FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vec se osjeca stabilizacija i napredak foruma, za koji dan cemo dobit status kandidata za clana EU. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo da imamo vise ljudi kao sto je CashMan...nista vise niko ni ne trazi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi moji, shvatam da su cijene mozda malo poskupe zbog standarda..
Al treba ovo gledati s druge strane, borba za titulu, zainteresovanost je bas velika mozda najveca u zadnjih 10tak godina.. I naravno, niko nece odustati zbog 1KM-2KM skuplje cijene..
Ne mozes uvijek izaci u susret svima, moramo mi gledati da klub ima koristi od svega ovoga.. Jer ces u subotu imati kaznu od minimum 5000KM, treba to platiti, treba obezbjedjenje platiti i milion nekih zajebancija..
I meni je poskupa karta, al boze moj.. Ja cu dati 12KM za istok, pa kud puklo da puklo...
A Sjever je 10 KM

Al treba ovo gledati s druge strane, borba za titulu, zainteresovanost je bas velika mozda najveca u zadnjih 10tak godina.. I naravno, niko nece odustati zbog 1KM-2KM skuplje cijene..
Ne mozes uvijek izaci u susret svima, moramo mi gledati da klub ima koristi od svega ovoga.. Jer ces u subotu imati kaznu od minimum 5000KM, treba to platiti, treba obezbjedjenje platiti i milion nekih zajebancija..
I meni je poskupa karta, al boze moj.. Ja cu dati 12KM za istok, pa kud puklo da puklo...
A Sjever je 10 KM

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjever ce biti 5 

Ma znam da ce sjever biti 5
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 12 maj 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sjedim maloprije sa 4 zeljovca i mezimo se, zayebavamo uz jutarnju. Sve u svemu, nabrijani su haos i sigurni u pobjedu...
S obzirom da je velika zainteresovanost za derbi i svi jedva cekaju, nisam nikog cuo da se pozalio na cijene, bar od ovih zeljovaca sto ih ja znam. Bice pravo dobra posjeta, skoro svi pricaju o derbiju. 
Ti ces opet biti sampioooon.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
opetuNbx je napisao/la:Sjedim maloprije sa 4 zeljovca i mezimo se, zayebavamo uz jutarnju. Sve u svemu, nabrijani su haos i sigurni u pobjedu...S obzirom da je velika zainteresovanost za derbi i svi jedva cekaju, nisam nikog cuo da se pozalio na cijene, bar od ovih zeljovaca sto ih ja znam. Bice pravo dobra posjeta, skoro svi pricaju o derbiju.

Opet dodjes na temu koja nije predvidjena za tebe 
Plitak si mi druze moj

Plitak si mi druze moj

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da su nasi pronasli neku rupu u zakonuZip je napisao/la:Ma znam da ce sjever biti 5, al vjerujem da ce zvanicno biti 10KM, zbog toga da bi i jug bio 10KM..
Jer ono sranje od pravila da gostujuci i domaci navijaci moraju imati iste cijene ulaznica...

Advokatu nema draze rupe od rupe u zakonuMortemHz je napisao/la:Izgleda da su nasi pronasli neku rupu u zakonuZip je napisao/la:Ma znam da ce sjever biti 5, al vjerujem da ce zvanicno biti 10KM, zbog toga da bi i jug bio 10KM..
Jer ono sranje od pravila da gostujuci i domaci navijaci moraju imati iste cijene ulaznica...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ne mogu da zaspim, razmisljam samo na Radnik
Jutro svima vama tamo

Jutro svima vama tamo

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoces moci napraviti stream kakav sutra?
Ne mogu, jer je moja tv samo dostupna vama u
. Ali siguran sam da ce ovde biti linkova na dan utakmice, u to sam siguran 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nadam se bez problema u Ugljeviku jer smo dosta kvalitetniji a u subotu da ove male plave spustimo na zemlju jer su se vec digli previse! To je samo jedna prosjecna ekipa i ja to tako gledam i vec su nasli opravdanja u slucaju poraza, bice nije igrao ovaj nije igrao onaj onda nama djeca igraju itd...standardna prica! A nasim momcima hladne glave samo i titula je na kosevu!! IGRAJ BORDO BIJELII OLE OLE!!!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Da je više ljudi kao CashMan bilo bi 15 likova na forumu.MortemHz je napisao/la:Ma samo da imamo vise ljudi kao sto je CashMan...nista vise niko ni ne trazi

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
kako prezivjeti ova 4 kola
,ja sam ljudi nervozan ne znam za vas . da smo konpletni ja se nebi brinuo ni sekunde ovako ufff ,nadam se da cemo izdrzati s ovim igrackim kadrom ovo do kraja da nece biti kartona u Bjeljini ni povreda pa da u subotu aBd ovjerimo titulu

Koliko ce se ulaznica moci uzeti na clansku?
- franklampard8
- Kontakt:
Na papiru 10, u praksi 5. Vrlo jednostavno.MortemHz je napisao/la:Izgleda da su nasi pronasli neku rupu u zakonuZip je napisao/la:Ma znam da ce sjever biti 5, al vjerujem da ce zvanicno biti 10KM, zbog toga da bi i jug bio 10KM..

1946
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, perodeformero, Sinfoc1986, Vrhbosnian i 135 gostiju.