FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2010, 12:13

Zeljo-St.Pauli je napisao/la:a dobro bi bilo da SLOBODA danas nesto i otkine Slaviji,onda bi im i manje vise bilo svejedno kako ce protiv nas igrati,jer imaju dvije zaredom kuci pa idu u modricu.....Zato ZELJO napad na tri Boda..
A zašto bi mi razmišljali hoće li Slobodi biti sve jedno u utakmici sa Željom?

Bitno je da Želji nije sve jedno i da odigra kao i obično...na visokom nivou.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 18 apr 2010, 12:29

Ljudi ima li iko te golove, da se i to pogleda?! :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 18 apr 2010, 12:35

sta ono bi na sjeveru trans hamo :D:D
i mrtvi zive za zelju :)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 18 apr 2010, 12:43

cestitke zelji na pobjedi od navijacke skupine SILA NEBESKA BIHAC i nadamo se da cete biti prvaci uz vas smo pozdrav
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 apr 2010, 12:48

Glavaš čuva igrače za Želju

Protiv Slavije, starog znanca iz prvenstva i kup takmičenja, trener Slobode Vlatko Glavaš izvest će kombinovani tim.
Što zbog povreda, što zbog prijetnje suspenzijom (imaju po dva kartona), Glavaš će gotovo sigurno iz sastava izostaviti golmana i kapitena Denisa Mujkića, zatim Stefana Gavarića, Semjona Miloševića i Miloša Krasića.

Također, neizvjestan je i nastup rovitog Almira Bekića. Trener Slobode čuva ove igrače za duel sa Željezničarom na Tušnju u srijedu.

Unatoč problemima sa sastavom, Tuzlaci optimistično dočekuju utakmicu protiv Slavije. Glavaš kaže da njegov tim neće ustuknuti pred rivalom. Cilj Slobode je ostati neporažen.

- Za mene su svi igrači prvotimci. Istina, igrat ćemo u nešto drugačijem sastavu, ali to ne znači da se unaprijed odričemo ambicija. U ovoj utakmici Slaviji su bodovi potrebniji i sigurno će jurnuti ka našem golu od početka. Te napade ćemo spremno dočekati. Ako nam se ukaže bila kakva prilika, znat ćemo je iskoristiti kaže Glavaš.

Gledajte ovog papka Glavasa

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 apr 2010, 12:51

sjedio sam iza gola na sjeveru, i svaki šut koji promašaj je prošao na trbinu. što ne spoje onu mrežu, to mi nije jasno
Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 18 apr 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 apr 2010, 12:57

Cestitke zelji na pobjedi i sjajnoj atmosferi!slika
Puno srece i umjeca da nam zeljo bude prvak!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 12:58

Željoman je napisao/la:sjedio sam iza gola na sjeveru, i svaki šut je promašaj je prošao na trbinu. što ne spoje onu mrežu, to mi nije jasno
Ma najbolje da je maknu, ko u Engleskoj... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 apr 2010, 12:59

BILO JE FANTASTIČNO!
Sad se sve misli prebacuju na Tuzlu i sad je to meč za titulu!
Samo bih da pohvalim Bekrikća i Lazu više od ostalih i mislim da se Mirso definitivno vraća. Mali Višća preopasan. Ćulum valjda zbog dijeteta ošamućen pa se vratio petljanju i odmah puno lošiji. Idealan je kad se odmah oslobađa lopte, makar i znao driblati.
Jeftine golove primismo. Kod drugog je krajnje bezvezno zgriješio živi zid. Kroz glave im je lopta prošla, Šehić nije imao nikakve šanse. Da toga nije bilo, osvojili bismo 4 boda. Ovako ostajemo na 3, ali svakako mislim da su vrlo male šanse da ćemo imati isto bodova k'o Borac. Bilo bi tragično da zbog neozbiljnosti u živom zidu u zadnjoj minuti utakmice zijanimo titulu. Isto smo mogli i kup ranije osigurat' onim prodorom Rovčanina(2 utakmice ni ne ulazi s klupe?) kad nije dao Lazi, pa na kraju nas nije koštalo. Neće ni ovo aBd!
Na početku je pedesetak ljudi na ćošku sjevera onako plaćenički počelo skandirati "ubij Srbina" i odmah su sasječeni. Nije trajalo to ni 5 sekundi. Veliko hvala bilo kome ko im se možda obratio i dao doznanja da su debili. Barem smo sinoć nadjačali idiote i navijali bez nacionalizma. Zna se još na koju pjesmu imam zamijerku, a pjevalo je 90% ljudi, ali šta da se radi?! Totalna besprincipijelnost! Da ne završim crno, ponoviću, BILO JE FANTASTIČNO!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 18 apr 2010, 13:00

NIJE TO BOLEST RIJETKA,
NISU POSLJEDICE RATA,
AL JA SAM PRVO REKO ZELJO,
PA SAM POSLJE REKO TATA,
NIJE TOOOOOO, NIJE TOOOOO...,
CUVA BOG, ZELJU SVOG....!!! :) :D

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 18 apr 2010, 13:00

Cestitke Zelji,a posebno Elvisu Mesicu,strijelcu prvog pogodka.................Bos Krupa je uz Zelju ! ! ! ! ! !
BB BiH

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2010, 13:07

Admiral_TM87 je napisao/la:Glavaš čuva igrače za Želju

Protiv Slavije, starog znanca iz prvenstva i kup takmičenja, trener Slobode Vlatko Glavaš izvest će kombinovani tim.
Što zbog povreda, što zbog prijetnje suspenzijom (imaju po dva kartona), Glavaš će gotovo sigurno iz sastava izostaviti golmana i kapitena Denisa Mujkića, zatim Stefana Gavarića, Semjona Miloševića i Miloša Krasića.

Također, neizvjestan je i nastup rovitog Almira Bekića. Trener Slobode čuva ove igrače za duel sa Željezničarom na Tušnju u srijedu.

Unatoč problemima sa sastavom, Tuzlaci optimistično dočekuju utakmicu protiv Slavije. Glavaš kaže da njegov tim neće ustuknuti pred rivalom. Cilj Slobode je ostati neporažen.

- Za mene su svi igrači prvotimci. Istina, igrat ćemo u nešto drugačijem sastavu, ali to ne znači da se unaprijed odričemo ambicija. U ovoj utakmici Slaviji su bodovi potrebniji i sigurno će jurnuti ka našem golu od početka. Te napade ćemo spremno dočekati. Ako nam se ukaže bila kakva prilika, znat ćemo je iskoristiti kaže Glavaš.

Gledajte ovog papka Glavasa
Niđe veze, bolje da ih iskoristi za slaviju Možda nešto i izvuče, a ovako će zijanit i od slavije bez ovih što se odmaraju, a i od Želje, sa najjačim sastavom... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 18 apr 2010, 13:09

Ma realno samo nas neki lopatari mogu sa krampama pobijediti. Igramo fudbala/ nogometa, sto je najbitnije. Covjek ode na utakmicu i ima osjecaj da gleda mancester ili barselonu. 90 minuta napadanja, pritiska, igre, ljepote itd. to je nas Zeljo u ovom momentu. To je realno stanje. Jbte kad se sjetim kako je igrao onaj Selimovic prvu polusezonu, Mesanovic nas izvlacio svojim majstorlucima...A sad se i ne osjeti da ne igraju, koliko se ekipa uigrala i koliko kvalitetnih igraca imamo. Realno i posteno kad ovako poredim neke igrace koji su igrali ranije u Zelji u ovoj novijoj historiji, ovaj Bekric jos malo i ko Dzelo, 100% bolje igra u Zelji nego sto je Stilic recimo igrao, iako je tesko to porediti.
Zeljo aBd prvak, realno, posteno i zasluzeno.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 apr 2010, 13:10

Realno mislim da ni Barcelona u Tuzli ne može pobjediti. Ali eto, mi nismo Barca, mi možemo. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 apr 2010, 13:10

Cestitke na pobjedi,zasluzena je u potpunosti.Ja sam prije ove utakmice rekao da bez trojice standardnih Puzigace,Stanceskog i najboljeg strijelca Vukelje,nemamo sta traziti na Grbavici.Raduje me sto smo i bez njih ovako jakom Zeljeznicaru uspjeli dati 2 gola,koja jako puno znace.Borba za titulu se tek sad zakuvala,kao i za kup,tako da me bas interesuje kakav ce konacni rasplet biti.Po mom misljenju bice neka podjela trofeja izmedju Borca i Zeljeznicara.
Treci put castimo

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 18 apr 2010, 13:12

tanzla je napisao/la:Realno mislim da ni Barcelona u Tuzli ne može pobjediti. Ali eto, mi nismo Barca, mi možemo. ;)
Ma jbga nek bude sta bude...pa i nek izgubimo, pobjedit cemo u mostaru, trebinju na kosevu. Jednostavno ne mogu da vjerujem da cemo na kraju prvenstva imati 7-8 ukupnih poraza, ako znamo da smo u 23 kola skupili 4, i to samo 3 na gostovanju.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 18 apr 2010, 13:29

tatamata je napisao/la:Cestitke na pobjedi,zasluzena je u potpunosti.Ja sam prije ove utakmice rekao da bez trojice standardnih Puzigace,Stanceskog i najboljeg strijelca Vukelje,nemamo sta traziti na Grbavici.Raduje me sto smo i bez njih ovako jakom Zeljeznicaru uspjeli dati 2 gola,koja jako puno znace.Borba za titulu se tek sad zakuvala,kao i za kup,tako da me bas interesuje kakav ce konacni rasplet biti.Po mom misljenju bice neka podjela trofeja izmedju Borca i Zeljeznicara.
Kup vama Prvenstvo nama, vuk sit ovce na broju ;)
Tracy McGrady!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 13:30

Edo_Majka je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Cestitke na pobjedi,zasluzena je u potpunosti.Ja sam prije ove utakmice rekao da bez trojice standardnih Puzigace,Stanceskog i najboljeg strijelca Vukelje,nemamo sta traziti na Grbavici.Raduje me sto smo i bez njih ovako jakom Zeljeznicaru uspjeli dati 2 gola,koja jako puno znace.Borba za titulu se tek sad zakuvala,kao i za kup,tako da me bas interesuje kakav ce konacni rasplet biti.Po mom misljenju bice neka podjela trofeja izmedju Borca i Zeljeznicara.
Kup vama Prvenstvo nama, vuk sit ovce na broju ;)
Ma nista to, sve nama nista njima... KUP, KUP, KUP JE NAS... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 18 apr 2010, 13:32

Meni sad nije jasno jeli na Grbavici bio koncert,tekma,ili teferic.E sad ja neznam zasto Sarajevo ne pozove najvece muzicke zvijezde bivse Juge da pjevalju za naj Bosanko Hercegovacki klub jer su u isom muzickom i sportskom rangu u bivsoj Jugi,a te su legende Dino Merlin-Halid Beslic! ;) :) :D :P :P

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 18 apr 2010, 13:33

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 35 gostiju.