FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evolution87 » 11 maj 2015, 12:33

BaDa12 je napisao/la:Kad će ulaznice za derbi u prodaju i na kojoj tribini sjedimo mi neutralni zaljubljenici u dobar nogomet? :)
Danke! Sretno!
Istok :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2015, 12:45

Evolution87 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Kad će ulaznice za derbi u prodaju i na kojoj tribini sjedimo mi neutralni zaljubljenici u dobar nogomet? :)
Danke! Sretno!
Istok :mrgreen:

:tokralju: Dzamija Istok :kafa:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 11 maj 2015, 12:47

amorovski je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Mi pobjedom u Bijeljini gotovo pa sigurno osvajamo titulu.Onda nam protiv malenih odgovara i x mada cemo ih lagano oderati.Slijedi Vitez koji pobjedom sad protiv Veleza osigurava opstanak.I onda spektakl na Kosevu protiv Slobode.
Ma nije ni poslije srijede druze sve gotovo. Ne zaboravi u kakvom su odnosu Hercegovci sa Vitezom i sta ce Vitez sve radit da nas dobije. Realno, potrebno nam je i Malene i Radnika dobit da bi titula bila 70% osigurana. Protiv Viteza onda moze i iks, ali obavezno uz 30k na Kosevu udarit Slobodu i proslavit titulu sa Husrefom aBd..

Racunice su jasne, pobijedit sve do kraja! Zeljo nam ispade pravi konkurent, bez zayebancije. Svaka im cast sto su izdrzali i sto se tuku s nama za titulu. Ipak sarajevski klubovi po kozna koji put demonstriraju silu.

Tako smo u "dobrim odnosima" da su nas široki i zrinjski dobili sve utakmice(i doma i u gostima)a sa našim konkurentima za ostanak(mladost,drina,travnik..)kiksali!!Protiv Sarajeva nama će trebati bod(ovi) za ostanak i budi uvjeren da ćemo igrati samo za sebe i nikoga drugoga,a pogotovo za hercegovce!!!pozzz.....
Godine prolaze jubav ostaje...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 maj 2015, 12:49

Hvala svima, momčiluci. Vidimo se onda na zapadu, u VIPu. :tralala:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 12:57

Gdje ce zapadni vip sa vip lozom na istoku :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Nantess » 11 maj 2015, 13:54

TeaM87 je napisao/la:E stvarno ne mogu da vjerujem na koji nacin je Obradovic dobio crveni, pa ovo je smijesno sta radite sa sudijama...
Bar nije sudija golmana Radnika iskljucio kao sto je prosle godine iskljucio golmana Veleza Ostrakovica u Travniku i to zamisli, kolo prije nego sto ce Velez igrati s vama u Vrapcicima. Zamisli !!!
"Ko o cemu" vazda bila i ostala .

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 maj 2015, 20:21

BaDa12 je napisao/la:Hvala svima, momčiluci. Vidimo se onda na zapadu, u VIPu. :tralala:
neutralan navijač ofo ono :P jel to navijaš kako ko igra :)

ako ne odeš na istok, nećeš znati šta propuštaš :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 maj 2015, 20:24

white1950 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Mi pobjedom u Bijeljini gotovo pa sigurno osvajamo titulu.Onda nam protiv malenih odgovara i x mada cemo ih lagano oderati.Slijedi Vitez koji pobjedom sad protiv Veleza osigurava opstanak.I onda spektakl na Kosevu protiv Slobode.
Ma nije ni poslije srijede druze sve gotovo. Ne zaboravi u kakvom su odnosu Hercegovci sa Vitezom i sta ce Vitez sve radit da nas dobije. Realno, potrebno nam je i Malene i Radnika dobit da bi titula bila 70% osigurana. Protiv Viteza onda moze i iks, ali obavezno uz 30k na Kosevu udarit Slobodu i proslavit titulu sa Husrefom aBd..

Racunice su jasne, pobijedit sve do kraja! Zeljo nam ispade pravi konkurent, bez zayebancije. Svaka im cast sto su izdrzali i sto se tuku s nama za titulu. Ipak sarajevski klubovi po kozna koji put demonstriraju silu.

Tako smo u "dobrim odnosima" da su nas široki i zrinjski dobili sve utakmice(i doma i u gostima)a sa našim konkurentima za ostanak(mladost,drina,travnik..)kiksali!!Protiv Sarajeva nama će trebati bod(ovi) za ostanak i budi uvjeren da ćemo igrati samo za sebe i nikoga drugoga,a pogotovo za hercegovce!!!pozzz.....
Al zato fino navijate skupa sa s njima, malo ste losi u donjim lagama, al vam je mat(e)rica visoko postavljena. Slijedece godine ce vam mozda bolje ici.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 maj 2015, 20:28

Za ove "neutralne" znaci tri-cetiri reda od sjevera prema galeriji, neka vas tamo zbog sigurnosti :thumbup:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 maj 2015, 20:47

miden je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:E stvarno ne mogu da vjerujem na koji nacin je Obradovic dobio crveni, pa ovo je smijesno sta radite sa sudijama...
Nama ce faliti dosta igraca protiv Radnika, pa nije fer kad bi njihov najbolji igrac igrao.
To stvarno nije fer. Ne znam kako neko ima obraza samo i pomisliti na takvo nesto.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 maj 2015, 21:03

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Hvala svima, momčiluci. Vidimo se onda na zapadu, u VIPu. :tralala:
neutralan navijač ofo ono :P jel to navijaš kako ko igra :)

ako ne odeš na istok, nećeš znati šta propuštaš :D
Kako misliš, kako ko igra? :stop:
Skoro sam bila na Otoci, prije koji vikend na Grbavici, red je za Koševo. Kad je PL u pitanju, neutralna sam, Željo mi je nešto draži od ostalih klubova, pogotovo nakon što sam pročitala knjigu o Osimu, prije toga nisam znala toliko o klubu. Sarajevo poštujem i ove sezone se nadam da će osvojiti ligu, zbog toliko obećanja i pokušaja. A, kod mene ima mjesta za samo jedne Crvene, koji više nisu nažalost u PL. Ne, nije tvoje Jedinstvo. :P
Eto, ako si mislio da sam gloryhunter, kratki elaborat. :)

Sad vidim ovo http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-derbi ... lje/161762 , stvari su jasnije. Hvala momci. :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

svemirko11
Kontakt:

Post Postao/la svemirko11 » 11 maj 2015, 21:21

E ova ce se cuti na Kosevu,poslije zvizduka za kraj.
Spavaj nam spavaj DIVE,sanjaj nam titule,
Dino i Avdo ce da gutaju pilule....
Uspavanka za Pitare!!!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 maj 2015, 21:25

svemirko11 je napisao/la:E ova ce se cuti na Kosevu,poslije zvizduka za kraj.
Spavaj nam spavaj DIVE,sanjaj nam titule,
Dino i Avdo ce da gutaju pilule....
Uspavanka za Pitare!!!
Auuu al' si duhovit. :tokralju: :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2015, 22:29

A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.

Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2015, 22:30

Bio bi upravu da je tacno to sto si napisao ali posto je i to jos jedna laz...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 maj 2015, 22:34

DzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.

Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata.
antolovic,zeljkovic,kosoric,bogdanovic,colic,hasanovic,kokot,djelmic,bucan,nuhanspahic,varea,kvesic,stanic,sve sami juniori :urnebes: ,imate memiju,beganovica,hadziahmetovica i bajica od njih 4 su vam dvojca bas prvotimci i igrate sa juniorima koji ste vi manipulanti :tokralju: .
Samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 11 maj 2015, 22:36

DzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.

Juniori Antolovic, Kosoric, Zeljkovic, Bogdanovic, Kvesic, Bucan, Kokot, Dzelmic. A svi ce sigurno poceti u subotu. Yebo te, koja mitomanija :)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2015, 22:37

kanarinac je napisao/la:
Bruka nad brukama.

antolovic,zeljkovic,kosoric,bogdanovic,colic,hasanovic,kokot,djelmic,bucan,nuhanspahic,varea,kvesic,stanic,sve sami juniori :urnebes: ,imate memiju,beganovica,hadziahmetovica i bajica od njih 4 su vam dvojca bas prvotimci i igrate sa juniorima koji ste vi manipulanti :tokralju: .
Ma vidi ti ovo, bolje Zelju zna nego Sarajevo. :clap: :clap:

Nema sta, Divovi vec mozete da slavite. Pripremite pozornicu pred vjecnom vatrom jer protiv Zeljin juniora ce to da bude rutina....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2015, 22:37

kanarinac je napisao/la:
Bruka nad brukama.

Jos Memija, Beganovic i Hadziahmetovic nece biti tu (neka me Dzole ispravi ako grijesim). U toku je stvaranje novog mita.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2015, 22:40

E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.

Pa covjece, KAZEM VAM. IBrakovic i ekipa su Vec sampioni a Vi mozete poceti slaviti!
Radnika ce te 0:3, glat bez problema, a protiv nas iz 1 u 1.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.