FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raspored Željezničara do kraja sezone
FK Sloboda - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Laktaši 3
FK Leotar - FK Željezničar 3
15
Raspored Borca do kraja sezone
FK Borac - FK Rudar P. 3
FK Borac - NK Travnik 3
FK Sloboda - FK Borac 0
FK Borac - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Borac 0
FK Borac - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Borac 0
12
FK Sloboda - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Laktaši 3
FK Leotar - FK Željezničar 3
15
Raspored Borca do kraja sezone
FK Borac - FK Rudar P. 3
FK Borac - NK Travnik 3
FK Sloboda - FK Borac 0
FK Borac - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Borac 0
FK Borac - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Borac 0
12
Činjenica je da vam je Bunker upalio jedino kod Širokog Brijega, kojeg je Željo rutinski pobjedio na njegovom terenu.zli mrkvić je napisao/la: Prvo da ti kažem da vam je definitivno Kajkut uzeo titulu a
Drugo ti si bolestan momak trebaš se liječiti, treba ti pomoć....... čuj trening partner...![]()
![]()
![]()
Brz oporavak ti želim nadam se već nakon Slobode kada ćete biti tamo gdje vam je mjesto a to je na broju 2 odmh iza Borca!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
A onda Zrinjski 3 komada, kojeg je Željo u kupu ismijao, pa su domaći navijači od muke napravili belaj...
A onda Željo, 4 komada... do duše zabili ste dva gola, ali to nije bila igra, to je ono klasično zabijanje golova "napucaj prema golu, pa možda se i odbije u gol".
Na kraju, Sloboda uz dužno poštovanje prema tom klubu, mora odigrati svih 90 minuta na nivou koji je za klasu jači od njohove trenutne kvalitete u igri da bi mogla parirati Želji. Ali mislim ipak da oni to neće biti u stanju odraditi.
Pred svako Željino gostovanje, zli jezici pričaju kako će Željo zijanit, a prođe već nekoliko gostovanja, Željo se vraća sa pjesmom kući...
Zašto bih sumnjao u to da će i Tuzla ispratiti raspjevanog Želju?

Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 18 apr 2010, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Stavi na full HD... ovo vrijedi imati u HD!
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Svaka cast momcovi 
Navijam za sarajevo
Ali iskreno lijepo je vidjeti punu GRBAVICU i ovaku ATMOSFERU
Samo nek je sampion jedan od nasih klubova
Sretno na osvajanju TITULE

Navijam za sarajevo

Ali iskreno lijepo je vidjeti punu GRBAVICU i ovaku ATMOSFERU

Samo nek je sampion jedan od nasih klubova

Sretno na osvajanju TITULE

[youtube][/youtube]
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Svaka cast momci,Cestitam na pobijedi i sve najbolje u nastavku premijer lige BiH..Lijepo je vidjeti ponovo na vrhu ekipe sa tradicijom (Zeljo,Borac,Sarajevo,Velez.)
Pozzz od RA'81
Pozzz od RA'81

[youtube][/youtube]
Jesi li snimo čitavu tekmu?
Ako je Avaz rekao onda nema dalje.

Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Promijenio sam potpis... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
[youtube][/youtube]
jer kada mi navijamo...
jer kada mi navijamo...

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad igramo protiv Slobode?
P.S. Plava lokomotiva iskaće iz šina
P.S. Plava lokomotiva iskaće iz šina

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
[quo te="MaliMemo"]Sto li nema ovih pitara, da nam cestitaju.
[/quote] ,, NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA,,

I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je pritisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo(danas igraju vrlo bitnu utakmicu te će se u srijedu osjetiti umor igrača),druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.Isnar je napisao/la:Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno...
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
Mi u Tuzli nemamo sta izgubiti...jednostavno ici na pobjedu...EVROPA je vec siguna...samo ovako dalje pametno i napadacki,MOMCI SRETNO U SRIJEDU,,po meni utakmica odluke...suntu jeu je napisao/la:Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je protisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo a danas igraju vrlo bitnu utakmicu,druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.Isnar je napisao/la:Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno...
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
a dobro bi bilo da SLOBODA danas nesto i otkine Slaviji,onda bi im i manje vise bilo svejedno kako ce protiv nas igrati,jer imaju dvije zaredom kuci pa idu u modricu.....Zato ZELJO napad na tri Boda..Zeljo-St.Pauli je napisao/la:Mi u Tuzli nemamo sta izgubiti...jednostavno ici na pobjedu...EVROPA je vec siguna...samo ovako dalje pametno i napadacki,MOMCI SRETNO U SRIJEDU,,po meni utakmica odluke...suntu jeu je napisao/la:Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je protisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo a danas igraju vrlo bitnu utakmicu,druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.Isnar je napisao/la:Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno...
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, mavi, tiagofaria25 i 58 gostiju.