FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 11 maj 2015, 22:39

D.Hasanovic i Hiros treniraju sa prvim timom. Za prvog sam siguran da ce se sa svima dobro potuci za svoje mjesto u prvom timu. Ito vec za narednu sezonu. Igra zadnjeg veznog. Skroman i vrijedan momak.Jak,uporan,odgovoran.
Hiros je izniman talenat. Kazu,ravan Amiru. Ali mora mijenjati neke stvari u glavi. Jos zimus je bio blizu da ostane sa prvim timom,ali to u glavi ga je vratilo malo natrag. Haman je dosao sebi i eto ga ponovo tu oko prvog tima. Sa njima ce se potpisivati ugovori sad nakon zavrsetka prvenstva.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2015, 22:42

Nista, jbg, Hirosa cemo onda morati crackovati kako bi svatio neke stvari ako vec ne moze sam.!:mrgreen:

Realno, trebat ce nam iskusna tri pojacanja za narednu sezonu i vjerujem da je to uprava do sada vec svatila.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 maj 2015, 22:52

bistrikboy je napisao/la:Lani smo se bas namucili na Grbavici s njima,a i pored toga nema ekipe s kojom cemo mi lahko.Zabiti jedan i dosta.
prosle godine smo igrali ako se dobro sjecam po onoj kisurini lilo ko iz kabla i svraka ga cini mi se zabio bas jedva
ma neka bude opet 1:0 samo da pobijede bez povreda i kartona
ja vjerujem u odu i ove momke :salut:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 maj 2015, 23:03

Kakvo nam je stanje sa kadrom ja ne znam ko će biti na klupi.
Moj prijedlog su Barba i Bokačo, trenirali su nekad. Ako može Sejo igrati, mogu i oni na klupu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 maj 2015, 23:09

DzoleZeljo je napisao/la:Nista, jbg, Hirosa cemo onda morati crackovati kako bi svatio neke stvari ako vec ne moze sam.!:mrgreen:

Realno, trebat ce nam iskusna tri pojacanja za narednu sezonu i vjerujem da je to uprava do sada vec svatila.
Znaju oni to ali badava ako ne bude novca za prava pojacanja, svi bi mi rado ali ne ide to lako.

Nego da mi prvo Mladost aposlivarmo, pa sa konama se valja obracunati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 maj 2015, 23:35

Napravit ćemo čarlamu na Hadisonu neće znati sta ih je snašlo :opaopa:

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 maj 2015, 01:12

Danas Nedo na treningu zadobio nezgodan udarac u medzunozje, baca se na lopte ko da mu je zadnji trening. Kokotmania je nastavljena pogledajte mu profil :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2015, 08:58

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 12 maj 2015, 10:10

Klupa protiv Mladosti: barbarez,pile, rodom s mejtasa, i bokaco :) fizioterapeut Virtual :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 10:27

zabiti dva u prvom i ne treba nam više.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 12 maj 2015, 10:51

Naš odnos prema Kokotuje čist primjer kako mi cijenimo trud i zalaganje. Ništa drugo ne tražimo nego da momci žive želju. A oni to zaista rade, uz manje krize ali su uvijek tu, svako svakom podrška od terena do života van njega. Neprocjenjivo je vidjeti kako nedo sprda kone, mijenja 2 kallasija za svoju sličicu, kako dzenis padne u trans svaki put kad željom postigne gol, kako Amir okrene ljude po deset godina starije bez ikakve muke, ili kako nakon mjesec kritikovanja eldar u Mostaru ne izgubi nijedan skok duel. A gdje je tu Memija i sve njegove 1 na 1 šanse, Bogdanović na skoku, Kosorić, Kvesa... Tomić koji je suspendovan i umjesto da kao 98% njih popizdi, on pruži podršku igračima i klubu. Jednostavno sezona za pamćenje bez obzira na sve. A ekipa.... Nema željovca kome ova ekipa nije prirasla srcu. U borbi za titulu smo iz inata, jer kad sve stane proradi inat i nema tih para koje ove momke mogu obuzdati ove sezone. Mi smo Željo!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 maj 2015, 11:10

"Dva sarajevska nogometna prvoligaša dijelili su grad po nevidljivoj crti kojom su podijeljeni svi pravi i ozbiljni gradovi svijeta. FK "Sarajevo" je poput "Reala" bio kraljevski klub, ponos i dika političke elite i ljudi koji su vjerovali da se uspjeh u životu moze izraziti novcem, dok je FK "Željezničar" bio klub radničke klase, starosjedilaca i ljudi koji bi sami sebe proglasili starosjediocima. Nedavno je jedan uvaženi lokalni ekspert sasvim tačno navijače "Željezničara" proglasio autsajderima, sto je povijesno precizna odrednica: ako ništa drugo, a onda je katastrofa protiv "Videotona" potvrdila da "Željo" kao i svaki drugi autsajder gubi važne utakmice, one koje se dogode jednom u povijesti. S druge strane, "Sarajevo" do tih utakmica nikada nije ni došlo, pa ni klub, ni njegovi navijači se ne mogu nazvati autsajderima."
Miljenko Jergović, 2. juli 1999.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 maj 2015, 11:22

fedeltafrotta je napisao/la:
"Dva sarajevska nogometna prvoligaša dijelili su grad po nevidljivoj crti kojom su podijeljeni svi pravi i ozbiljni gradovi svijeta. FK "Sarajevo" je poput "Reala" bio kraljevski klub, ponos i dika političke elite i ljudi koji su vjerovali da se uspjeh u životu moze izraziti novcem, dok je FK "Željezničar" bio klub radničke klase, starosjedilaca i ljudi koji bi sami sebe proglasili starosjediocima. Nedavno je jedan uvaženi lokalni ekspert sasvim tačno navijače "Željezničara" proglasio autsajderima, sto je povijesno precizna odrednica: ako ništa drugo, a onda je katastrofa protiv "Videotona" potvrdila da "Željo" kao i svaki drugi autsajder gubi važne utakmice, one koje se dogode jednom u povijesti. S druge strane, "Sarajevo" do tih utakmica nikada nije ni došlo, pa ni klub, ni njegovi navijači se ne mogu nazvati autsajderima."
Miljenko Jergović, 2. juli 1999.
:thumbup:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2015, 11:35

Iskreno, karte nisu skupe, ali nas kradu ispred nasih ociju.
Da UEFA zna za ovu, tj da nemamo ravnopravnost vec da gradu na gostujucim kartama dobili bi veliku kaznu.
Eto svatit ce Sjever 10 KM a prodavac ce po 5 KM samo kako bi jug bio 10 KM.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2015, 11:37

DzoleZeljo je napisao/la:Iskreno, karte nisu skupe, ali nas kradu ispred nasih ociju.
Da UEFA zna za ovu, tj da nemamo ravnopravnost vec da gradu na gostujucim kartama dobili bi veliku kaznu.
Eto svatit ce Sjever 10 KM a prodavac ce po 5 KM samo kako bi jug bio 10 KM.
nije tacno samo ko ima clansku 5 km je ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 maj 2015, 11:59

Idemo korak po korak.Uhvatili ste se derbija a Mladost je sutra.Hajcate jedni druge za derbi a sutra nam je jako bitna utakmica.Manite se prica o derbiju uhvatimo se Mladosti sutrra i kako dati podrsku ovoj ekipi koja ce sutra biti desetkovana........

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 maj 2015, 12:00

Bolan, prica o derbiju vuce raju na sutrasnju tekmu. O cemu bi trebali pricati? Idemo sutra, jeeee, forza Željo, mislim wtf? 4 dana do tekme sa malenima i da ne pisemo o toj utakmici. Igraci nek se pripremaju, ne igramo mi. Kako dati podrsku? Hmmmm, navijanjem mozda?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 maj 2015, 12:03

ja bi igrace gdje u karantinu poslije sutrasnje utakmice :D

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 12 maj 2015, 12:13

terabajt je napisao/la:ja bi igrace gdje u karantinu poslije sutrasnje utakmice :D

samo Nedu pustit da radi šta hoce :)
1921 !
05.06.1998

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 maj 2015, 12:17

Ljiljani87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:ja bi igrace gdje u karantinu poslije sutrasnje utakmice :D

samo Nedu pustit da radi šta hoce :)
:lol: :lol: nek ih mezi po fb

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.