FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nime_tm87 » 18 apr 2010, 10:04

Strumph_tm87 je napisao/la:Meni je krivo sto niste prije dosli na Grbavicu, nebi se pokajali... A ovima sto misle da ce Zeljo i Borac imati isto bodova na kraju porucio da su smijesni... Zivili :ugeek:
slika

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 apr 2010, 10:05

Sad ozbilja. Cestitam na korektnom navijanju, osvjetlali ste obraz velikog grada iz kojeg dolazite. Nadam se da ste se dobro osjecali, bio sam na sjeveru i znam da nije bilo organizovanog vrijedjanja na narodnoj i vjerskoj osnovi. Dobro ste navijali, posebno ona pjesma od Dragane je dobro zvucala. Nadam se da cete uzvratiti gostoprimstvo.
Samo mi nije jasno zasto ste poceli navijat za Zelju na kraju? :mrgreen: Ili vas je ponijela atmosfera :mrgreen:

P.S. Borac je imao dobru taktiku, pokusali ste presingom da neutralisete nasu organizaciju igre ali jednostavno Zeljo je prejak. Borac jeste dobra ekipa, zasluzeno drugi ali ne mozete nam pera odbit. Ovo je fakat objektivno razmisljanje. I mislim da gol Kajkuta nece uticat na nasu titulu jer nema teorije da imamo isto bodova na kraju. Zeljo ce mozda samo od Slobode izgubit a mislim da vi necete ni boda osvojit na gostovanjima.
Zivili vi meni tisucu godina... 8-)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 apr 2010, 10:14

slika
Malo bolje pogledajte ruku ovog igrača. ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 10:15

EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 apr 2010, 10:17

Schlager je napisao/la:
EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.
Svi su golovi iz peterca.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 apr 2010, 10:20

Strumph_tm87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
i svi su golovi glavom :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 10:22

Strumph_tm87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

Znao sam....Neko je od nasih navijaca odmah poslije utakmice sa Zrinjskim napisao da ce sledeci nasi protivnici sada tacno znati da Milinovic ne mrda sa gola i da ce to sigurno iskoristiti...nije dugo trebalo cekati,bravo za Amara i Zeljeznicarov skauting,a ove sto okrivljuju samo stopere bi podsjetio da je gol iz peterca skoro uvijek golmanov-on je tu neprikosnoven,treba da oduva i loptu i protivnickog napadaca.

Da bar nemamo cetiri golmana na platnom spisku ne bi mi bilo krivo.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 10:26

Schlager je napisao/la:Znao sam....Neko je od nasih navijaca odmah poslije utakmice sa Zrinjskim napisao da ce sledeci nasi protivnici sada tacno znati da Milinovic ne mrda sa gola i da ce to sigurno iskoristiti...nije dugo trebalo cekati,bravo za Amara i Zeljeznicarov skauting,a ove sto okrivljuju samo stopere bi podsjetio da je gol iz peterca skoro uvijek golmanov-on je tu neprikosnoven,treba da oduva i loptu i protivnickog napadaca.
Управо &, ? царује у петерцу, не " га се " $, ? ? је у ' % је он " " ' $, тј ? " $ % " ?, па вјероватно зато " не % $ ? на %. У $ " $ ? " петерца, ? ? је? " $ &...
"" ПУТ ""

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 18 apr 2010, 10:30

subzero81 je napisao/la:SAD SE SAMO MORAMO NADATI DA LEOTAR NIJE PRODAO UTAKMICU ZELJI I MOZDA I DODJEMO DO TITULE.

u SLUCAJU DA IMAMO ISTI BROJ BODOVA BORAC JE SAMPION

Ma sta vas ba briga, titula vas ne interersuje, a i niste imali sta izgubiti...evropa je tu :lol: :lol:

EastStand je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:A sad rastereceno u meč sa željezničarom na Grbavici nemamo šta izgubiti a jako puno možemo dobiti .
Kako ba nemate sta izgubiti, kada ste od prvog kola u vrhu i oznaceni kao glavni kandidat za titulu :? , a Zelju niko ozbiljno nije shvatao niti na polusezoni :?: Situacija je obratna i nema potrebe da pilis naopako, kada je sve jasno :arrow: sa porazom vi puno, puno gubite...
" не " ", $ ". Европа је ту. ? ' не &... ;)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 10:30

Moje je misljenje da treba dati sansu ovoj dvojici djecaka,Suscu i Knezevicu koji su perspektiva i mladi reprezentativci svojih drzava,istrpiti ih i po cijenu koje greske. Bar sad mozemo to dopustiti jer smo Evropu obezbijedili. Milinovic je dobar i posten momak,ali niti je golman za Borac niti je perspektiva.

Pretpostavljam,ne tvrdim,da ima neke prijateljske ili poslovne relacije sa Maricem....cuj cetiri gola iz peterca glavom na jednoj utakmici!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 18 apr 2010, 10:35

borcev_navijac je napisao/la:sad samo na forumu treba prezivjeti od ovih "objektivnih i realnih" analiticara usput navijaca zelje. Srecom kup je blizu. Sudjenje domacinsko al nije odlucilo utakmicu jedno 2o prekida za zelju oko 16 . Malo je i upalo :) beslija trebo crveni dobit zbog lakta u lice petrica. Ni zuti ne dobi. Culum hoce da se obracunava s pomocnikom sto je digo cist faul ni zuti sudija ga ko sina ubjedjuje da bude dobar a on opet krene na pomocnika ovaj g vrati i tako ni zuti.al kazem nije nikakvo opravdanje
Situacija: M.Svraka blizu korner zastavice pokusava da centrira, ispred njega igrac Borca stoji u bloku, ovaj centrira igrac Borca postavlja glavu i pogadja ga lopta u lice i ode u aut. Normalno igrac Borca se uhvatio za lice, boli jbg znam. Na to 2 igraca Borca trce do suca i pokazuju da ga je Svraka udario laktom u lice i traze karton. Ovaj jedan uporan pokazuje rukama kako ga je ovaj udario, sreca sudac ne odgovara na ovakve gluposti :) Bilo je jos ovakvih situacija, gdje ste se bacali ko zene po terenu i trazili neke kartone i faule, da ne kazem da je pravo sumljiv prekrsaj kod 2 gola. Jedino sto vam i mogu pohvalit je prelijep gol iz slobodnjaka. :)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 apr 2010, 10:35

Simpatizer je napisao/la:@boccaccio

Da si objektivan procitao bi sa vecom koncentracijom ono sto je borcev_navijac napisao. ;)

Mi smo igrali bez 3 igraca iz prve postave, od cega su 2 veoma znacajni za nasu igru (Vukelja kao najbolji napadac i Stanceski kao veznjak koji moze povuci loptu u napad). Takodje, Puzigaca je nedostajao kao ofanzivni lijevi bocni. Da ne spominjem cetvrtog, malog Grahovca, koji je nedavno imao lom skocnog zgloba. On je defanzivni vezni sa motorom u dupetu. Maksimovic vec duze vrijeme ne igra...

Sve je to rezultiralo tumbanju pozicija nasih igraca. Sta mislis zasto je Vule igrao zadnjeg veznog? Zasto je Stevanovic igrao spica? J.bes ga, ovako je organizacija pala na matorog Olju. Mi nemamo, zahvaljujuci nasoj Upravi, tako dobre opcije u veznom redu kao jesenas. Ali to je vec nas problem. :mrgreen:

Jer da sam procitao sa vecom koncentracijom njegov post bio bih objektivniji :mrgreen: ...
Stanceskog ste poceli hvaliti prije tri utakmice,do tada i nije bio neka zvijezda,Vukelja vam je nedostajao,Maksimovica odavno znam i on je sve samo nije igrac koji je neka velika klasa,solidan je,zna odigrati dobro ,a zna vala i bas lose...Puzigaca,Grahovac...vazi,eto,ok je nedostajali su vam igraci...i kada organizacija padne na matorog Olju,onda vam je bar jasno da to nije ono sto bi vam moglo donijeti titulu...ja ne bi rekao da bi vi vise trcali i sa ovom trojicom gore navedenih,nesto sumnjam da bas ta trojica imaju vise snage od ostalih i da su oni bili,imali bi i vise snage...pa i nama su nedostajali igraci,Alen Mesanovic,najbolji strijelac ekipe,Denis Selimovic,zadnji vezni koji zbog povrede nije prosao pripreme kako treba,a sigurno je jedan od najboljih nasih igraca,Kerla stoper nije igrao,momak za kojeg se ne sjecam kada je zadnji put izgubio duel...mogu nabrajati bez problema i nabrojati najmanje jos 4 igraca koji nisu igrali...i bas u tome je poenta cijele price...vama igraci nedostaju i padne knjiga na starog Olju,a nama neko nedostaje,itekako imamo zamjene za te igrace,i nema tu nikakve neobjektivnosti...trenutno smo kompletniji tim,sa vise snage i boljim,odnosno sirim igrackim kadrom...a i boljim trenerom,u to sam bas siguran...jos jednom veliki pozdrav ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 apr 2010, 10:36

Ne krivite jadnog golmana, vec citavu ekipu koja se konstantno branila na svojoj polovini bez neke igre prema naprijed...a i trenera,prije svega, krivite koji je izabrao takvu taktiku.
Pa ne može se živjeti samo od prekida, mora se nešto i odigrati u polju.
Sad vam je pošlo za rukom da docekate dva prekida i da zabijete golove iz istih, ali pitanje hoce Amar tako nešto dozvoliti opet.
Inace, odbrana vam je sasvim solidna ali nije moglo bolje sinoc.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 10:38

Mandrak je napisao/la:Ne krivite jadnog golmana, vec citavu ekipu koja se konstantno branila na svojoj polovini bez neke igre prema naprijed...a i trenera,prije svega, krivite koji je izabrao takvu taktiku.
Pa ne može se živjeti samo od prekida, mora se nešto i odigrati u polju.
Sad vam je pošlo za rukom da docekate dva prekida i da zabijete golove iz istih, ali pitanje hoce Amar tako nešto dozvoliti opet.
Inace, odbrana vam je sasvim solidna ali nije moglo bolje sinoc.
" он " % не зна. :D
"" ПУТ ""

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 18 apr 2010, 10:39

e ovako atmosfera extraa :D žao mi što lešinari nsu prije došli da vide koreografiju :D željo trebao 5-0 pobjedit :D borac šanse nije stvorio i ne vidim onu vašu igru od slavije što ste pričali bilo xtra :/ sudjenje korektno skrozz ;) ;)
sve u svemu po ovome naš željo vše zaslužuje titulu od borca :D realno

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 10:39

gavra je napisao/la:
Imas golove ovde,znam da ne smijem kaciti, al obrisi kasnije w.w.w.s.o.u.r.c.e.b.a
Snimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Jedino za prvi sigurno nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 apr 2010, 10:42

Snimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Za prvi nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.
Slazem se sa tobom, mislim da je vrijeme da vidimo te mlade golmane, volio bi da Susac stane na go, samo da ne bude Luburic :D

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 10:45

gavra je napisao/la:
Snimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Za prvi nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.
Slazem se sa tobom, mislim da je vrijeme da vidimo te mlade golmane, volio bi da Susac stane na go, samo da ne bude Luburic :D
& је онај " на " ", ", " " се $ " ? " ногу? %?
"" ПУТ ""

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 18 apr 2010, 11:40

Želio bih prvo da kažem da je ono bila najbolja utakmica na kojoj sam bio već duže vrijeme.
Od Borca smo vidjeli dva dobra šuta jednom je golman Želje fino intervenisao a drugi put je lopta prošla tik pored sastava! Ono mnogo važnije što smo vidjeli je neka vrsta njemačke neumoljivosti! Oba gola su pala pred sam kraj poluvremena i očigledno da oni golovi Slaviji nisu slučajni! Vrlo važna lekcija za Želju pred kup utakmice!

Fina brojka vaših navijača i dali ste svoj doprinos čitavom ambijentu. Malo nepotrebnog skandiranja je bilo sa naše strane, taman toliko da ne možemo reći da ga nije bilo ali mislim da to nije obilježilo jučerašnji fudbalski i navijački dvoboj i mislim da je bilo OK.

Željo je sinoć pošteno razbio Borac i pored 4 primljena gola vrlo lako su mogla ući još 2 ili 3. Mislim da mi slavimo titulu na Koševu a kup se ne može predvidjeti tek tako mada opet mislim da mi imamo bolje šanse! Sve u svemu bolje bi bilo da se češće igraju onakve utakmice!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 18 apr 2010, 11:42

Trening :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.