FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na derbiju ko ne misli derati grlo 90. minuta, nek ne ide na JUG ! Imate zapad, a na Jugu cemo ludnicu da pravimooooo !!!
Željezničar živimo !
nezvanicna informacijaElegant je napisao/la:JUG 10 KM, Zapad 15 KM ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ok su cijene opet. Ako ništa derbi je, kome je stalo rodit će cenera.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Naplaticemo mi to duplo 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iako nisam tifo, imam nekoga tko jeste a ovo je upravo ono sto nam treba!katakomba je napisao/la:Na derbiju ko ne misli derati grlo 90. minuta, nek ne ide na JUG ! Imate zapad, a na Jugu cemo ludnicu da pravimooooo !!!
Mada iskreno, treba ljude i na zapadu alarmirati!
Pa da svi navijamo....
Ma idemo ih sjeb.ati gore, nek vide kako se navija kada je najteze !!! Neka vide kako djeca ginu za sveti grb, a to je ono sto oni nikad nece dozivjeti !! Ponosan sam na svog Zeljkana i na sve Manijake !! A prije toga, idemo podrzati momke u srijedu !DzoleZeljo je napisao/la:Iako nisam tifo, imam nekoga tko jeste a ovo je upravo ono sto nam treba!katakomba je napisao/la:Na derbiju ko ne misli derati grlo 90. minuta, nek ne ide na JUG ! Imate zapad, a na Jugu cemo ludnicu da pravimooooo !!!![]()
![]()
Mada iskreno, treba ljude i na zapadu alarmirati!
Pa da svi navijamo....
Željezničar živimo !
- corleone87
- Kontakt:
Ko ne misli derati grlo svih 90 minuta neka ne trosi dzabe pare..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Ko ne misli derati grlo svih 90 minuta neka ne trosi dzabe pare..
Ma neka ima pare svejedno ne mogu meda i pored njih, ko god je u mogucnosti da plati i da dođe bujrum dati podrsku klubu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mislio sam staviti statistiku protiv mladosti, ali nema se puno reci... svega 3 zvanicne utakmice i to u prvenstvu i naravno sve 3 pobjede zelje... mada je kuci bilo dosta teze igrati s njima nego u gostima... zato oprez!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- bistrikboy
- Kontakt:
Lani smo se bas namucili na Grbavici s njima,a i pored toga nema ekipe s kojom cemo mi lahko.Zabiti jedan i dosta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Lani nije bilo Ode 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zna li neko slucajno da li su stigli veliki brojevi dresova u Fanshop? Prosli put kad sam bio rekose mi da ih ocekuju uskoro, a zbog posla mi nikako nije na ruku da trknem da provjerim.
Hvala!
Hvala!
U srijedu par sati prije tekme
ma ne mislim za mladost haha, to znam, nego mislim za derbi.. ?lazar je napisao/la:U srijedu par sati prije tekme
Željezničar živimo !
Sigurno u petak
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
PLAVA PORODICA

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: bvsic, relativizam i 40 gostiju.