ze PL 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Otišli su oni na razmjenu navijača u Tursku, zajedno sa ovim iz Goražda.. Vratit će se na proslavu tituleLloriS je napisao/la:Fkt sta je sa legijom, ocekivao sam barem 50 navijaca ipak se borite ze PL

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Otišli su oni na razmjenu navijača u Tursku, zajedno sa ovim iz Goražda.. Vratit će se na proslavu tituleLloriS je napisao/la:Fkt sta je sa legijom, ocekivao sam barem 50 navijaca ipak se borite ze PL![]()
![]()

Ima se ko i javit. Oni barem postoje i navijaju, za razliku od nekih navijača iz GračaniceNkBratstvoGracanica je napisao/la:Otišli su oni na razmjenu navijača u Tursku, zajedno sa ovim iz Goražda.. Vratit će se na proslavu tituleLloriS je napisao/la:Fkt sta je sa legijom, ocekivao sam barem 50 navijaca ipak se borite ze PL![]()
![]()

Ma bila je neka zafrkancija oko busa, nisu mogli nigdje naci slobodan bus pa se odustalo. Jedini slobodan bus na ovom nasem podrucju bio preskup. A ovi gracanlije bujrum u subotu u Kakanj pa pokazite kako se navija 

-
- Kontakt:
Ma jarane kakva Gračanica.. Evo ja prvi nikad više ne bi stao na tribinu na Lukama osim kada bi Željo gostovao.studeni je napisao/la:Ima se ko i javit. Oni barem postoje i navijaju, za razliku od nekih navijača iz GračaniceNkBratstvoGracanica je napisao/la:Otišli su oni na razmjenu navijača u Tursku, zajedno sa ovim iz Goražda.. Vratit će se na proslavu tituleLloriS je napisao/la:Fkt sta je sa legijom, ocekivao sam barem 50 navijaca ipak se borite ze PL![]()
![]()
I nemoj mi sad reć gdje ti je lokal patriotizam, bio sam ja u svemu dole. Od Marokanaca preko Huligana pa do Brigade. Dzaba sve kad je navijački mentalitet 0 (nula)..
Staneš u kop da navijaš, niko ne gleda tekmu, svi bulje u tebe.. Dalje, tribina nam ne dozvoljava da se ponašaš "slobodno" jer upravo ti gore navedoh primjer. Skroz neugodno.

Dalje, Brigada je bila dobro krenula, svaku utakmicu brojnost rasla uprkos što su nas igrači kluba koji smo bodrili ignorisali. Ali nažalost, yeba nas uprava koja nas je istjerala sa tribina zbog parole "never forget 11.07.1995" uz kaznu od 800KM
Zato su se mnogi okrenuli većim klubovima, Sloboda, Sarajevo ili Željo..

Vidim pitate za Legiju u Bihacu, pa kao jedan od onih koji vode navijanje dacu vam informaciju iz prve ruke: vec u ponedjeljak poslije utakmice u Jajcu gdje nas je bilo oko 150 smo krenuli s pripremama puta za Bihac. I sve je odmah krenulo naopako... ipostavilo se da je u subotu tehvid na Buni i covjek koji nas uvijek vozi je sve buseve izdao zenama koje idu na tehvid. Trazili smo dalje, i mi i uprava i zvali po cijelom kantonu ko god da ista ima. Uglavnom je 90% bilo zauzeto, ostali se se neckali jer voze navijace a neki su lupali cijenu ko da nas voze u Bukurest (Almy iz Zavidovica trazio 1500 za bus od 50 mjesta, bilo je jos slicnih pacijenata). Na kraju nadjemo samo par kombija malih i da ode sve do kraja kako je krenulo dan pred utakmicu nam i oni otkazu. Jbg, nije se raji dalo da idemo autima i tako da ne dodjosmo. A zao nam je pravo jer je Bihac lijep i imali smo fine odnose sa SN. Steta sto ispade ovako siguran sam
da bi nas bilo najmanje za taj bus od 50 mjesta.
-
- Kontakt:
dobro namjerna ispravka, nevezana za sport, kaže se tevhidAddict je napisao/la:Vidim pitate za Legiju u Bihacu, pa kao jedan od onih koji vode navijanje dacu vam informaciju iz prve ruke: vec u ponedjeljak poslije utakmice u Jajcu gdje nas je bilo oko 150 smo krenuli s pripremama puta za Bihac. I sve je odmah krenulo naopako... ipostavilo se da je u subotu tehvid na Buni i covjek koji nas uvijek vozi je sve buseve izdao zenama koje idu na tehvid. Trazili smo dalje, i mi i uprava i zvali po cijelom kantonu ko god da ista ima. Uglavnom je 90% bilo zauzeto, ostali se se neckali jer voze navijace a neki su lupali cijenu ko da nas voze u Bukurest (Almy iz Zavidovica trazio 1500 za bus od 50 mjesta, bilo je jos slicnih pacijenata). Na kraju nadjemo samo par kombija malih i da ode sve do kraja kako je krenulo dan pred utakmicu nam i oni otkazu. Jbg, nije se raji dalo da idemo autima i tako da ne dodjosmo. A zao nam je pravo jer je Bihac lijep i imali smo fine odnose sa SN. Steta sto ispade ovako siguran sam
Hvala. Fula u kucanju.
Ja bih samo da vam iskazem postovanje i svaka vam cast, od svih ovih klubova u prvoj ligi Federacije, najvise bih volio da vi udjete u Premijer Ligu. Vi ste jedna lijepa fudbalska priča, prava ekipa, sretno u svakom slucaju. FK MLADOST, navijam za vas da udjete u elitu 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
To je 30 KM po navijacu, realna bi cijena trebala biti nekih 15-20km, mi smo znali placati gostovanja po 30-35 KM za nekih 300km u jednom pravcuAddict je napisao/la:Vidim pitate za Legiju u Bihacu, pa kao jedan od onih koji vode navijanje dacu vam informaciju iz prve ruke: vec u ponedjeljak poslije utakmice u Jajcu gdje nas je bilo oko 150 smo krenuli s pripremama puta za Bihac. I sve je odmah krenulo naopako... ipostavilo se da je u subotu tehvid na Buni i covjek koji nas uvijek vozi je sve buseve izdao zenama koje idu na tehvid. Trazili smo dalje, i mi i uprava i zvali po cijelom kantonu ko god da ista ima. Uglavnom je 90% bilo zauzeto, ostali se se neckali jer voze navijace a neki su lupali cijenu ko da nas voze u Bukurest (Almy iz Zavidovica trazio 1500 za bus od 50 mjesta, bilo je jos slicnih pacijenata). Na kraju nadjemo samo par kombija malih i da ode sve do kraja kako je krenulo dan pred utakmicu nam i oni otkazu. Jbg, nije se raji dalo da idemo autima i tako da ne dodjosmo. A zao nam je pravo jer je Bihac lijep i imali smo fine odnose sa SN. Steta sto ispade ovako siguran sam

-
- Kontakt:
Vozdra drustvo
Gledao sam snimak pa jedno 5 puta imedju Mladosti I Jedinstva .Ja nisam nista vidio od onoga sto raja iz Bihaca prica.Mozda nema na snimku ,a to je obicno izgovor.Ono sto se vidi na snimku Mladost je bila bolji tim od Jedinstva.Imali su bolje sanse I vise sansi od Jedinstva.Kazem to se vidi na snimku .Ko se ne slaze sa mojim pogledom neka uzme olovku I papir I neka pise sanse .Mislim da ono sto pricaju ovi iz Bihaca nema nikakve potpore I dokaza sa snimka.Ali svi mrze tu Mladost od pocetka iz nekog razloga ,ali neznam zasto.Uradili ste sve a tako ce I biti da ce Gosk uci uPL.Sada pokusavate da se malo operete kao volili bi da Mladost udje prije Goska.Ako Mladost ne udje ja ne krivim nikoga ,a ni Mladost ne treba da krivi nikoga .Sami su krivi jer su propustili veliku sansu.
Gledao sam snimak pa jedno 5 puta imedju Mladosti I Jedinstva .Ja nisam nista vidio od onoga sto raja iz Bihaca prica.Mozda nema na snimku ,a to je obicno izgovor.Ono sto se vidi na snimku Mladost je bila bolji tim od Jedinstva.Imali su bolje sanse I vise sansi od Jedinstva.Kazem to se vidi na snimku .Ko se ne slaze sa mojim pogledom neka uzme olovku I papir I neka pise sanse .Mislim da ono sto pricaju ovi iz Bihaca nema nikakve potpore I dokaza sa snimka.Ali svi mrze tu Mladost od pocetka iz nekog razloga ,ali neznam zasto.Uradili ste sve a tako ce I biti da ce Gosk uci uPL.Sada pokusavate da se malo operete kao volili bi da Mladost udje prije Goska.Ako Mladost ne udje ja ne krivim nikoga ,a ni Mladost ne treba da krivi nikoga .Sami su krivi jer su propustili veliku sansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.