NBA Playoffs
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
I tako i Blatt kao i ona prevara iz Heata preko noći postade bolji stručnjak od Thibsa.
LenBias je imao svoje provale, ali ovo u zadnje vrijeme što pojedinci pišu je za anale oca mi.
LenBias je imao svoje provale, ali ovo u zadnje vrijeme što pojedinci pišu je za anale oca mi.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mene je Thibs razocarao u ovoj seriji. Kako je moguce da Shumpert dobija onoliko otvorenih suteva u petorkama gdje Krave igraju sa 2 ne-sutera na 4 i 5 i sa Dellavedovom. Nije samo Shump, vec mnogo suteva iz kornera je isto dopusten. Onda Thompson koji dve stvari zna, da skace u napadu i da preuzima na PnR, ne moze da ga regulise tako sto se timski zagradi kos prilikom skoka. Odlaskom Adamsa u GSW, Bullsi su mnogo izgubili na defanzivnom planu.NeverGiveUp je napisao/la:I tako i Blatt kao i ona prevara iz Heata preko noći postade bolji stručnjak od Thibsa.
Onda nedovoljno koriscenje glavne prednosti nad Kravama, a to je klupa. MIrotica posebno, mnogi ne primjecuju koliko on znaci Bullsima kad je na parketu.
A Noah, on je posebna prica. Najvise me nervira kad mu Noah koji se raspada cijelu sezonu, pocne da glumi sekundarnog pleja pored Ruže i Vrtlara, pa samo bzvz carini loptu kod linije za 3.
Koliko god ruzno ovo zvucalo, al nista bolje ne bi godilo ovom timu kao njegova povreda, cijelu sezonu smo bolje igrali bez njega u petorci.
Razlika izmedju Blatta i Thibsa se najbolje vidjela u Game 2, kad se Jones raspadao u prvoj utakmici, u oba smjera, a onda u drugoj znamo sta je radio i koliko je znacio Clevelandu (LBJ-u). Thibs bi tog istog Jonesa, nakon prve utakmice zakucao za klupu i taj ne bi vidio terena osim kad utakmica vec bude gotova.
Don't believe the hype.
Ne može.
Wizardsi bi sigurno pobjedili i veceras, da imaju bar koliko-toliko normalnog playa koji nece praviti cirkus od sebe (a ne ona dva netalentovana bilmeza Bynuma i Sessionsa)...da ne pricam koliko im fali Wall
Wizardsi bi sigurno pobjedili i veceras, da imaju bar koliko-toliko normalnog playa koji nece praviti cirkus od sebe (a ne ona dva netalentovana bilmeza Bynuma i Sessionsa)...da ne pricam koliko im fali Wall
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MEM,za sada,sam sebe pobjedjuje...
Steph veceras konacno u elementu a citav GSW veceras igra jako dobro i ide ova serija lagano na 2 2 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- adriano_leite
- Kontakt:
Pises gluposti i uporedjujes neuporedivo. Blatt je bio trener i prije Cavsa, osvojio je bronzu sa Rusijom, hej Rusijom, sa Maccabijem Euroligu, dok je zutokljunac bio video koordinator i preko noci postao trener. Ja ne znam da je iko napisao da je Blatt bolji od Thibsa, to ce vrijeme pokazati, ali da mu kreira mismatcheve na obje strane parketa je istina. Blattov propust je sto mu igra povrijedjeni Irving, dok je Thibs takvih propusta imao i u regularnoj sezoni, godinama. Nije valjda da sad mislis da Cavsi imaju jaci tim, a pred playoff si govorio da vi imate jaci tim, dakle em ima slabiji tim, em ima vise povreda, em ga skoluje i sve to u rookie sezoniNeverGiveUp je napisao/la:I tako i Blatt kao i ona prevara iz Heata preko noći postade bolji stručnjak od Thibsa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Wizardsi bez Walla mogu odigrati jednu dobru ali ce zato od 20 utakmica bez njega izgubiti 15..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
jose je napisao/la:Večeras očekujem 2:2 u oba matchupa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:jose je napisao/la:Večeras očekujem 2:2 u oba matchupa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs
A ja u srijedu ujutro garantujem 3-2 u oba susretario_Ferdy88 je napisao/la:jose je napisao/la:Večeras očekujem 2:2 u oba matchupa.
Večeras 3:2 za bolje plasiranog na Istoku i 3:2 za lošije plasiranog na Zapadu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Thibs je glavni krivac zasto nije 3-1 za Bullse.NeverGiveUp je napisao/la:I tako i Blatt kao i ona prevara iz Heata preko noći postade bolji stručnjak od Thibsa.
Igra protiv ekipe koja ima nikakvu rotaciju visokih i kojoj fali Love i pola Irvinga.
Tristan Thompson sebi obezbjedio masan ugovor na ljeto igrama protiv Bullsa. Hej Bullsa, koji su sinonim za dominaciju pod kosem.
Valja napomenuti i da Thibs raspolaze s MVP Roseom. Ali ni to nije dovoljno da se izbace ovakvi Cavsi.
Trenercina nema sta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne treba odmah, govoriti ova onaj bolji od Thibsa, ali svi normalni i neutralni će reči , 99% greška Thibsa u ključnoj tekmi , da je bilo 3-1 bilo bi lakse , ovako ga to moze kostati i ispadanja , neshvatljivo ...
Ne branim Thibsa, jer mi je pao u ocima u zadnjem periodu, ali da je Blatt trener Krava, a ne LBJ, sad bi bilo 3-1 za BullseClutch je napisao/la:Thibs je glavni krivac zasto nije 3-1 za Bullse.NeverGiveUp je napisao/la:I tako i Blatt kao i ona prevara iz Heata preko noći postade bolji stručnjak od Thibsa.
Igra protiv ekipe koja ima nikakvu rotaciju visokih i kojoj fali Love i pola Irvinga.
Tristan Thompson sebi obezbjedio masan ugovor na ljeto igrama protiv Bullsa. Hej Bullsa, koji su sinonim za dominaciju pod kosem.
Valja napomenuti i da Thibs raspolaze s MVP Roseom. Ali ni to nije dovoljno da se izbace ovakvi Cavsi.
Trenercina nema sta.
Allez
Blatta nisam ni spomenuo, on je nebitan bas kao sto @Ammare napisa.
Medjutim, Thibs zasluzuje svaku kritiku zbog nacina na koji vodi Bullse.
Medjutim, Thibs zasluzuje svaku kritiku zbog nacina na koji vodi Bullse.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne repliciram vise na nebuloze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije nebuloza reci da je Thibs itekako los sa svojim odlukama u ovoj seriji protiv Cavsa i da bez ikakvog racionalnog razloga nedovoljno koristi Mirotica al s druge strane puno veci utjecaj na igru i taktiku Cavsa imaju Lue i James nego Blatt. Blatt je ocito izgubljen ovdje, vidjelo se to najbolje kad je trazio timeout kojeg nema a Lue ga sprijecio da tehnicku ne fasuje i kad je u zadnjoj akciji htio da jedan James izvodi loptu ispod kosa (svaki trener ce prije dat loptu odluke Jamesu u ruke pa makar imao 0-30 sut tu vecer nego Irvingu il SMithu).
- akisarajevo92
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

2018 feel-good sports movie blockbuster Coach Dad, with Idris Elba as Doc Rivers and Michael B. Jordan as Austin Rivers (costarring Kevin Hart as CP3).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Uopste spomenuti njegovo ime u istoj recenici sa Thibsom je za zatvora. Hej, do jucer Spolestra bio strucnjak, sad ovaj, lik kojeg je su suci spasili od ranog ispadanja od Bullsa onim zvanjem timeouta. Pun mi je dzon strucnjaka ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.