Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ne znam kad sam zadnji put skino njihov patch, vidim izbacili su ih još dosta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije to tako jednostavno kao sto mi mislimo brate moj. :)Evo potrudio sam se da nađem samo ovu izjavu imama Malika.Mislim da znaš ko je on.Unofficialpage je napisao/la:Izgleda hoće.moj uzor-S.G je napisao/la:Za derbi ce biti znaci lose vrijemeUnofficialpage je napisao/la:Lijepo vrijeme do petka navečer, u noći na subotu jače naoblačenje i kiša, s tim da bi sutra poslijepodne moglo doći do razvoja oblačnosti i kratkotrajnog pljuska.
@AgentttB jest da nema izvorno dejstvo u šerijatu ali ne možemo reći da je grijeh, jer ne kršimo nijedan propis islama. Ne radi se ništa što bi iskrivilo sliku islama.

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sedi gugl u kafani i dere se: Ja imam sve!
dođe vikipedija i odgovara: Ja znam sve
javlja se i struja: Džaba to bez mene
Tesla upada: Bez mene ste ki.ta
ulazi milka canić ali iskulira situaciju jer je podne
dođe vikipedija i odgovara: Ja znam sve
javlja se i struja: Džaba to bez mene
Tesla upada: Bez mene ste ki.ta
ulazi milka canić ali iskulira situaciju jer je podne
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://www.****/73160/magazin/taj-l ... iti-rakiju
Kakvi dervisi
@Otelo i ostali,je li bolja fifa 14 ili fifa 15 ?

Kakvi dervisi

#miasanmia
Gledaj studenta, našo vremena i za FIFEschweinsteiger je napisao/la:http://www.****/73160/magazin/taj-l ... iti-rakiju
![]()
![]()
![]()
Kakvi dervisi![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pa logicno 15 ali nisam je igrao jer ne moze ova moja kanta od racunara punoschweinsteiger je napisao/la:http://www.****/73160/magazin/taj-l ... iti-rakiju
![]()
![]()
![]()
Kakvi dervisi![]()

Al sto ne mogu ovih iz razreda, kazu idemo u srijedu na rostilj, dogovorit cemo se detalje i onda svi sute. Nit znas gdje trebas doci, ni kad, ni koliko para

Isto je za svaku yebenu situaciju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je kad dopuštaš nehljebima da ti organizuju neštoOtelo je napisao/la: Pa logicno 15 ali nisam je igrao jer ne moze ova moja kanta od racunara puno
Al sto ne mogu ovih iz razreda, kazu idemo u srijedu na rostilj, dogovorit cemo se detalje i onda svi sute. Nit znas gdje trebas doci, ni kad, ni koliko para![]()
Isto je za svaku yebenu situaciju![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Nerminovic
- Kontakt:
vruci pasPegi10 je napisao/la:Nemoj ga vise zavrsit ce opet na aparatima. Nije jedini dijasporac sto ne zna dobro pricati bosanski jezik, samo sto je napravio gresku pa pitao pogresnog covjeka, a Cartman ga odavno ceka jos od otkrivanja bludnih radnji iz AustrijeQUARTERBACK je napisao/la:Ceka se Nerminovic s odgovorom kako se veli hot-dog po naški.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma necu ih ici moliti da kazu misljenje. Necu ni doci. 2x sam pitao, 3x nema sanse 

Bravo momčino.Nerminovic je napisao/la:vruci pas

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Radi u momcine google translate. Quarterbeg na aparatima
messilla se nafurao sa ovim bradonjom stavlja ga u svaki drugi post

messilla se nafurao sa ovim bradonjom stavlja ga u svaki drugi post

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Nerminovic
- Kontakt:
@Pegi10messilla je napisao/la:Bravo momčino.Nerminovic je napisao/la:vruci pas
Neka te je stid, ja ne znam bosanski jezik

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 12 maj 2015, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
Student unistio prve parcijale i skoro spremio druge,a ako pocnem uciti sad za zavrsne,zaboravicu do njih 
Dojadila mi vise PES 13ka,pa rekoh da probam sta drugo
Zali Boze PS3ojke,stoji mi samo dzaba,nema se za igrica,a i kod mene kanta od kompjutera,jedva sta pokrene...Za cudo Bozije,Dragon Ball Xenoverse mi je radio odlicno
I kakav ba vruci pas,kaze se "hodog sa svim"

Dojadila mi vise PES 13ka,pa rekoh da probam sta drugo

Zali Boze PS3ojke,stoji mi samo dzaba,nema se za igrica,a i kod mene kanta od kompjutera,jedva sta pokrene...Za cudo Bozije,Dragon Ball Xenoverse mi je radio odlicno

I kakav ba vruci pas,kaze se "hodog sa svim"

#miasanmia
Lagano. Najjači smajli na forumima od postanka.Pegi10 je napisao/la:messilla se nafurao sa ovim bradonjom stavlja ga u svaki drugi post

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nera, gledas li veceras tekmu ili ...?
Ne dirajte Nermina, on je kao Seo momciluk. Malo ga jezik zeza, ali je srce na mjestu uvijek. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Joj @Otelo i kod nas ista situacija, ne moreš dogovoriti da ga yebeš.
Eno sutra ide Medicinska škola, svih 5 odjeljenja i to organizovali busem da odu na izletište tu u blizini i naredili im da je obavezno il fasuješ 6 neopravdani iako je zadnji dan.
I iz moje škole koliko sam načuo idu 2 razreda, i mi danas nešto dogovaramo, al slabo, lafo ako odemo neće biti mjesta...
A trebali smo u subotu da idemo, ali se izjalovilo, možda u petak odemo, ko zna.
btw. Handre me žena/e
Eno sutra ide Medicinska škola, svih 5 odjeljenja i to organizovali busem da odu na izletište tu u blizini i naredili im da je obavezno il fasuješ 6 neopravdani iako je zadnji dan.
I iz moje škole koliko sam načuo idu 2 razreda, i mi danas nešto dogovaramo, al slabo, lafo ako odemo neće biti mjesta...
A trebali smo u subotu da idemo, ali se izjalovilo, možda u petak odemo, ko zna.
btw. Handre me žena/e
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Quartararo, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.