FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
taktika gola qrcina
golove primamo na isti nacin ko u barseloni
al opet, da su frljavi levatovski i muler bili precizniji, bil bi barem 4:2 za nas
imali smo 3 stopostotne i 4 dobre sanse
levatov gol je moro priznat, prosla lopta lniju
golove primamo na isti nacin ko u barseloni
al opet, da su frljavi levatovski i muler bili precizniji, bil bi barem 4:2 za nas
imali smo 3 stopostotne i 4 dobre sanse
levatov gol je moro priznat, prosla lopta lniju
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FranckRibery
- Kontakt:
kako bolan nije guardiola kriv ? Vidi kako ih posalje na teren. Totalno takticki i psihicki nepripremljeni, dali smo go i citav svijet stao, nasi igraci ne vjeruju svojim ocima da su ga uvalili nakon 5 kola. pogledaj odbranu puca na sve strane ZASTO ? zato sto non stop se guardiola fokusira napad a odbranu ko yebe pa izgledamo isto neki juniori pogubljeni na terenu ne znas ko pije a ko placa. Schweini i Boa napadaju Messija i frajerr ih nadskoci zasto ? Jesmo mi krivi da ne znamo ko treba skociti kad i u koje vrijeme e jbg
**** VAS VISE GROB SVETI KOJI **** DIRATE ODBRANU ,PA ONO STO SUPAK KATALONSKI HOCE I IGRA NE MOGU NI NAJBRZI STOPERI SVJETA STICI .
Koliko cujem na areni komntator spomenu da bi van gal mogao zamjeniti guardiolu u bayernu sada na ljeto jel ko zna sta o tome.
Koliko cujem na areni komntator spomenu da bi van gal mogao zamjeniti guardiolu u bayernu sada na ljeto jel ko zna sta o tome.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 12 maj 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Vidiš šećko, obrana nam je u banani.
Primamo tako lako golove da je to nevjerojatno, nikako nam obrana ne funkcionira, nikako.
I šta će nama par zicera, koje nismo zabili, kad nam u obrani prolaze kako žele i zabijaju lakoćom?
Primamo tako lako golove da je to nevjerojatno, nikako nam obrana ne funkcionira, nikako.
I šta će nama par zicera, koje nismo zabili, kad nam u obrani prolaze kako žele i zabijaju lakoćom?
Ne valja svaljivati krivicu na jednog covjeka. Pa nije on genije, carobnjak, uprava, igrac, sve... Kad ce se pozvat na odgpvornost svercer satova, onaj kriminalac i lopov, kad ce onaj zuti na klupi, njeg niko ne spominje, pa desni bek, pa ambasador njasvi, pa "hocu u sredinu" lahm, pa alonso penzioner, pa dante slalomas... Da ne nabrajam, svakako najvise je Pep kriv ali nije 100% kako se ovjd prikazuje.
Cemu nerviranje nakon prve tekme, mora igrat ovako, kako mislis dat 4-5 gllova ekipi koja primaa 0,4... Kako?
Cemu nerviranje nakon prve tekme, mora igrat ovako, kako mislis dat 4-5 gllova ekipi koja primaa 0,4... Kako?
Nema od toga nista. LVG je rekao da mu je United zadnji posao u karijeriPEP je napisao/la:**** VAS VISE GROB SVETI KOJI **** DIRATE ODBRANU ,PA ONO STO SUPAK KATALONSKI HOCE I IGRA NE MOGU NI NAJBRZI STOPERI SVJETA STICI .
![]()
Koliko cujem na areni komntarot spomenu da bi van gal mogao zamjeniti guardiolu u bayernu sada na ljeto jel ko zna sta o tome.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- FranckRibery
- Kontakt:
Pisam mu se na licencu
PEP je napisao/la:**** VAS VISE GROB SVETI KOJI **** DIRATE ODBRANU ,PA ONO STO SUPAK KATALONSKI HOCE I IGRA NE MOGU NI NAJBRZI STOPERI SVJETA STICI .
![]()
Koliko cujem na areni komntarot spomenu da bi van gal mogao zamjeniti guardiolu u bayernu sada na ljeto jel ko zna sta o tome.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Tako da zamiješaš beton ( jer si igrački oslabljen plus kriminalna forma i kondicija Thiaga, Schweinsteigera i Lahma ) u prvoj utakmici i onda bi se lakše igralo u drugoj utakmici.muamerc je napisao/la:Ne valja svaljivati krivicu na jednog covjeka. Pa nije on genije, carobnjak, uprava, igrac, sve... Kad ce se pozvat na odgpvornost svercer satova, onaj kriminalac i lopov, kad ce onaj zuti na klupi, njeg niko ne spominje, pa desni bek, pa ambasador njasvi, pa "hocu u sredinu" lahm, pa alonso penzioner, pa dante slalomas... Da ne nabrajam, svakako najvise je Pep kriv ali nije 100% kako se ovjd prikazuje.
U drugoj utakmici, isto tako.
Šta znači prilike i ziceri kad u obrani primamo lakoćom?
I zašto još jednom BRUKATI IME BAYERN tako da primimo opet 3-4 gola?
pa et, ja sam ih spremo i objasnjavo taktiku. ja sam reko rafinji i bernatu da pogledom ispracaju mesija i nejmara ostavljajuci boatenga i medhija same protiv najjace navale na svijetu
ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama u sredini i bernata na beku, zelim mu otkaz do kraja septembra
ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama u sredini i bernata na beku, zelim mu otkaz do kraja septembra
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FranckRibery
- Kontakt:
Meni je krivo samo zbog tog njegovog pristupa lafo neki perfekcionista kakav on i perfekcionizam mourinho i ancelotti su doktori nauka za njeg. Koliko mi je ogadio fudbal ne mogu svoj Bayern rahat gledat a mislio sam tako poslije utakmice u Barceloni
ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
MRSSSSSSSSSSSSSS KERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUU IZ SVETIIIIIINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MRSSSSSSSSSSSSSS KERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUU IZ SVETIIIIIINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- FranckRibery
- Kontakt:
Aferim sve sto si rekaosekerbay je napisao/la:pa et, ja sam ih spremo i objasnjavo taktiku. ja sam reko rafinji i bernatu da pogledom ispracaju mesija i nejmara ostavljajuci boatenga i medhija same protiv najjace navale na svijetu
Ma ne da su doktori i vise od toga ,za ostatak postaFranckRibery je napisao/la:Meni je krivo samo zbog tog njegovog pristupa lafo neki perfekcionista kakav on i perfekcionizam mourinho i ancelotti su doktori nauka za njeg. Koliko mi je ogadio fudbal ne mogu svoj Bayern rahat gledat a mislio sam tako poslije utakmice u Barceloni
Eto ja sam mu da jos jednu sansu da nas tare i bruka.sekerbay je napisao/la:pa et, ja sam ih spremo i objasnjavo taktiku. ja sam reko rafinji i bernatu da pogledom ispracaju mesija i nejmara ostavljajuci boatenga i medhija same protiv najjace navale na svijetu
PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj sto smarasGefufna je napisao/la:PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
a brate men je najjače što ti je nick ''PEP''PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
šta vam je ljudi smirite se, bio je red da budemo yebani včrs, sreća pa sam se istuširo prije ovog seksa
-
Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dade ga Robbie, konacno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.