Ja jesam navijač Želje, ali sam kao Hercegovac bio uvrijeđen pojedinim skandiranjima u Mostaru. Vjerujem da su i Krajišnici uvrijeđeni spominjanjem Ljute Krajine protiv Borca. Zar ne bismo trebali da volimo svaki pedalj naše domovine?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam prije par godina zakasnio čitavo poluvrijeme. Imao godišnju kartu za jug, ali me nisu htjeli pustiti, kažu mi da ne smiju, ali da kao odem do sjevera, pa tamo pitam mogu li ući. I ja na sjever, i pustiše me da uđem s godišnjom za jug. Koliko se sjećam, nije bilo nikoga u onim kućicama za prodaju karti.pinki je napisao/la:ma ja msm da će te pustiti, reci da si s posla i da nisi uspio stići ne bi trebalo biti problema, jer raja uvijek izlazi na poluvremenu, uzimaju dole hamburgere, pite itd, ovo govorim za sjever...IlProfessore je napisao/la:Je li od vas neko imao situaciju da zakasni na cijelo prvo poluvrijeme, da stigne na početak drugog i sl. Da li se i tada prodaju karte i da li sam i tada dužan uzeti ili mogu ući tek onako?
sutra na tekmi?ZZtop10 je napisao/la: p.s. Ulaz za dame će biti besplatan!
Da.shminka je napisao/la:sutra na tekmi?ZZtop10 je napisao/la: p.s. Ulaz za dame će biti besplatan!
Pa upravo zbog toga i pitam, nisam prije dolazio u tu situaciju a sutra ću vjerovatno kasniti minimum poluvrijeme a neki drugovi mi govore da me neće htjeti pustiti, a naravno ciljao sam na jug. Nemam godišnju već kupujem kartu od tekme do tekme, i nekako mi je nelogično da insistiraju na tome da kupim kartu nakon više od 1/2 utakmice (ako i dalje budu u prodaji) ili da iz nekog njihovog razloga ne daju da uđem na tribinu. Hvala vam u svakom slučaju.RobertoBaggio je napisao/la:Ja sam prije par godina zakasnio čitavo poluvrijeme. Imao godišnju kartu za jug, ali me nisu htjeli pustiti, kažu mi da ne smiju, ali da kao odem do sjevera, pa tamo pitam mogu li ući. I ja na sjever, i pustiše me da uđem s godišnjom za jug. Koliko se sjećam, nije bilo nikoga u onim kućicama za prodaju karti.pinki je napisao/la:ma ja msm da će te pustiti, reci da si s posla i da nisi uspio stići ne bi trebalo biti problema, jer raja uvijek izlazi na poluvremenu, uzimaju dole hamburgere, pite itd, ovo govorim za sjever...IlProfessore je napisao/la:Je li od vas neko imao situaciju da zakasni na cijelo prvo poluvrijeme, da stigne na početak drugog i sl. Da li se i tada prodaju karte i da li sam i tada dužan uzeti ili mogu ući tek onako?
Samo oprezno i da ne bude kartona, sacuvati snagu za derbi.Virtu4l je napisao/la:Evo i ovi iz Mladosti će nam olakšati posao. Naravno, ne treba se opustiti, ali mislim da je vrijeme za jednu laganu pobjedu bez stresa.
Pod hitno smanjenje lige.samogrbavica je napisao/la:"Mi kada nismo uspjeli da dobijemo Radnik, vratili smo se grčevitoj borbi za opstanak. Igrači su ispražnjeni i psihološki i fizički. Većina igrača koji su igrali protiv Radnika, vjeroatno neće igrati protiv Željezničara, što zbog povreda, što zbog suspenzija", ističe trener Mladosti Slavoljub Bubanja i dodaje:
"Nama je meč istine Vitez u subotu i mislim da je dobro što će pojedini igrači propustiti duel sa Željezničarom. Zbog povreda susret će propustiti Marković, Trifković i vjerovatno Budaković koji se nije dobro osjećao nakon utakmice s Radnikom. Upitan je i nastup Dragiše Komarčevića i pitanje je hoće li on doći zbog obaveza na poslu. Malo je nezgodno jer je srijeda radni dan", ističe Bubanja.
Pored povrijeđenih fudbalera duel sa Željezničarom propustit će i suspendirani Nikola Mazić, Aleksandar Ćovin i Igor Mišan, dok je pod znakom pitanja i nastup kapitena ekipe iz Velike Obarske, Miroslava Jevtića.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 41 gost.