Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 12:03

daffy je napisao/la:onda neke novine varaju.. ja sam mislio da je taj predugovor kostao 15m.. kontas.. da ce Arsenal dati 15m odma, ali na kraju sezone da bude njihov 100%.. ali ako je tako, onda je dobro Arsenal prosao..

@Monolog.. znam tu izjavu.. ali samo bih se nadovezao.. da li je mislio da zeli iskljucivo sljedece sezone da igra u LP ili da zeli da igra redovno LP.. jer Juve jos uvijek ima sanse.. kakve takve.. Palermo ima jako jako tezak raspored do kraja, a Juventusu je lagan.. ali opet, Juve moze provesti jednu sezonu bez LP, ali ce zato sljedecih 30 god biti redovan.. a ukoliko se desi da Juve fkt. ostane bez LP, onda vjeruj da su sanse vece.. jer to ce biti kraj uprave i pravi remont ce biti u ekipi..

sumnjam da bi razmisljao izmedju Wolfsburga i Juventusa, koji je jedan od rijetkih klubova koji ga zeli i moze ga dovesti..
Sad će neko "eksplodirati" na SP-u pa će on biti glavna meta(mislim na nekog "lijevog" igrača). Juve može ove sezone ostati bez LP-a, a s obzirom na cjelokupnu sezonu, nisu ni zaslužili da se tamo plasiraju. Nego, što ti misliš da Džeko ne bi igrao u Manchesteru u udarnoj postavi? Pa u boljoj je formi nego Berba, a Ferguson ne bi zijanio tolike pare da bi nekog držao na klupi(uradio je to sa Bugarinom, neće više pogriješiti). Još kad skontaš da je zabio Manchesteru i na Old Traffordu i kod kuće, to je dovoljan pokazatelj da može igrati sa najboljim, zar ne? Chelsea - pa Drogba je u godinama, Anelka gubi formu, Kalou je igrač za Feyenoorda i takvih klubova, Sturridge je na razini nekog srednjškolca, tako da bi, barem u ovom trenutku, mogao igrati i tamo u prvoj postavi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 12:08

slazem se.. Juve uopste nije zasluzio izlazak u LP i nadam se da nece izaci.. jer to znaci kompletan remont.. ne remont samo igraca, vec i uprave..

Manchester moze dovesti Dzeku.. moze ga i Chelsea.. imaju para.. ali zasto rizikovati kada vec imas napadace.. koliko ja pratim Manchester, a pratim ga jako puno jer mi je buraz mrtvi Unitedovac, Manchester svoju igru zasniva na jednom napadacu a to je Rooney.. na krilima igraju Giggs, Nani, Park i Valencija.. ali mnogo ofanzivnije nego obicna krila.. tako da je Berbatov izgubio svoje mjesto samo radi formacije.. sumnjam da ce ista mjenjati, jer ova formacije im ide sasvim odlicno.. sto se Chelsea tice, oni imaju dobre napadace.. napadace koji mogu izdrzati jos jedno 2 sezone.. a njima Dzeko nije glavni cilj.. vec Aguero..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 12:11

Gdje god odigrao sljedeću sezonu, želim mu sreću. Iskreno, samo da ne ide u City, pa oni samo napadače kupuju(podsjećaju me na Real ili na Chelsea u prve 2 godine Abramovićeve ere): Santa Cruz, Adebayor, Tevez...zatim krila Bellamy i Wright Phillips, tako da...Manchini bi puno rotirao i ne vjerujem da bi svaku utakmicu igrao od prve do posljednje minute.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 12:14

da.. City je prepun napadaca.. jos hoce da dovedu Balotellija iz intera.. a u Juventusu bi bio 100% prvi napadac, iza njega Del Piero i Diego.. mogao bi ucit od Trezegeuta kako da svaku loptu pretvori u gol :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 12:17

daffy je napisao/la:da.. City je prepun napadaca.. jos hoce da dovedu Balotellija iz intera.. a u Juventusu bi bio 100% prvi napadac, iza njega Del Piero i Diego.. mogao bi ucit od Trezegeuta kako da svaku loptu pretvori u gol :mrgreen:
Pa to bi mu odgovaralo. Mislim na ta dva pakera koja bi ga hranila loptama. Mada, ovaj sistem Milanove igre bi mu također odgovarao. Ronaldinho i Pato po stranama, a veliki Edin u vrhu napada. Još kad skontaš da će i Pirlo i dalje davati one svoje prepoznatljive lopte, ne treba ti ništa više. Sada, koliko je Milan spreman iskeširati za Džeku, a da im preplaćeni Huntelar sjedi na klupi, nisam siguran.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 12:22

mislim da ne treba pomisljati kako bi ga Milan pucao loptama.. Dinho, Pato, Pirlo.. ne treba vise.. ali mislim da pored toga sto Milan nema para, Berluskoni vise ne ulaze u klub nikako.. brine se za svoje sudjenje i tu trosi svoje pare.. sumnjam da ce ga oni dovesti..

u Juventusu bi imao isto dosta dobrih loptu.. Diego i Del Piero.. radili bi smijesne stvari.. jos i mladi Marchisio koji salje lopte kao rukom.. nece biti nista slabije..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 apr 2010, 12:26

miralem444 je napisao/la:sta nece dzeko nigdje sta vam jeee cccc dzeko 100% ide iz wolfsburgaa..meni nebi bilo lose kad bi manchester dao berbatova i jos koji milioncic za dzeku mislim dobro i za wolfsburg haya. obadvije strane zadovoljneee..
Berbatova i 39,9 mil. :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 apr 2010, 12:29

Bilal je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:sta nece dzeko nigdje sta vam jeee cccc dzeko 100% ide iz wolfsburgaa..meni nebi bilo lose kad bi manchester dao berbatova i jos koji milioncic za dzeku mislim dobro i za wolfsburg haya. obadvije strane zadovoljneee..
Ima i ona mogucnost Gomez +41 mill za dzeku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 apr 2010, 12:30

majestic24 je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Ta je jos bolja, na koju bi ja pristao :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 apr 2010, 12:56

slika
8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 13:13

Bilal je napisao/la:
?, zasto dodavati Gomeza i 1m, kad mu je otpusna klauzula 40m..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 apr 2010, 15:05

daffy je napisao/la:
Bilal je napisao/la: Berbatova i 39,9 mil. :mrgreen:
?, zasto dodavati Gomeza i 1m, kad mu je otpusna klauzula 40m..
Pa zato sto Gomez vrijedi minus jedan milion :roll: :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 apr 2010, 15:10

Kako stvari stoje,Dzeko ce najvjerovatnije otici u Bayern ,danas na bivsem DSF-u ili sada na SPORT 1 je bilo govora o Dzeki,vidjen je u Münchenu,na pitanje sta je radio tam,Dzeko je rekao da je bio u sopingu (u sta mu je malo ko povjerovo :) ). Po meni je ovo dobra ideja,igrace u ligi sampiona,cinice ubojit tandem sa Gomezom,mislim da ce i Gomez dosta profitirati Dzekinim dolaskom,jer Dzeko je tip igraca koji i pravi golove,te isto na sebe navuce odma par igraca,tako da ce i Gomez vjerovatno dobiti sansu da zabije koji gol :).

PS:Miske ce najvjerovatnije u Schalke kod Magatha.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 15:17

:?

pa samo neko glup bi kesirao 40m za napadaca, iako od napadaca imaju Gomeza, Tonija, Olica, Muller.. ne treba im Dzeko.. a 40m nije mala para..

pcb
Kontakt:

Post Postao/la pcb » 18 apr 2010, 15:28

daffy je napisao/la::?

pa samo neko glup bi kesirao 40m za napadaca, iako od napadaca imaju Gomeza, Tonija, Olica, Muller.. ne treba im Dzeko.. a 40m nije mala para..
pa imaju oni napadača brojčano to je jasno ali napadači tipa Toni,Olić ... ma daj bolan ne budi smiješan, mada bi i ja volio da od toga nema ništa,te da dijamant ipak završi u Engleskoj

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 15:34

da, imaju i Klosea.. Gomez i Olic.. sta im fali? sasvim solidni napadaci.. a Olic i Gomez su tek dosli u Bayern tako da prica da ce u Bayern je veoma nemoguca.. ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 apr 2010, 15:34

daffy je napisao/la::?

Ti svi napadaci koje si nabrojo nisu Dzeki ni do koljena,Gomez zesca truba,Toni penzioner,Olic preko 30 godina,Müller nije pravi spic napadac,40 miliona nije mala para,tacno,ali kad vidim za kakve se igrace daje i po 50,onda Dzeko,koji je medju 5 najboljih napadaca svijeta vrijedi i vise,al citiracu Srpskog komentatora sa Eurosport2:Dzeko vrijedi svaki cent od 40 miliona !
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 18 apr 2010, 15:35

Dzeki je bila cjena 25 miliona i odjednom skoci na 40$ WTF? izgleda ovi hoce da mu s..bu karijeru :? budimo realni ne vrijedi toliko :roll:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 apr 2010, 15:45

daffy je napisao/la:da, imaju i Klosea.. Gomez i Olic.. sta im fali? sasvim solidni napadaci.. a Olic i Gomez su tek dosli u Bayern tako da prica da ce u Bayern je veoma nemoguca.. ;)
Veca je sansa da nastavi karijeru u Bayernu nego u Juventusu. Mislim da Juve nema para za njega, a Bayern svakako ima te pare i ako odluce da ga kupe to je gotova stvar. A pored svih napadaca Bayerna mislim da nam je ipak potreban Dzeko.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 16:06

:? pa jel svaki put moram govoriti da Juve zvanicno ima 80m za transfere + sto ce sve pare od prodaje polovnjaka ( Amauri, Iaquinta, Poulsen, Tiago, Molinaro, Grygera, Cannavaro.. etc. ) ici u transfer budjet.. a moguce je da ce se budjet i povecati do 110m.. i da nema Juve 40m pisljivih za Dzeku? :lol:

jeste Dzeko klasa za sve ove napadace, ali bi to samo bilo gomilanje napadaca u Bayern i sigurno bi svi bili nezadovoljni.. isto to je i Juve uradio kada su pored Del Piera, Trezegueta, Iaquinte i Palladina platili 20m za Amaurija.. i samo pogorsali situaciju u klubu..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kakarut, Pact1921 i 25 gostiju.