FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sabovic ima vise istraga nego zvijezda iznad glave
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Malo on topica;
Da li sutra nastavljamo niz tj. da li i sestu utakmicu zaredom ostajemo neporazeni!?
SAMO SLOBODA! 
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Da li sutra nastavljamo niz tj. da li i sestu utakmicu zaredom ostajemo neporazeni!?
075
sutra nam dolazi možda najjači protivnik od svih do sad u proljetnoj polusezoni, mislim da će to bit' prava tekma, ako Borac dođe da se nadigrava! navijački, očekujem pobjedu, a mislim da će bit' neizvjestan meč, koji može otić' na obje strane
što se posjete tiče, ništa ispod 5000 ne priznajem
što se posjete tiče, ništa ispod 5000 ne priznajem
http://kameleon.ba/index.php/lifestyle/ ... ikan-AUDIOEMIR RIBIĆ: "ZLATNA KARIKA" AMBICIOZAN PROJEKAT, ZA 100. GODIŠNJICU NA TUŠANJ STIŽE VELIKAN! (AUDIO)
[youtube][/youtube]
"Sljedece utakmice ce vjerovatno odrediti neke igrace koji ce ostati ili nece ostati u narednoj sezoni" - Husref Musemic
"Sljedece utakmice ce vjerovatno odrediti neke igrace koji ce ostati ili nece ostati u narednoj sezoni" - Husref Musemic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Husref zna vec sad ko odlazi a ko ostaje, ovo je samo onaj tzv. podsticajni momenat da se ekipa razgoropadi i da 120% svojih mogucnosti.
Za Europu ce trebati puno jaci kadar ali o tom potom.
Za Europu ce trebati puno jaci kadar ali o tom potom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... oda/4/infoTzBulevar87 je napisao/la:Malo on topica;
Da li sutra nastavljamo niz tj. da li i sestu utakmicu zaredom ostajemo neporazeni!?SAMO SLOBODA!
Evo pa racunaj
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Al mu ruzno stoji bordo bojaSkver je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9b8B5ZsMSvA[/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Nije to "ko zna koliko vremena". Zna se tačno kad i kojim povodom su objavljeni članci, piše i datum.fukaratz je napisao/la:sloboda72 drug jesil ti dobarne kontam sta postavljas clanke od prije ko zna koliko vremena
Ja volim FK Tuzla City
"Bit će ovo utakmica za prestiž i mi ćemo dati sve od sebe kako bi pružili što bolju partiju. Želimo pobijediti Slobodu i vjerujem da ćemo Tušanj napusiti sa tri boda", rekao je stoper Borca Nebojša Runić.
Nadam se da će u srijedu 13. maja 2015 Slobodaši dati punu podršku Predsjedniku Husiću i našoj SLOBODI.NKMramor je napisao/la:Za sve koji žele pomoći. Uzmite ovaj plakat, jednu-dvije markice. Printajte, makaze i selotejp u ruke i polijepite po svom kvartu. Moramo napuniti stadion u srijedu!
To će biti jasna poruka faraonu i njegovim slugama.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:Skver je napisao/la:Azmir Husić: “Ukoliko Grad Tuzla okrene leđa Slobodi, klub će doživjeti sudbinu Dite”
[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sta to da racunam? Da nisi mozda izracunao da cemo do kraja prvenstva ostati neporazeni..?Skver je napisao/la:http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... oda/4/infoTzBulevar87 je napisao/la:Malo on topica;
Da li sutra nastavljamo niz tj. da li i sestu utakmicu zaredom ostajemo neporazeni!?SAMO SLOBODA!
Evo pa racunaj
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Svaka im cast. Ako neko imadne viska majicu i bude prolazio pored Doma zdravlja, bio bih mu neizmjerno zahvalan da mi je dobaci ondje na ulaznu rampu kod obezbjedjenja, posto sam tu i ja. Jbg ne mogu nikako radnim danima bauljati po gradu pa da se docepam i te maje.TzBulevar87 je napisao/la:Odlican potez!
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... tna-karika
U 11 utakmica na proljece smo izgubili samo 2, i to minimalno. Pobijedili 5 utakmica uz 4 remija. Odlican podatak, vrijedan paznje.
Gol razlika 17:7
Zasto Mehanovic nije igrao protiv Zvijezde, obzirom da je bio u konkurenciji i trckarao na poluvremenu sa suigracima?
Prso me je razocarao, a i ostali navijaci su bili kivni na njegove silne greske na utakmici protiv Zvijezde. Cini mi se da ni on nema mjesta na klupi slijedece sezone. Ako Simin Han udje u 1.LFBiH, mozda ga poslatio tamo da odigra sezonu-dvije pa sta uradi, kao i jos nekoliko mladica Slobode.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 12 maj 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sumnjam da bi Kiso prihvatio posudbu u Slogu, kvalitetan je to igrac al vidjecemo
Nullius in verba
Kiso ovu polusezonu igra sasvim ok, u Gradačcu je igrao kao bek, ne treba mu zamjerit', a znao je i na poziciji beka odigrat' korektno, tako da .. sve u svemu, može on ostat' u Slobodi naredne sezone
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi kao da nismo istu tekmu onda gledali, po meni Kiso je ubio u Gradaccu..nista nije proslo kraj njega, apsolutno, a i u napadu je imao jedan prodor i centarsut za 100% sansu Zebe..
a tu tekmu treba sto prije zaboraviti, po onom terenu se nije moglo igrati i to i igraci sami kazu..ne mozes bit pametan ni u cem igrat jbt, ovamo tvrdo ko beton, 15 metara dalje blato do koljena tako da to treba zaboraviti i okrenuti se ovoj utakmici sa Borcem..mi u Gradaccu nismo mogli ni pomocu trikova igrati nasu igru.
a generalno su ubili sa promocijom za ovu tekmu..ukljuceni i navijaci (ovaj poziv da se lijepe plakati po mahali ), mediji, UG i klub- tako se to radi..jos da se navijacka grupa konsoliduju i ukljuci i kakva bi tek onda promocija bila
a tu tekmu treba sto prije zaboraviti, po onom terenu se nije moglo igrati i to i igraci sami kazu..ne mozes bit pametan ni u cem igrat jbt, ovamo tvrdo ko beton, 15 metara dalje blato do koljena tako da to treba zaboraviti i okrenuti se ovoj utakmici sa Borcem..mi u Gradaccu nismo mogli ni pomocu trikova igrati nasu igru.
a generalno su ubili sa promocijom za ovu tekmu..ukljuceni i navijaci (ovaj poziv da se lijepe plakati po mahali ), mediji, UG i klub- tako se to radi..jos da se navijacka grupa konsoliduju i ukljuci i kakva bi tek onda promocija bila
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Izvinjavam se, Prso.
Sad cu editovati post, umor je ucinio svoje jbg.
Sad cu editovati post, umor je ucinio svoje jbg.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
navuče nas k'o kondom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.