FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Padaš @dzole padaš

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Pa covjece, KAZEM VAM. IBrakovic i ekipa su Vec sampioni a Vi mozete poceti slaviti!
Radnika ce te 0:3, glat bez problema, a protiv nas iz 1 u 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomDzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Pa covjece, KAZEM VAM. IBrakovic i ekipa su Vec sampioni a Vi mozete poceti slaviti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma brate mani se ibrakovica i tih sranja 3-0,ja vasu ekipu cijenim i ne mislim da ste uopste losi,ali me iritira to sto manipulisete sa nekakvom ekipom djeca a imate bajica i memiju koji su vazni za ekipu.DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Samo Sarajevo
-
BordoArmy88
- Kontakt:
INŠALLAH!DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ma vi cete biti najzasluzniji sto ce se juniorksa reprezentacija plasirati na SP. Nema veze sto mi imamo duplo vise igraca od vas tamo.DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Odgodite kolo. Pravda za Zelju!
- molotovljev
Kakvi juniori moj Džole, nema ih na mapi... gledam vaš sastav, pa vi dolazite na Koševo sa veteranima...
Zreli ste za jedan debakl i ako primite samo 3 komada udarajte se nogom u guzicu.
Zreli ste za jedan debakl i ako primite samo 3 komada udarajte se nogom u guzicu.
F.K.SARAJEVO
Beganović je u zadnje vrijeme standardan, igra fenomenalno, tri gola u šest posljednjih utakmica, pauzirao je samo protiv Zvijezde zbog crvenog kartona. Hadžiahmetović je od posljednjih 10 mečeva bio starter u 8-9. Memiju neću komentarisati.Sabinho je napisao/la:Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomRadovac je zaista jedan od nosaca nase igre, takodje nece biti tu. Nase najbolje krilo Duljevic je platio cijenu kod mesara i zavrsio sezonu.
Dakle, izuzetno bitni igrači, igrači iz prve postave, a takvi su nam nezamjenjivi jer nam je roster očajan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?Virtu4l je napisao/la:Beganović je u zadnje vrijeme standardan, igra fenomenalno, tri gola u šest posljednjih utakmica, pauzirao je samo protiv Zvijezde zbog crvenog kartona. Hadžiahmetović je od posljednjih 10 mečeva bio starter u 8-9. Memiju neću komentarisati.Sabinho je napisao/la:Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomRadovac je zaista jedan od nosaca nase igre, takodje nece biti tu. Nase najbolje krilo Duljevic je platio cijenu kod mesara i zavrsio sezonu.
Dakle, izuzetno bitni igrači, igrači iz prve postave, a takvi su nam nezamjenjivi jer nam je roster očajan.
Kojim ba juniorimaDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Ti si opet šampion !
Na vašoj temi ti titula ne izlazi iz usta(tacnije iz textova), a ovdje prodaješ maglu i pricu autsaidera. Jadan li si Dzole, blago receno.DzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata.
Das Ist Walter
ja volim kad neko koristi argumente poznajem sve bolje ekipe u premijer ligi jer je pratim,a ako ja nisam upravu ti mi reci ja mislimmda kokot,bucan,kosoric i ostali navedeni nisu juniori ako jesu ti reci da jesu i sasvim je ok.DzoleZeljo je napisao/la:Ma vidi ti ovo, bolje Zelju zna nego Sarajevo.kanarinac je napisao/la:antolovic,zeljkovic,kosoric,bogdanovic,colic,hasanovic,kokot,djelmic,bucan,nuhanspahic,varea,kvesic,stanic,sve sami juniori :urnšebes: ,imate memiju,beganovica,hadziahmetovica i bajica od njih 4 su vam dvojca bas prvotimci i igrate sa juniorima koji ste vi manipulantiDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata..
![]()
![]()
Nema sta, Divovi vec mozete da slavite. Pripremite pozornicu pred vjecnom vatrom jer protiv Zeljin juniora ce to da bude rutina....
Samo Sarajevo
Beganović 100%, najbolji igrač uz Bajića. Za Hadžiahmetovića ne znam, ali i on je bio starter u zadnjih 5-6 mečeva.Evander je napisao/la:Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma vi ste nasi samoprozvani sampioni svemira i okoline.
Bruka velikih razmjera da Vas jos Zeljina djeca gore uzmu... Uhhhh
I da, zreli za tricu. Upravo...
Bruka velikih razmjera da Vas jos Zeljina djeca gore uzmu... Uhhhh
I da, zreli za tricu. Upravo...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ok. Hvala na odgovoru.Virtu4l je napisao/la:Beganović 100%, najbolji igrač uz Bajića. Za Hadžiahmetovića ne znam, ali i on je bio starter u zadnjih 5-6 mečeva.Evander je napisao/la:Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?
Ja sam smatrao da ne bi, ali ti ipak vise pratis Zelju od mene i nema razloga da ti ne vjerujem.
Kokotomsimon je napisao/la:Kojim ba juniorimaDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeljina sta?
Na stranu ovaj..Beganovic,Memija i Bajic bi poceli derbi
Na stranu ovaj..Beganovic,Memija i Bajic bi poceli derbi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Znamo da je tesko priznati. Ipak vi morate pare i pare da ulazete a rezultata nema.
Pa Vi ste jedini klub koji je ulozio ovolike pare a nije osovjio titule a samoprozvani sampioni svemira i okoline.
Kad je Sarajevo zadnji put bilo sampion?
Pa Vi ste jedini klub koji je ulozio ovolike pare a nije osovjio titule a samoprozvani sampioni svemira i okoline.
Kad smo poceli ulagati pare?DzoleZeljo je napisao/la:Znamo da je tesko priznati. Ipak vi morate pare i pare da ulazete a rezultata nema.
Koje ovolike pare, iznesi konkretne brojke i podatke?
Nasamaramo te ovamo oko ove price o juniorima i ti dodjes da te nasamaramo i oko price sa parama itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kod njih je ono, i ako ima 30 godina nekome je dijete.
Koliko para smo uložili?DzoleZeljo je napisao/la:Znamo da je tesko priznati. Ipak vi morate pare i pare da ulazete a rezultata nema.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.