Strumph_tm87 je napisao/la:Meni je krivo sto niste prije dosli na Grbavicu, nebi se pokajali... A ovima sto misle da ce Zeljo i Borac imati isto bodova na kraju porucio da su smijesni... Zivili :ugeek:

Moderator/ica: vlakanje
Strumph_tm87 je napisao/la:Meni je krivo sto niste prije dosli na Grbavicu, nebi se pokajali... A ovima sto misle da ce Zeljo i Borac imati isto bodova na kraju porucio da su smijesni... Zivili :ugeek:
Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
Svi su golovi iz peterca.Schlager je napisao/la:Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
i svi su golovi glavomStrumph_tm87 je napisao/la:Svi su golovi iz peterca.Schlager je napisao/la:Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
Strumph_tm87 je napisao/la:Svi su golovi iz peterca.Schlager je napisao/la:Vjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.EastStand je napisao/la:" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
Управо &, ? царује у петерцу, не " га се " $, ? ? је у ' % је он " " ' $, тј ? " $ % " ?, па вјероватно зато " не % $ ? на %. У $ " $ ? " петерца, ? ? је? " $ &...Schlager je napisao/la:Znao sam....Neko je od nasih navijaca odmah poslije utakmice sa Zrinjskim napisao da ce sledeci nasi protivnici sada tacno znati da Milinovic ne mrda sa gola i da ce to sigurno iskoristiti...nije dugo trebalo cekati,bravo za Amara i Zeljeznicarov skauting,a ove sto okrivljuju samo stopere bi podsjetio da je gol iz peterca skoro uvijek golmanov-on je tu neprikosnoven,treba da oduva i loptu i protivnickog napadaca.
subzero81 je napisao/la:SAD SE SAMO MORAMO NADATI DA LEOTAR NIJE PRODAO UTAKMICU ZELJI I MOZDA I DODJEMO DO TITULE.
u SLUCAJU DA IMAMO ISTI BROJ BODOVA BORAC JE SAMPION
EastStand je napisao/la:" не " ", $ ". Европа је ту. ? ' не &...bekrija1990 je napisao/la:Kako ba nemate sta izgubiti, kada ste od prvog kola u vrhu i oznaceni kao glavni kandidat za tituluborcev_navijac je napisao/la:A sad rastereceno u meč sa željezničarom na Grbavici nemamo šta izgubiti a jako puno možemo dobiti ., a Zelju niko ozbiljno nije shvatao niti na polusezoni
Situacija je obratna i nema potrebe da pilis naopako, kada je sve jasno
sa porazom vi puno, puno gubite...
Situacija: M.Svraka blizu korner zastavice pokusava da centrira, ispred njega igrac Borca stoji u bloku, ovaj centrira igrac Borca postavlja glavu i pogadja ga lopta u lice i ode u aut. Normalno igrac Borca se uhvatio za lice, boli jbg znam. Na to 2 igraca Borca trce do suca i pokazuju da ga je Svraka udario laktom u lice i traze karton. Ovaj jedan uporan pokazuje rukama kako ga je ovaj udario, sreca sudac ne odgovara na ovakve glupostiborcev_navijac je napisao/la:sad samo na forumu treba prezivjeti od ovih "objektivnih i realnih" analiticara usput navijaca zelje. Srecom kup je blizu. Sudjenje domacinsko al nije odlucilo utakmicu jedno 2o prekida za zelju oko 16 . Malo je i upalobeslija trebo crveni dobit zbog lakta u lice petrica. Ni zuti ne dobi. Culum hoce da se obracunava s pomocnikom sto je digo cist faul ni zuti sudija ga ko sina ubjedjuje da bude dobar a on opet krene na pomocnika ovaj g vrati i tako ni zuti.al kazem nije nikakvo opravdanje
Simpatizer je napisao/la:@boccaccio
Da si objektivan procitao bi sa vecom koncentracijom ono sto je borcev_navijac napisao.![]()
Mi smo igrali bez 3 igraca iz prve postave, od cega su 2 veoma znacajni za nasu igru (Vukelja kao najbolji napadac i Stanceski kao veznjak koji moze povuci loptu u napad). Takodje, Puzigaca je nedostajao kao ofanzivni lijevi bocni. Da ne spominjem cetvrtog, malog Grahovca, koji je nedavno imao lom skocnog zgloba. On je defanzivni vezni sa motorom u dupetu. Maksimovic vec duze vrijeme ne igra...
Sve je to rezultiralo tumbanju pozicija nasih igraca. Sta mislis zasto je Vule igrao zadnjeg veznog? Zasto je Stevanovic igrao spica? J.bes ga, ovako je organizacija pala na matorog Olju. Mi nemamo, zahvaljujuci nasoj Upravi, tako dobre opcije u veznom redu kao jesenas. Ali to je vec nas problem.
" он " % не зна.Mandrak je napisao/la:Ne krivite jadnog golmana, vec citavu ekipu koja se konstantno branila na svojoj polovini bez neke igre prema naprijed...a i trenera,prije svega, krivite koji je izabrao takvu taktiku.
Pa ne može se živjeti samo od prekida, mora se nešto i odigrati u polju.
Sad vam je pošlo za rukom da docekate dva prekida i da zabijete golove iz istih, ali pitanje hoce Amar tako nešto dozvoliti opet.
Inace, odbrana vam je sasvim solidna ali nije moglo bolje sinoc.
Snimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Jedino za prvi sigurno nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.gavra je napisao/la:Imas golove ovde,znam da ne smijem kaciti, al obrisi kasnije w.w.w.s.o.u.r.c.e.b.aVjeruj da sam i ja o tome razmisljao,da li je kao i protiv Zrinjskog Milinovic samo stajao i primao golove iz peterca,zato jedva cekam da vidim golove. Ako se stvarno to desilo,onda je Amar genije kako je savjetovao svoje igrace da slobodno nabacuju u peterac jer golman ne zna istrcati centimetra sa gola.
Slazem se sa tobom, mislim da je vrijeme da vidimo te mlade golmane, volio bi da Susac stane na go, samo da ne bude LuburicSnimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Za prvi nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.
& је онај " на " ", ", " " се $ " ? " ногу? %?gavra je napisao/la:Slazem se sa tobom, mislim da je vrijeme da vidimo te mlade golmane, volio bi da Susac stane na go, samo da ne bude LuburicSnimak je los,ne vidi se drugi gol Bekrica uopste,a jedino se jasno vidi let Milinovica u prazno kod cetvrtog gola,potpuno isto kao ona prva dva gola protiv Zrinjskog. Za prvi nije kriv,ali doslo je vrijeme da damo sansu ovim djecacima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.