FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Imamo sporiji vezni red koji ne moze presjeci kljucno dodavanje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ja kad vidim ovog rafinhu da iga, povraca mi se
-
Nerminovic
- Kontakt:
majku im yebem hahahaha odbrana kao u celika
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta odbrana trazi na sredini terena.Ukopaj se brate mili u prvih 20m pa nece proc.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
i ovo malo nade sto sam imao, syebase mi u 10 minuta, haj zdravo ubleho i mrs iz mineha
- Bayern@heart
- Kontakt:
Očekivano KATALONAC MOLIM TE IDI
- FranckRibery
- Kontakt:
Idi bolan dole u spaniju pa eksperimentisi nisi ti za bayerna guardiola pogledaj odbranu **** svicarski sir sta nam ljudi rade ccccc bruko jedna qurcino od trenera
- anelbavarac
- Kontakt:
Bog vam majku svaki napad sansa za ove.
Gledaj padavicara Boatenga
Gledaj padavicara Boatenga
Svajni gubi skok duel protiv mesija
Zadnja izmjena: samir1994, dana/u 12 maj 2015, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
prodat boatenga, dante, rafinhu, ostaviti benatiu jedini normalan insan u odbrani.... pa lik umjesto da stavi lahma na beka, martineza u sredinu i gecea na stranu sta on radi yebem ti zeno majku bozjuuuuuuuuuu
Točno sam znao, čim primimo gol raspad sistema.Bilo je i pitanje novinara prije utakmice Pep-u, sto ako padne gegentor, kaze on da ne razmišlja o tome.I tako posalji ekipu na teren bez psihološke pripreme,vjerojatno je isto bilo u Barceloni,cim smo dobili gol raspad sistema. Svijet nam se smije, bojim se katastrofe veceras...
-
Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bog je ove sezone definitivno digao ruke od nas, jbg... nije Boatenga, zayeba se HAHA
Pozdrav za forumasa @PEP.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
Nerminovic
- Kontakt:
Lewy da ima sut imao bi minimum 3 gola protiv Barcelone, yebala te maska.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eh kad su me napadali na temi Barselona kada sam pisao da se Gvardiola treba dokazati u klubu koji nije najbolji na svijetu...
Ne kazem da je los trener, naprotiv... Volio bih ga vidjeti u Sitiju, pa da vidimo od kakvog je materijala sastavljen i moze li u istu recenicu sa Fergijem, Hicfildom, Ancelotijem, Lipijem, Murinjom itd.
Za sada su vise Klop i Simeone pokazali od njega. Po meni...
Ova Barsa nije ni sjena one koju je trenirao Pep. Ona Barsa bi poderala ovu sadasnju. Mesi, Cavi, Iniesta, Alves, Anri i ostali u punoj snazi.... Prestrasno.
Enrike je odradio odlican posao sa ne tako dominantnom Barsom. Mada, i on se treba dokazati u nekim drugim okolnostima... Za sada je dobar.
Bajern nije mogao bez Riberija i Robena. Da su oni bili tu, sve bi bilo sasvim drugacije. Ako nista, bilo bi napeto do kraja... Bajern isto tako place cijenu lose Bundeslige. Svabe moraju pronaci model koji ce pored Bajerna promovirati jos makar dva giganta.
Ne kazem da je los trener, naprotiv... Volio bih ga vidjeti u Sitiju, pa da vidimo od kakvog je materijala sastavljen i moze li u istu recenicu sa Fergijem, Hicfildom, Ancelotijem, Lipijem, Murinjom itd.
Za sada su vise Klop i Simeone pokazali od njega. Po meni...
Ova Barsa nije ni sjena one koju je trenirao Pep. Ona Barsa bi poderala ovu sadasnju. Mesi, Cavi, Iniesta, Alves, Anri i ostali u punoj snazi.... Prestrasno.
Enrike je odradio odlican posao sa ne tako dominantnom Barsom. Mada, i on se treba dokazati u nekim drugim okolnostima... Za sada je dobar.
Bajern nije mogao bez Riberija i Robena. Da su oni bili tu, sve bi bilo sasvim drugacije. Ako nista, bilo bi napeto do kraja... Bajern isto tako place cijenu lose Bundeslige. Svabe moraju pronaci model koji ce pored Bajerna promovirati jos makar dva giganta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
OPET PEP KRIV JEL DA? AMA ŠTA VAM JE LJUDI DRAGI BOLJI SU LJUDI! NEGO POJAČAT NAPAD S KRILIMA I BIĆE OK 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma i ja mislim da bi bilo drugacije da su igrali Ribery, Robben i Alaba. Vidjeli ste prvih 15tak minuta veceras, jos zamislite da su tu njih trojica i to je to. Bog nam je okrenuo leđa, povrede su ucinile svoje i to je to, nazalost. Ali opet Pep dragi, Lahm na beku, Martinez u sredinu i eto ga. Al jbg, gotovo je sad. Ima sljedeca sezona. I ako nista, barem smo dali gol u polufinalu 
Ma ne brinite, sad ce PEP da promjeni formaciju na jednu od onih 34 koliko je koristio u ligi,i eto 5 golova. Samo se nadam da ih igraci pamte. Unaprijed da se zahvalim PEPU. HVALA PEP!!
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.