Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Schneiderlin » 11 maj 2015, 22:53

monk pojebo starog voajera :rol:

VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 maj 2015, 22:53

Yebi se Wengeru ba, idi oprosti se i daj Kloppu priliku nek pravi nesto od ovih gov.ana...

Oooooo Santi Cazorlaaaaa! :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 maj 2015, 22:54

tajger je napisao/la:haha tako je nikad od ove ekipe velike ekipe tako samo naprijed vengere dok je tebe arsenal titulu moze sanjat

A jest ti drago, de se bolan obuzdaj cccc.

Nije ovo ništa vala. Ako se ko sjeća utakmice protiv CSKA nekad davno :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 11 maj 2015, 22:55

Zato Manchester sigurno uzima titulu...opet nisi tako mislio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 maj 2015, 22:55

Dakle tradicija se ne izbjegava. Jedne godine 4. pa onda 3. pa onda opet 4. i onda 3. Dakle vakat bit treci.
Celik!3,2,2.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 maj 2015, 22:56

Marsal je napisao/la:Wengerova izgubljena utakmica. Jos jedna.
Pa nije Wenger gađao Fabianskog čitavu noć nego Alexis, Walcott, Giroud i svi drugi koji su večeras pucali.

Wenger da jede vnago za neubacivanje Rosickog umjesto Cazorle.

Ništa, sad na OT po pobjedu pa da se osigura Top 3. Drugo mjesto je izgubljeno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 maj 2015, 22:56

Nece ni treci na kraju bit idioti nesposobni, opet igranje kvalifikacija, pazite sta sam rek'o.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 maj 2015, 22:57

Bili smo bolji, imali smo koliko-toliko dobru igru i solidan broj prilika al' niko ne zna osutat a da ne ide direktno u Fabianskog. Mogli smo 3 gola dat prije primljenog al kad smo glupi.

Pojedinci su izgleda jedva docekali kiks da seru po Wengeru i glavnim igracima, pu J*** ti dan ko sve navija za Arsenal.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 maj 2015, 22:57

Wenger jeste pravi krivac, trebo je samo malo pametnije neko da postavi ekipu da nase patuljke nasadi

natrpaj veznjake, imaj klocinu u vidu walcotta, i naravno pokaze se kako mi nemamo kvalitetnu ekipu uopste iako se ovdje od cazorle, girouda i ostalih panjeva prave wc igrači, nije ni giroud kriv sto **** glupan ubaci pet veznjaka da mu igraju, dva veznjaka su igrala krilo, gdje tk ima majke ti pa ima li igdje osim jos kod nas, wilshere oso lijevo, ramsey desno, patuljak do patuljka

izjavi da ima sposobnu momcad za nesto više, ma nikad u životu samo ti treba neko pametno postavit igru i ti si propo wengeru, imas kockice u rukama a tebi yebeni cazorla igra 90 minuta na cmfu, ti si kriv za ovo i za **** mamlaze patuljke koji su van svojih pozicija

niko ne moze ispast glup ko wenger, to je nenadjebivo definitivno

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 11 maj 2015, 22:58

voajer je prošlo svršeno vrijeme,samo budale to nekuže još

#WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 maj 2015, 22:59

Sta reci... koju posluku porati?!

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la titi14oldschool » 11 maj 2015, 22:59

tajger je napisao/la:
titi14oldschool je napisao/la:Zato Manchester sigurno uzima titulu...opet nisi tako mislio...

Ma i onakav manco ima vise mogucnosti da osvoji od ovih vasii dodavaca i manekena sto hoce da se usetaju u goll,bas mi vas je zaoo
Imas ti koga zaliti,koliko je taj mancho odigrao ovakvih utakmica ove i prosle sezone?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 maj 2015, 23:00

Ja bi na tvom mjestu npr prvo gramatiku naučio.

A ovi normalni momci me razočaravaju. Izgleda zaboravili da su i Ox i Welbeck nedostupni. Pa yebem ga ne može čovjek izmišljat igrače :shock:

@tajger najbolji ste bolan. De nas popusti više
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 11 maj 2015, 23:01

topnik1 je napisao/la:Pa ja gledam eto svaku utakmicu pa ti kažem da ti post nema veze s vezom.

Klasična utakmica gdje gosti igraju bunker i na kontre. Malo sreće i eto.
Neznam koliko dugo pratiš Arsenal, al vjeruj da znam o čemu pričam. Ekipa koja skoro uvijek kuburi sa materijalizacijom stovrenih šansi. Imati ovolike prilike za šut, a ne postići niti jedan gol, je u najmanju ruku neozbiljno. Al eto, poštujem tvoje mišljenje, sreća, milan tarot, gledanje u kašike i ostale fore. Nije smak svieta, u zadnje vrijeme su se uozbiljili, ali ako govorimo samo o ovoj utakmici situacija te takva sinovac

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 maj 2015, 23:01

cala je napisao/la:Bili smo bolji, imali smo koliko-toliko dobru igru i solidan broj prilika al' niko ne zna osutat a da ne ide direktno u Fabianskog. Mogli smo 3 gola dat prije primljenog al kad smo glupi.

Pojedinci su izgleda jedva docekali kiks da seru po Wengeru i glavnim igracima, pu **** ti dan ko sve navija za Arsenal.
Ma ne, trebamo bit presretni sto nas Swansea guzi. Izlaskom Coquelina i ulaskom onog parmaka pruzila se prilika Swanseau na tacni i jbm ti dan, prosjecni trener poput Monka takticki ponozo Wengera u finisu utakmice i ja treba da budem sretan...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 maj 2015, 23:01

Marsal je napisao/la:Nece ni treci na kraju bit idioti nesposobni, opet igranje kvalifikacija, pazite sta sam rek'o.
Tesko, 2/3 utakmice do kraja igrate kuci. Sunderland i WBA mislim.

Veceras niste, treba to reci, ni imali srece u par navrata. Nije to bila igra kakvu ste pruzali od Tottenhama na WHLu ali nije bilo ni blizu lose kako to pojedinci pokusavaju prikazati. Utakmice ovakvog tipa se jednostavno moraju desiti u sezoni i to je to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 maj 2015, 23:02

Sta je i Walcott nedostupan? Pitam se ko je onda usao u drugom poluvremenu. Sta je I Ramsey nedostupan pa ne moze igrati centralnog veznog vec mora Cazorla? Eh joj da nam se samo hoce Ramsey oporaviti.

O cemu mi vise pricamo? Pa ovaj Wenger vise lici na Safeta Susica nego na normalnog trenera. Samo sto je Safet ipak pet puta gori, on je probao bez oba krila i defanzivnog veznog.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 maj 2015, 23:03

Znao sam. Niko ništa 3 mjeseca ne piše i nakon prvog kiksa u ta 3 mjeseca dođe ovde prosipat pamet
E vas takve nabijem na qrac. Pronađite se!

Alexis promašio mrtvu šansu,štoperi ostavili svog čovjeka,čovjek skočio,end of story
Liga prvaka sa drugog ili trećeg mjesta. Koga boli qrac?!
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 maj 2015, 23:03

makkaj je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Pa ja gledam eto svaku utakmicu pa ti kažem da ti post nema veze s vezom.

Klasična utakmica gdje gosti igraju bunker i na kontre. Malo sreće i eto.
Neznam koliko dugo pratiš Arsenal, al vjeruj da znam o čemu pričam. Ekipa koja skoro uvijek kuburi sa materijalizacijom stovrenih šansi. Imati ovolike prilike za šut, a ne postići niti jedan gol, je u najmanju ruku neozbiljno. Al eto, poštujem tvoje mišljenje, sreća, milan tarot, gledanje u kašike i ostale fore. Nije smak svieta, u zadnje vrijeme su se uozbiljili, ali ako govorimo samo o ovoj utakmici situacija te takva sinovac

Izvini drug al nisam tebi odgovarao, a vidio sam tvoj post prethodni :mrgreen: .

Arsenal je imao ovakvih milion utakmica. Promašene šanse nemaju veze sa Wengerom, al ova djeca ne znaju koga da krive.

Henry nam je ispromašivao titulu lige prvaka pa yebiga.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la titi14oldschool » 11 maj 2015, 23:03

Rooney88 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Nece ni treci na kraju bit idioti nesposobni, opet igranje kvalifikacija, pazite sta sam rek'o.
Tesko, 2/3 utakmice do kraja igrate kuci. Sunderland i WBA mislim.

Veceras niste, treba to reci, ni imali srece u par navrata. Nije to bila igra kakvu ste pruzali od Tottenhama na WHLu ali nije bilo ni blizu lose kako to pojedinci pokusavaju prikazati. Utakmice ovakvog tipa se jednostavno moraju desiti u sezoni i to je to.
Upravo,pametnom dosta :cool:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []