messilla ocekujem da te Donnie demantuje sa onim svojim glavonjama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Ne dirajte Nermina, on je kao Seo momciluk. Malo ga jezik zeza, ali je srce na mjestu uvijek.![]()
Dosadan je ba sa onim, ne znam jel mu neko rek'o već.Pegi10 je napisao/la:messilla ocekujem da te Donnie demantuje sa onim svojim glavonjama
schweinsteiger je napisao/la:Student unistio prve parcijale i skoro spremio druge,a ako pocnem uciti sad za zavrsne,zaboravicu do njih![]()
Ma samo moj razred treba ici, znaci mjesta ce biti. Jos u petak se donekle dogovorili i haj rijesit cemo to preko fb i evo dzaba pitati, svi samo seen bace i to je to.BelminM23 je napisao/la:Joj @Otelo i kod nas ista situacija, ne moreš dogovoriti da ga yebeš.
Eno sutra ide Medicinska škola, svih 5 odjeljenja i to organizovali busem da odu na izletište tu u blizini i naredili im da je obavezno il fasuješ 6 neopravdani iako je zadnji dan.
I iz moje škole koliko sam načuo idu 2 razreda, i mi danas nešto dogovaramo, al slabo, lafo ako odemo neće biti mjesta...
A trebali smo u subotu da idemo, ali se izjalovilo, možda u petak odemo, ko zna.
btw. Handre me žena/e
Nemam motivaciju da ih vise gledam, na vrh glave su mi pogotovo sad nakon Augsburgamuamerc je napisao/la:Nera, gledas li veceras tekmu ili ...?
Isto, i to mi bas zao ove dvije kolegice i jednog kolege. Mozda jos njih 2-3 a ostalo manje-viseBelminM23 je napisao/la:Ma od nas 30 bit' će mi žao svega 5 ljudi kad završrim školu, one ostale, ko šiša.
Ne, imam obaveza. Mozda stignem na drugo.Nerminovic je napisao/la:Nemam motivaciju da ih vise gledam, na vrh glave su mi pogotovo sad nakon Augsburgamuamerc je napisao/la:Nera, gledas li veceras tekmu ili ...?Hoces li ti gledati
Virtu4l je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ne dirajte Nermina, on je kao Seo momciluk. Malo ga jezik zeza, ali je srce na mjestu uvijek.![]()
![]()
Objasni mi zasto su Bosnjaci iz Sandzaka tako grozni ljudi da zasluzuju takve uvrede?Heller je napisao/la:Cartmane nije to bas tako jednostavno ko sto mislis
Nisu oni grozni ljudi, nego su tu druge stvari posrijedi, ali nasi ljudi koji su polupismenin ne znaju drukcije od vrijeđanja.Cartman je napisao/la:Objasni mi zasto su Bosnjaci iz Sandzaka tako grozni ljudi da zasluzuju takve uvrede?Heller je napisao/la:Cartmane nije to bas tako jednostavno ko sto mislis
Daj nam screen shot, volim to citat.Dex je napisao/la:Kakvi levati žive kod nas, msm nije moguće.Javlja mi se lik neki sinoć na fb,očajan što ne može da mi zbari jaranicu, traži pravdu i biva verbalno našamaran.Svaka rečenica mu se završava tipa "Glup si." etc.Hem nepismen, hem nema vokabular, i pita se zašto ga cure neće
Upravu si, brate. I meni je više dosadilo.AgentttB je napisao/la: Nije to tako jednostavno kao sto mi mislimo brate moj. :)Evo potrudio sam se da nađem samo ovu izjavu imama Malika.Mislim da znaš ko je on.Kazao je Ibn El-Madžišun: ''Čuo sam imama Malika kako kaže: 'Ko u vjeru uvede novotariju, smatrajući je lijepom, taj je ustvrdio da je Poslanik pronevjerio poslanicu, zato što Uzvišeni Allah kaže: 'Danas sam vam vašu vjeru upotpunio.' Ono što tada nije smatrano vjerom, ni danas se ne smatra vjerom.''' (Pogledaj: El-I'tisam do imam Šatibija, 1 tom, str. 33) I mislim da je dovoljno na tu temu danas ispisano.Da ne idemo dalje.
Poslat ću ti PP sa screenom, kad uđem na fb, da mogu uslikat, čak me je lik i blokiroCartman je napisao/la:Daj nam screen shot, volim to citat.Dex je napisao/la:Kakvi levati žive kod nas, msm nije moguće.Javlja mi se lik neki sinoć na fb,očajan što ne može da mi zbari jaranicu, traži pravdu i biva verbalno našamaran.Svaka rečenica mu se završava tipa "Glup si." etc.Hem nepismen, hem nema vokabular, i pita se zašto ga cure neće