Pronasao sam se. Nabijem i ja tebe na qurac. Pozz.rambo16 je napisao/la:Znao sam. Niko ništa 3 mjeseca ne piše i nakon prvog kiksa u ta 3 mjeseca dođe ovde prosipat pamet
E vas takve nabijem na qrac. Pronađite se!
Alexis promašio mrtvu šansu,štoperi ostavili svog čovjeka,čovjek skočio,end of story
Liga prvaka sa drugog ili trećeg mjesta. Koga boli qrac?!
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
BravoRooney88 je napisao/la:Tesko, 2/3 utakmice do kraja igrate kuci. Sunderland i WBA mislim.Marsal je napisao/la:Nece ni treci na kraju bit idioti nesposobni, opet igranje kvalifikacija, pazite sta sam rek'o.
Veceras niste, treba to reci, ni imali srece u par navrata. Nije to bila igra kakvu ste pruzali od Tottenhama na WHLu ali nije bilo ni blizu lose kako to pojedinci pokusavaju prikazati. Utakmice ovakvog tipa se jednostavno moraju desiti u sezoni i to je to.
Pojedinci ne vide dalje od slijepe mrznje prema Wengeru.
NIšta onda, izvini ti...malo sam se upalio ko kutnjak jer me iznerviraju ovakve utakmice, no hard feelingstopnik1 je napisao/la:makkaj je napisao/la:Neznam koliko dugo pratiš Arsenal, al vjeruj da znam o čemu pričam. Ekipa koja skoro uvijek kuburi sa materijalizacijom stovrenih šansi. Imati ovolike prilike za šut, a ne postići niti jedan gol, je u najmanju ruku neozbiljno. Al eto, poštujem tvoje mišljenje, sreća, milan tarot, gledanje u kašike i ostale fore. Nije smak svieta, u zadnje vrijeme su se uozbiljili, ali ako govorimo samo o ovoj utakmici situacija te takva sinovactopnik1 je napisao/la:Pa ja gledam eto svaku utakmicu pa ti kažem da ti post nema veze s vezom.
Klasična utakmica gdje gosti igraju bunker i na kontre. Malo sreće i eto.
Izvini drug al nisam tebi odgovarao, a vidio sam tvoj post prethodni.
Arsenal je imao ovakvih milion utakmica. Promašene šanse nemaju veze sa Wengerom, al ova djeca ne znaju koga da krive.
Henry nam je ispromašivao titulu lige prvaka pa yebiga.
Ne moze se svaka pobijediti, nema veze idemo dalje 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Klasicno voajerovsko nadmudrivanje koje je naravno glupan ispusio izvuci zadnjeg veznog i nakrcaj citav vezni red ofanzivnim veznim igracima bez krila i bezglavo se dodaji i naravno ubaci frajer spica i na isti nacin nas pobjedi kao prosli put hahahah kakav je voajer luzer i debil i on ce sa svojim formacijama i ovom ekipom da napadne titulu slijedece sezone hahaha
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Keep calm momci i TRPAJ VOAJEROVU PRCIJU!
Nidje veze, nebitna utakmica totalno, trebalo se pobjediti naravno, mislim moralo se, to je stvar rutine sad, samo sto je Wenger pretjerao sa forsiranjem jedne te iste ekipe i Cazorle na cmf a Ramseya na krilu. Nema veze hajd, Wenger je tvrdoglav navikli smo na ovo od njega..
Idemo dalje, Old Trafford sljedeca stanica za trpanje voajerove prcije.
Nidje veze, nebitna utakmica totalno, trebalo se pobjediti naravno, mislim moralo se, to je stvar rutine sad, samo sto je Wenger pretjerao sa forsiranjem jedne te iste ekipe i Cazorle na cmf a Ramseya na krilu. Nema veze hajd, Wenger je tvrdoglav navikli smo na ovo od njega..
Idemo dalje, Old Trafford sljedeca stanica za trpanje voajerove prcije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla ima veze sa Wengerom.
Evo recite da sam njegov hejter. Medjutim da napisem par stvarcica.
Cim je otisao iz te sredine Arsenal proigrao. Da bi onda zaustavljao igru oko 16 metara. U Arsenalovom sistemu igra glavnog igraca, svaka lopta mora preci preko njeg, a ne moze. Ima dribling, nema motoriku. Dzaba sve kad ne vuce loptu naprijed, on predje igraca i stane. Pa centralni vezni mora da nosi igru, da trci ko konj i naprijed i nazad. Najveci problem ovog Arsenala jeste njegovo forsiranje SADA kad nema mjest. u redu dok nije bilo Ozila, sad vec Cazorla nema mjesta, a igra. Ovo je isto pocetak sezone i forsiranje svih centralnih veznih pa cak i Sanchez na klupi bio radi toga. I znamo sta se desilo.
Evo recite da sam njegov hejter. Medjutim da napisem par stvarcica.
Cim je otisao iz te sredine Arsenal proigrao. Da bi onda zaustavljao igru oko 16 metara. U Arsenalovom sistemu igra glavnog igraca, svaka lopta mora preci preko njeg, a ne moze. Ima dribling, nema motoriku. Dzaba sve kad ne vuce loptu naprijed, on predje igraca i stane. Pa centralni vezni mora da nosi igru, da trci ko konj i naprijed i nazad. Najveci problem ovog Arsenala jeste njegovo forsiranje SADA kad nema mjest. u redu dok nije bilo Ozila, sad vec Cazorla nema mjesta, a igra. Ovo je isto pocetak sezone i forsiranje svih centralnih veznih pa cak i Sanchez na klupi bio radi toga. I znamo sta se desilo.
Celik!3,2,2.
Pošteno!
Odjednom ste postali stručnjaci za fudbalsku igru iako niko nema pojma što ste šutili 3 mjeseca. Znači 3 yebena mjeseca ekipa mete i vi šutite
Pi.čke licemjerne!
Next United,bod dosta.
Odjednom ste postali stručnjaci za fudbalsku igru iako niko nema pojma što ste šutili 3 mjeseca. Znači 3 yebena mjeseca ekipa mete i vi šutite
Pi.čke licemjerne!
Next United,bod dosta.
A.F.C. Bournemouth!
Ja bi volio onako da nas United natrpa jedno 5:0 čisto da ovdje neki napišu jedan dva posta, neki da dobiju moždani i tako. Da se malo ispušu momci 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Pronasao sam se. Nabijem i ja tebe na qurac. Pozz.rambo16 je napisao/la:Znao sam. Niko ništa 3 mjeseca ne piše i nakon prvog kiksa u ta 3 mjeseca dođe ovde prosipat pamet
E vas takve nabijem na qrac. Pronađite se!
Alexis promašio mrtvu šansu,štoperi ostavili svog čovjeka,čovjek skočio,end of story
Liga prvaka sa drugog ili trećeg mjesta. Koga boli qrac?!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
E sad vi serete i pravite se budale. Sad ste kao oni na Arsenal.com koji na svaku kritiku pisu "plastic fans". Ne slazem se da je kraj svijeta. Medjutim, i ova tri mjeseca, a nije tri vec 6 eto vec ako cemo biti takvi, od decembra se dobro igra, ja sam pisao protiv Cazorle. Cim je se vratio Ozil bilo je vrijeme da Cazorla ide na klupu, a nije otisao. I od tad ni blizu utakmice kao ona protiv Citya. Nek ide Ozil na klupu, nek ide samo jedan od njih dvojice, jer zajedno ne mogu. To sam pisao i prosle godine. To svi vide osim Wengera.
Celik!3,2,2.
Pa čovjek u prošloj bio igrač utakmice
U kom paralelnom univerzumu se igrač koji je bi MOTM u prošloj,u slijedećoj ostavi na klupi?
I Santi i Turčin su svo to vrijeme dobrih rezultat bili skupa na terenu(uglavnom)
I sad odjednom kiks,i ti dođeš i kažeš 'Jesam rek'o'?
Šta ćemo eto sa tih 6 mjeseci prije ove utakmice? Jel to ozbiljniji uzorak od ove jedne tekme?
U kom paralelnom univerzumu se igrač koji je bi MOTM u prošloj,u slijedećoj ostavi na klupi?
I Santi i Turčin su svo to vrijeme dobrih rezultat bili skupa na terenu(uglavnom)
I sad odjednom kiks,i ti dođeš i kažeš 'Jesam rek'o'?
Šta ćemo eto sa tih 6 mjeseci prije ove utakmice? Jel to ozbiljniji uzorak od ove jedne tekme?
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Ma fakat ne kontam šta ja to trebam raditi, doći na forum i slaviti jalove pobjede kakve se događaju svake godine u drugom dijelu sezone, trebam doći i pisati hvalospjeve o tome što ćemo opet igrati LP iz koje će nas u osmini finala izbaciti osrednji tim, trebam doći i govoriti da je Cazorla majstor fudbala a da je Wilshere idući Frank Lampard, trebam se diviti Wengeru geniju koji svake godine u drugom dijelu zareda sa par pobjeda, kupi navijače da pomisle iduća godina je naša da bi im servirao hladan tuš več na početku nove. I tako iznova i iznova, umoran sam vala za to i pisat ću kad ja hoću, kritikovat ću kad ja hoću (pogotovo kada je kritika opravdana kao večeras) a pohvaliti ću kada mislim da je umjesno pohvaliti nešto.
Grozna taktička postava večeras, ali eto, Wenger knows.
Grozna taktička postava večeras, ali eto, Wenger knows.
Klasika, bacit niz vodu. Bitna je jedna utakmica, a njih 20 nije, jer jedna utakmice dokazuje tvrdnje.
Ja nisam za Cazorlu na CMF, nego za Ramiza, ali čovječe pljuvati konstatno po istim stvarima bez trunke razuma nema smisla.
@Marsal prosle godine smo igubili titulu u drugom dijelu sezone. Prati odsad od početka do kraja sezone
Ja nisam za Cazorlu na CMF, nego za Ramiza, ali čovječe pljuvati konstatno po istim stvarima bez trunke razuma nema smisla.
@Marsal prosle godine smo igubili titulu u drugom dijelu sezone. Prati odsad od početka do kraja sezone
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ne moze se svaka pobijediti ali ovo veceras je bilo tragikomicno.
- Marsal
- Kontakt:
Izgubili smo mi nju na početku kada se nismo pojačali ko ljudi ali otom-potom. Jesmo doveli Ozila, ali to je bilo sve, odbrana i zadnji vezni su i dalje škripali, poljska dvorska luda u svom stilu, bekovi haos...vadila nas samo forma nekoliko igrača, kada su oni pali pao i cijeli tim.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pusti se to igraca utakmice. Po cemu je bio igrac utakmice? I Harry Kane je ispred Aguera po zvanicnim izborima pa nije bolji igrac.
I citavo vrijeme spominjem o forsiranju imena ispred tima. Medjutim ne, sad sam ja to tek napisao.
Koliko su utakmica zajedno dobrih odigrali? Nemoj pobjede, hocu dobre utakmice. Koliko je Arsenal dobrih utakmica odigrao od Citya? Ko je igrao protiv Monaca?
Fazon je sto ti ne razumijes. Arsenal ima strasnu individualnu kvalitetu, i ona je dobijala utakmice, za razliku od utakmice protiv Citya koju je dobio TIM. Od prvog do zadnjeg igraca, od golmana do spica. Arsenal je igrao 6 mjeseci dobro, imao praaavo dobrih utakmica, ali je imao i mnogo utakmica na misice, kvalitetu nazovi to kako hoces. A moze mnogo bolje od toga.
I citavo vrijeme spominjem o forsiranju imena ispred tima. Medjutim ne, sad sam ja to tek napisao.
Koliko su utakmica zajedno dobrih odigrali? Nemoj pobjede, hocu dobre utakmice. Koliko je Arsenal dobrih utakmica odigrao od Citya? Ko je igrao protiv Monaca?
Fazon je sto ti ne razumijes. Arsenal ima strasnu individualnu kvalitetu, i ona je dobijala utakmice, za razliku od utakmice protiv Citya koju je dobio TIM. Od prvog do zadnjeg igraca, od golmana do spica. Arsenal je igrao 6 mjeseci dobro, imao praaavo dobrih utakmica, ali je imao i mnogo utakmica na misice, kvalitetu nazovi to kako hoces. A moze mnogo bolje od toga.
Celik!3,2,2.
Marsal je napisao/la:Izgubili smo mi nju na početku kada se nismo pojačali ko ljudi ali otom-potom. Jesmo doveli Ozila, ali to je bilo sve, odbrana i zadnji vezni su i dalje škripali, poljska dvorska luda u svom stilu, bekovi haos...vadila nas samo forma nekoliko igrača, kada su oni pali pao i cijeli tim.
Izgubili smo kad su nam se povrijedili gotovo svi ofanzivni igrači i kad nismo imali krila i plus Ramiz imao pauzu od 3 mjeseca.
Ne možeš kupit 3 jbna tima pa da se osiguraš
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Kako Chelsea može? Jaki ko zemlja. Nema Coste, nije frka, imaju Remy i Drogba. Matić povrijeđen? Nije problem, ginut će Ramires i Mikel, Curtois se prejeo eurokrema i pao u šećernu komu, nema veze ima Cech. Pa sve i kad nikog nema imaju stručnjaka i taktičara na klupi, nešto što mi nemamo već godinama.
Samo se tješi da je loša sreća kriva što nismo osvojili, tipični wengerovski izgovori...
Samo se tješi da je loša sreća kriva što nismo osvojili, tipični wengerovski izgovori...
Jašta. Sve je tako crno i bijelo. Crno beli svet
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.