BILO JE FANTASTIČNO!
Sad se sve misli prebacuju na Tuzlu i sad je to meč za titulu!
Samo bih da pohvalim Bekrikća i Lazu više od ostalih i mislim da se Mirso definitivno vraća. Mali Višća preopasan. Ćulum valjda zbog dijeteta ošamućen pa se vratio petljanju i odmah puno lošiji. Idealan je kad se odmah oslobađa lopte, makar i znao driblati.
Jeftine golove primismo. Kod drugog je krajnje bezvezno zgriješio živi zid. Kroz glave im je lopta prošla, Šehić nije imao nikakve šanse. Da toga nije bilo, osvojili bismo 4 boda. Ovako ostajemo na 3, ali svakako mislim da su vrlo male šanse da ćemo imati isto bodova k'o Borac. Bilo bi tragično da zbog neozbiljnosti u živom zidu u zadnjoj minuti utakmice zijanimo titulu. Isto smo mogli i kup ranije osigurat' onim prodorom Rovčanina(2 utakmice ni ne ulazi s klupe?) kad nije dao Lazi, pa na kraju nas nije koštalo. Neće ni ovo aBd!
Na početku je pedesetak ljudi na ćošku sjevera onako plaćenički počelo skandirati "ubij Srbina" i odmah su sasječeni. Nije trajalo to ni 5 sekundi. Veliko hvala bilo kome ko im se možda obratio i dao doznanja da su debili. Barem smo sinoć nadjačali idiote i navijali bez nacionalizma. Zna se još na koju pjesmu imam zamijerku, a pjevalo je 90% ljudi, ali šta da se radi?! Totalna besprincipijelnost! Da ne završim crno, ponoviću, BILO JE FANTASTIČNO!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!