FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dark_devil
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dark_devil » 18 apr 2010, 11:24

Raspored Željezničara do kraja sezone

FK Sloboda - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Željezničar 1
FK Željezničar - FK Laktaši 3
FK Leotar - FK Željezničar 3
15
Raspored Borca do kraja sezone

FK Borac - FK Rudar P. 3
FK Borac - NK Travnik 3
FK Sloboda - FK Borac 0
FK Borac - FK Modriča M. 3
FK Velež - FK Borac 0
FK Borac - FK Olimpik 3
FK Sarajevo - FK Borac 0
12

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2010, 11:26

zli mrkvić je napisao/la: Prvo da ti kažem da vam je definitivno Kajkut uzeo titulu a
Drugo ti si bolestan momak trebaš se liječiti, treba ti pomoć....... čuj trening partner... :D :D :D

Brz oporavak ti želim nadam se već nakon Slobode kada ćete biti tamo gdje vam je mjesto a to je na broju 2 odmh iza Borca!!!!!!!
:D :D :D :D :D
Činjenica je da vam je Bunker upalio jedino kod Širokog Brijega, kojeg je Željo rutinski pobjedio na njegovom terenu.

A onda Zrinjski 3 komada, kojeg je Željo u kupu ismijao, pa su domaći navijači od muke napravili belaj...

A onda Željo, 4 komada... do duše zabili ste dva gola, ali to nije bila igra, to je ono klasično zabijanje golova "napucaj prema golu, pa možda se i odbije u gol".

Na kraju, Sloboda uz dužno poštovanje prema tom klubu, mora odigrati svih 90 minuta na nivou koji je za klasu jači od njohove trenutne kvalitete u igri da bi mogla parirati Želji. Ali mislim ipak da oni to neće biti u stanju odraditi.

Pred svako Željino gostovanje, zli jezici pričaju kako će Željo zijanit, a prođe već nekoliko gostovanja, Željo se vraća sa pjesmom kući...
Zašto bih sumnjao u to da će i Tuzla ispratiti raspjevanog Želju? ;)
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 18 apr 2010, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 18 apr 2010, 11:26

Stavi na full HD... ovo vrijedi imati u HD!

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 apr 2010, 11:35

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 18 apr 2010, 11:36

Svaka cast momcovi :)

Navijam za sarajevo :)

Ali iskreno lijepo je vidjeti punu GRBAVICU i ovaku ATMOSFERU :)

Samo nek je sampion jedan od nasih klubova :)

Sretno na osvajanju TITULE :D

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 apr 2010, 11:40

[youtube][/youtube]

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 18 apr 2010, 11:41

Svaka cast momci,Cestitam na pobijedi i sve najbolje u nastavku premijer lige BiH..Lijepo je vidjeti ponovo na vrhu ekipe sa tradicijom (Zeljo,Borac,Sarajevo,Velez.)
Pozzz od RA'81 ;)

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 apr 2010, 11:46

[youtube][/youtube]

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 apr 2010, 11:49

Jesi li snimo čitavu tekmu?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 18 apr 2010, 11:51

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 apr 2010, 11:52

Ako je Avaz rekao onda nema dalje. :lol: :lol: :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 11:53

Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2010, 11:55

Promijenio sam potpis... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 18 apr 2010, 11:56

[youtube][/youtube]

jer kada mi navijamo... :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 18 apr 2010, 11:56

Sto li nema ovih pitara, da nam cestitaju. :lol:
× Plava krv ispod koze ×

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 apr 2010, 12:00

Kad igramo protiv Slobode?

P.S. Plava lokomotiva iskaće iz šina :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zeljo-St.Pauli
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-St.Pauli » 18 apr 2010, 12:01

[quo te="MaliMemo"]Sto li nema ovih pitara, da nam cestitaju. :lol:[/quote] ,, NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA,,
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 apr 2010, 12:02

Isnar je napisao/la:Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno... ;)
Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je pritisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo(danas igraju vrlo bitnu utakmicu te će se u srijedu osjetiti umor igrača),druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.

Zeljo-St.Pauli
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-St.Pauli » 18 apr 2010, 12:05

suntu jeu je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Ne bih da dizem euforiju, ali svako ko sumnja u titulu Zelje onda nek se zapita neke stvari, mislim da svi treba da vjerujemo u nesto sto je u najmanju ruku realno, a u krajnjoj liniji jako jako vjerovatno... cuo sam komentare tipa: "Ako na naredna cetiri gostovanja uzmemo bod, onda je titula nasa"... neki ocito ne povezuju da filozofija Amarovog Zelje nije "uzmi kod kuce - halali na strani", nego se svaka utakmica igra na pobjedu, istina ima se i kvalitet za takvu igru, tako da postoji svi preduslovi za najvisi plasman... dalje, Borac jeste ispao bolji u medjusobnom duelu, ali da zaista nije bolji pokazace finale Kupa, u kojem Zelju ne vidim kao porazenog ni u jednoj utakmici, a kamo li ukupno... ;)
Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je protisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo a danas igraju vrlo bitnu utakmicu,druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.
Mi u Tuzli nemamo sta izgubiti...jednostavno ici na pobjedu...EVROPA je vec siguna...samo ovako dalje pametno i napadacki,MOMCI SRETNO U SRIJEDU,,po meni utakmica odluke...
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,

Zeljo-St.Pauli
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-St.Pauli » 18 apr 2010, 12:08

Zeljo-St.Pauli je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Naprotiv,Amar je čak izjavio da Željo igra bolje na strani gdje je protisak na domaćinu. Sada sa ovim krilima mislim da neće biti u pitanju remi,čak i pobjeda u Tuzli iz više razloga : prvi je taj što Sloboda nije fizički spremna kao Željo a danas igraju vrlo bitnu utakmicu,druga je trener-jednostavno nemaju dobrog trenera,treća je da imamo za klasu bolje igrače.
Mi u Tuzli nemamo sta izgubiti...jednostavno ici na pobjedu...EVROPA je vec siguna...samo ovako dalje pametno i napadacki,MOMCI SRETNO U SRIJEDU,,po meni utakmica odluke...
a dobro bi bilo da SLOBODA danas nesto i otkine Slaviji,onda bi im i manje vise bilo svejedno kako ce protiv nas igrati,jer imaju dvije zaredom kuci pa idu u modricu.....Zato ZELJO napad na tri Boda..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, mavi, tiagofaria25 i 58 gostiju.