Najbolji golman svih vremena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Re: Najbolji golman svih vremena
Oliver Kahn svih vremena , trenutno Victor Valdez bez konkurencije kad se sjetim samo odbrana protiv chelsea ili manchestera ili reala pa daleko najbolji , pa Casillas .... 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
juzni vjetar! je napisao/la:Oliver Kahn svih vremena , trenutno Victor Valdez bez konkurencije kad se sjetim samo odbrana protiv chelsea ili manchestera ili reala pa daleko najbolji , pa Casillas ....

Nekad smajlici govore vise od 1000 rijeci

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
hahhahahahaha valdes
juzni vjetar! je napisao/la:Oliver Kahn svih vremena , trenutno Victor Valdez bez konkurencije kad se sjetim samo odbrana protiv chelsea ili manchestera ili reala pa daleko najbolji , pa Casillas ....

Ovome se moram grohotom nasmijat

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
inace poznat po halucinacijama,moze bit nesto uzima ...GunnerS je napisao/la:juzni vjetar! je napisao/la:Oliver Kahn svih vremena , trenutno Victor Valdez bez konkurencije kad se sjetim samo odbrana protiv chelsea ili manchestera ili reala pa daleko najbolji , pa Casillas ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovome se moram grohotom nasmijatheheheheheeh
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- juzni vjetar!
- Kontakt:
joj ovih pistoljcica svaku temu jebte spamaju
ne znam sta je smjesno
da nije neko iz EPL najbolji 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
nije niko iz EPL, ali sigurno nije ni Valdez niti Casillas trenutno.. niti u zadnjih par godina.. niti ikad..
trenutno najbolji golmani su Cezar i Lloris.. trenutno, znaci danas.. a u zadnjih 20-ak godina Buffon bez konkurencije..
trenutno najbolji golmani su Cezar i Lloris.. trenutno, znaci danas.. a u zadnjih 20-ak godina Buffon bez konkurencije..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma ja iz Serie A
Valdes tito svih vremena Oliver Kahn

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
jel to ti pokusavas reci da je Valdes bolji od Cezara?? 

-
- Kontakt:
Peter Schmeichel... po meni jedan od najboljih golmana ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Nije, al od Valdesa jeste! Znaci i Reina, Van der Sar, Cech.. i jos njih par.. Valdes cak ni u svojoj ligi nije najbolji i po meni je on najslabija karakika u Barceloni. Istina, nekad dobro odbrani al' i corava kokos zrno nekad pogodi tako da..juzni vjetar! je napisao/la:joj ovih pistoljcica svaku temu jebte spamajune znam sta je smjesno
da nije neko iz EPL najbolji
On ti je sve rekao.. Iako pored Buffona tu je i Kahn..daffy je napisao/la: trenutno najbolji golmani su Cezar i Lloris.. trenutno, znaci danas.. a u zadnjih 20-ak godina Buffon bez konkurencije..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
tema je najbolji golman SVIH VREMENA,a ne trenutno..Buffon pa jedno 4 prazna mjesta pa Kahn pa opet 2 prazna mjesta pa Schmeichel
..oni su po meni najbolji,jer sam njih zapamtio,21 godinu imam tako da..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos si ti mlad, nisi mogo upamtit Kahna.jasko_juve je napisao/la:tema je najbolji golman SVIH VREMENA,a ne trenutno..Buffon pa jedno 4 prazna mjesta pa Kahn pa opet 2 prazna mjesta pa Schmeichel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sigurno Valdes nije najbolji ni sada a da ne govorim prije... Po meni Kahn je definitivno najbolji, a drugo mjesto, Buffon i Casillas se bore...
Heh, Valdes, heheheheheheh

Heh, Valdes, heheheheheheh

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
pratim fudbal od 1997.godine i naravno da se sjecam Kahna..a on je u Bayernu bio od 94'..svako ima svoje misljenje,moje je takvo da je Buffon najbolji..Bilal je napisao/la:Jos si ti mlad, nisi mogo upamtit Kahna.jasko_juve je napisao/la:tema je najbolji golman SVIH VREMENA,a ne trenutno..Buffon pa jedno 4 prazna mjesta pa Kahn pa opet 2 prazna mjesta pa Schmeichel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cijenim tvoje misljenje. Sjecam se ja Peruzija u Juveu, tada mi je on bio jedan od boljih.jasko_juve je napisao/la:pratim fudbal od 1997.godine i naravno da se sjecam Kahna..a on je u Bayernu bio od 94'..svako ima svoje misljenje,moje je takvo da je Buffon najbolji..Bilal je napisao/la:Jos si ti mlad, nisi mogo upamtit Kahna.jasko_juve je napisao/la:tema je najbolji golman SVIH VREMENA,a ne trenutno..Buffon pa jedno 4 prazna mjesta pa Kahn pa opet 2 prazna mjesta pa Schmeichel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zoff, Peruzi, Buffon.. uvijek je Juve imao najbolje golmane.. samo je pitanje ko ce posle Buffona doci? niko ga ne moze zamjeniti..
govorili su da je Kirjev ( tako nesto ) iz Primavere novi Buffon, ali tesko da ce on uskoro dobiti priliku da brani pored Buffona..

hehe valdes
..... navijam za Barcu ali je Valdes tu gdje jeste samo zbog odbrane (Puyol, Pique, Alves koji stigne zatvorit boga oca i jos otrci i dadne go, pa Toure....)- ne kazem da je Valdes los al et.... a svih vremena Kahn i Buffon po meni, mada ovaj Lloris ima nevjerovatne reflekse....bice od njeg nesto 

ovo je dobar komentar.. od navijaca Barcelone.. tu je radi odbrane iskljucivo.. neki spominju Lav Yashina i ostale starije golmane.. pa njima je koliko hoces puta bilo lakse braniti, nego ovim sada..nidjeveze je napisao/la:hehe valdes![]()
..... navijam za Barcu ali je Valdes tu gdje jeste samo zbog odbrane (Puyol, Pique, Alves koji stigne zatvorit boga oca i jos otrci i dadne go, pa Toure....)- ne kazem da je Valdes los al et.... a svih vremena Kahn i Buffon po meni, mada ovaj Lloris ima nevjerovatne reflekse....bice od njeg nesto
Gigi.. numero uno!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.