Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Mozgov pravi rim protector, sinoc 5 blokada
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
3-0 vodstvo protiv Kelta. U nedjelju zavrsit ovu seriju
- adriano_leite
- Kontakt:
Gledam intervjue Jonesa i Millera. Kako Jones djeluje inteligentno i obrazovano, milina ga slusati. Pored suterskih sposobnosti, sada mi je sasvim jasno zasto je jedan od ljudi koje je James zelio, jer kada je neko ovakav, jednostavno kao veteran moze samom pricom rasteretiti saigrace, posebno mladje igrace. Miller s druge strane je lud k'o struja, vazda sam ga gotivio dok je igrao u Medjedima i Minnyu i dok ga povrede nisu satrale.
Sto se sinoc igre tice, James razvalio i ovakvo agresivnog ga zelim gledati u svojoj ekipi. Tristan Thompson je razvalio na skoku sve igrace Bullse, razgrtao ih kao malu djecu, a koliko je inteligentan pokazuje akcija kada je bio sam na vrhu reketa, trebao odraditi pas, ali vidio udvojenog James u reketu i sljustio se na kos i pogodio floater. U jednoj akciji koja je trajala par sekundi se vidi koliko momak zapravo igra na instinkt i sam kosarkaski IQ. Za par godina bi mogao izrasti u odlicnog igraca. Jones je takodjer bio odlican i mislim da mu je ovo jedna od boljih sezona u NBA ligi. Statistika to ne pokazuje, ali kreira mismatch na oba dijela parketa i iako je glasio za defanzivnu rupu, kod Blatta zaista izgleda jako dobro. Kyrie je bio Kyrie, a najvise me odusevio u ove dvije tekme Shumpert. Nevjerovatno mi je kako je unaprijedio svoj sut. Prije nije imao suta, mnogo je glumatao, ali izrasta u jako korisnog igraca. Bio je zvijer u odbrani, ali sada je i u napadu opasnost. Mislim da ga Bullsi vise nece ostvljati samog, jer ih je iskaznjavao u ove dvije tekme, tako da otvara jos vise prostora za prodore u reketu za Jamesa i Kyriea. Da pohvalim i meni jednog od najdrazih, Dellya, koji je toliko osporavan a sinoc razvali. Delly je pit bull i tesko je da ga ne gotivis ako igra za tvoj tim. Protivnici i treba da ga mrze, jer momak ne stoji koliko god dugo da se nalazi na terenu. Ostani jos dugo godina u timu Aussie.
Sljedecu tekmu se vraca JR sto je potpuno nova dimenzija za nasu sirinu. Nadam se da povreda Shumperta nije ozbiljne prirode i da ce igrati u ovoj i u sljedece dvije runde, tj. finalu istoka i velikom finalu.
GO CAVS GO!!!
Sto se sinoc igre tice, James razvalio i ovakvo agresivnog ga zelim gledati u svojoj ekipi. Tristan Thompson je razvalio na skoku sve igrace Bullse, razgrtao ih kao malu djecu, a koliko je inteligentan pokazuje akcija kada je bio sam na vrhu reketa, trebao odraditi pas, ali vidio udvojenog James u reketu i sljustio se na kos i pogodio floater. U jednoj akciji koja je trajala par sekundi se vidi koliko momak zapravo igra na instinkt i sam kosarkaski IQ. Za par godina bi mogao izrasti u odlicnog igraca. Jones je takodjer bio odlican i mislim da mu je ovo jedna od boljih sezona u NBA ligi. Statistika to ne pokazuje, ali kreira mismatch na oba dijela parketa i iako je glasio za defanzivnu rupu, kod Blatta zaista izgleda jako dobro. Kyrie je bio Kyrie, a najvise me odusevio u ove dvije tekme Shumpert. Nevjerovatno mi je kako je unaprijedio svoj sut. Prije nije imao suta, mnogo je glumatao, ali izrasta u jako korisnog igraca. Bio je zvijer u odbrani, ali sada je i u napadu opasnost. Mislim da ga Bullsi vise nece ostvljati samog, jer ih je iskaznjavao u ove dvije tekme, tako da otvara jos vise prostora za prodore u reketu za Jamesa i Kyriea. Da pohvalim i meni jednog od najdrazih, Dellya, koji je toliko osporavan a sinoc razvali. Delly je pit bull i tesko je da ga ne gotivis ako igra za tvoj tim. Protivnici i treba da ga mrze, jer momak ne stoji koliko god dugo da se nalazi na terenu. Ostani jos dugo godina u timu Aussie.
Sljedecu tekmu se vraca JR sto je potpuno nova dimenzija za nasu sirinu. Nadam se da povreda Shumperta nije ozbiljne prirode i da ce igrati u ovoj i u sljedece dvije runde, tj. finalu istoka i velikom finalu.
GO CAVS GO!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
nema sta sinoc je svako dao svoj doprinos,ocekivao sam i prije serije da David u rotaciju ubaci Millera i Jonesa i ovaj drugi je izgledao odlicno,bitno je da imamo sto vise sirine sa klupe i u pravu si za Dellya jako ga osporavaju a decko je sasvim pristojan back up za Kyriea,posebno u defanzivi odradjuje posao.Sto se tice Shumpa polako postaje x faktor u ovoj ekipi,znao sam da je dobar igrac ali on u ovoj seriji odusevljava,kakav doprinos na obije strane parketa svaka mu cast 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.nba.com/cavaliers/video/team ... ov-3593361" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
večeras napraviti break u United Centru
- adriano_leite
- Kontakt:
Zao mi je sto nisam gledao tekmu, ali me obradovalo ono sto je James izjavio nakon utakmice. Na pitanje za Irvingove asistencije, da je imao 0, James je rekao da nema izgovora za bilo kojeg igraca, ali da se ne slama preko ledja Irvinga, jer je James sutirao 8 od 25, da je bilo 11 od 25 mozda bi pobijedili, da je imao samo jednu ukradenu i 7 izgubljenih i ako ce se traziti krivac, da se trazi u njemu a ne u Irvingu. Jako dobar odgovor veterana da zastiti mladog igraca koji je odigrao 40 minuta na jednoj nozi, kako kaze LeBron. Ocekujem nabrijanu tekmu i strasan start u sljedecoj utakmici, nesto poput druge u Clevelandu. Nadam se i da ce Kyrie koliko-toliko biti zdrav jer je i njegov ucinak neophodan za dobrobit ovog tima.
GO CAVS GO!
GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Zao mi je sto nisam gledao tekmu, ali me obradovalo ono sto je James izjavio nakon utakmice. Na pitanje za Irvingove asistencije, da je imao 0, James je rekao da nema izgovora za bilo kojeg igraca, ali da se ne slama preko ledja Irvinga, jer je James sutirao 8 od 25, da je bilo 11 od 25 mozda bi pobijedili, da je imao samo jednu ukradenu i 7 izgubljenih i ako ce se traziti krivac, da se trazi u njemu a ne u Irvingu. Jako dobar odgovor veterana da zastiti mladog igraca koji je odigrao 40 minuta na jednoj nozi, kako kaze LeBron. Ocekujem nabrijanu tekmu i strasan start u sljedecoj utakmici, nesto poput druge u Clevelandu. Nadam se i da ce Kyrie koliko-toliko biti zdrav jer je i njegov ucinak neophodan za dobrobit ovog tima.
GO CAVS GO!
Ahh mozda bi i pobjedili,da je Irving zabio onoliko koliko je James u prvoj
- adriano_leite
- Kontakt:
Lik igra povrijedjen od druge tekme s Bostonom, shvatas? Kao sto je to James slikovito docarao, igra na jednoj nozi po 40 minuta...lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Zao mi je sto nisam gledao tekmu, ali me obradovalo ono sto je James izjavio nakon utakmice. Na pitanje za Irvingove asistencije, da je imao 0, James je rekao da nema izgovora za bilo kojeg igraca, ali da se ne slama preko ledja Irvinga, jer je James sutirao 8 od 25, da je bilo 11 od 25 mozda bi pobijedili, da je imao samo jednu ukradenu i 7 izgubljenih i ako ce se traziti krivac, da se trazi u njemu a ne u Irvingu. Jako dobar odgovor veterana da zastiti mladog igraca koji je odigrao 40 minuta na jednoj nozi, kako kaze LeBron. Ocekujem nabrijanu tekmu i strasan start u sljedecoj utakmici, nesto poput druge u Clevelandu. Nadam se i da ce Kyrie koliko-toliko biti zdrav jer je i njegov ucinak neophodan za dobrobit ovog tima.
GO CAVS GO!
Ahh mozda bi i pobjedili,da je Irving zabio onoliko koliko je James u prvojTekme su tjesne,sve je moguce...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pogoditi onakav sut od tablu cista sreca za njih,a nesreca za Cleveland.Nadam se samo da nece mentalno pasti nakon ovako izgubljenog meca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma jos 100% jaci ce iz ovog izaci, kao u drugoj tekmi. Vidjelo se na licima Irvinga i Jamesa razocarenje i huja, sto se moze itekako u pozitivu pretocitiL-Train je napisao/la:Pogoditi onakav sut od tablu cista sreca za njih,a nesreca za Cleveland.Nadam se samo da nece mentalno pasti nakon ovako izgubljenog meca.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne bi ja bio tako siguran, pogotovo jer vas je isao sut zadnje dvije, a nas zadnje dvije nije. Ako nas krene sut, a vas stane serija je gotova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Lebron 8-25,Kyrie 3-11,Iman 3-9 strasno je isao sut u poslednjoj utakmici trojice najopasnih igraca Cavsa u ovoj seriji.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako ovo, ako ono, serija jos nije ni blizu gotove, iako Cavsi igraju bez Lovea, po meni se odlicno nose. Volio bih da ode u 7 tekmi i da svaka naredna bude ovako close.BIHfan je napisao/la:Ne bi ja bio tako siguran, pogotovo jer vas je isao sut zadnje dvije, a nas zadnje dvije nije. Ako nas krene sut, a vas stane serija je gotova.
Delly i Jones sinoc odlicni sa klupe, kao i Nikola i Mike sa druge strane.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako ovo, ako ono, serija jos nije ni blizu gotove, iako Cavsi igraju bez Lovea, po meni se odlicno nose. Volio bih da ode u 7 tekmi i da svaka naredna bude ovako close.BIHfan je napisao/la:Ne bi ja bio tako siguran, pogotovo jer vas je isao sut zadnje dvije, a nas zadnje dvije nije. Ako nas krene sut, a vas stane serija je gotova.
Delly i Jones sinoc odlicni sa klupe, kao i Nikola i Mike sa druge strane.
pa bolji im je Tristan dole to je vidljivo ..juce smo u jendom napadu 3 puta ga faulirali hahaaha..msilim nedostaje im Love sigurno, ali eto ni nama juce nije bilo Gasola i vjerovatno ga nece biti u narednoj tekmi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Veceras moramo dobiti,nema im Gasola,let's go Cavs
- NeverGiveUp
- Kontakt:
@rio, realno T.T nam najviše problema pravi, ne samo svojim ofanzivnim skokovima već i branjenju reketa.
To sa Loveom ne bi imali iako je odličan skakač (bolji def. već of.) i naravno scorer, ali bio sam ubijeđen da će Cavsima više faliti J.R u one prve dvije tekme već Love, i to je dokazao u zadnoj tekmi kada je pogodio nekoliko ključnih šuteva preko ruke u njegovom stilu.
To sa Loveom ne bi imali iako je odličan skakač (bolji def. već of.) i naravno scorer, ali bio sam ubijeđen da će Cavsima više faliti J.R u one prve dvije tekme već Love, i to je dokazao u zadnoj tekmi kada je pogodio nekoliko ključnih šuteva preko ruke u njegovom stilu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Poštovanje Cavs fans! Nisam znao da vas ima toliko preko bare. Javljam se iz Clevelanda, tu živim već nekih 14 godina.I nednu stvar znam k'o kruh - sutra dobijamo Bullse 100%. Ipak ovo je Believeland
FC Bayern -/- THE Ohio State University
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nebi otisao toliko daleko i rekao da ima dosta navijaca. Na ovom forumu ima 1 navijac Cavsa (sa tobom 2), dosta bandwagon navijaca, i pokoji Jamesovac.
@Ulivaca, da se kojim slucajem ne zoves Deni?
@Ulivaca, da se kojim slucajem ne zoves Deni?
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.