Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Heller
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Heller » 12 maj 2015, 20:58

Imaju laksi raspored i mislim da ipak smiju sebi prisutiti kiks protiv Radnika, naravno moraju tada pobijediti derbi.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 21:20

Heller je napisao/la:Jos sam zaboravio reci da Sarajevo moze priustiti kiks dok Zeljeznicar ne moze, Vitez ce sve znati nakon utakmice sa V.O., tako da nece imati bas toliki imperativ protiv Sarajeva, dok V.O. ima ekstremno težak raspored, Sloboda, Željezničar i Vitez jedino u zadnjem kolu mogu 3 boda uzeti Zvijezdi plus bod protiv Viteza to je 4 boda dok ce Vitez sutra znati 95% ako dobiju Velež a nije nemoguce i da u zadnjem kolu idu u Shoping u Univerzitetsko Srediste SBK :mrgreen:
Ni sa ovim se ne bi slozio mi ne moramo biti prvi nemamo taj imperativ, niko nebi zamjerio i kada bi izborili evropu sto je po meni najvaznije u ovom trenutku, titula ako bude super evropa je pod moranje.Dok sa sarajevom nije takav slucaj oni vise ne mogu cekati ne uzmu li titulu bice svasta niko od igraca nece valjati promjenice 365 novih igraca od tih 365 igrace cetvorica i tako u krug.Navijaci ce skanirati dobicete batine i planirati tradicionalno prekucavanje lige i grupne faze za iduce sezonu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:25

pile87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Jos sam zaboravio reci da Sarajevo moze priustiti kiks dok Zeljeznicar ne moze, Vitez ce sve znati nakon utakmice sa V.O., tako da nece imati bas toliki imperativ protiv Sarajeva, dok V.O. ima ekstremno težak raspored, Sloboda, Željezničar i Vitez jedino u zadnjem kolu mogu 3 boda uzeti Zvijezdi plus bod protiv Viteza to je 4 boda dok ce Vitez sutra znati 95% ako dobiju Velež a nije nemoguce i da u zadnjem kolu idu u Shoping u Univerzitetsko Srediste SBK :mrgreen:
Ni sa ovim se ne bi slozio mi ne moramo biti prvi nemamo taj imperativ, niko nebi zamjerio i kada bi izborili evropu sto je po meni najvaznije u ovom trenutku, titula ako bude super evropa je pod moranje.Dok sa sarajevom nije takav slucaj oni vise ne mogu cekati ne uzmu li titulu bice svasta niko od igraca nece valjati promjenice 365 novih igraca od tih 365 igrace cetvorica i tako u krug.Navijaci ce skanirati dobicete batine i planirati tradicionalno prekucavanje lige i grupne faze za iduce sezonu...
Svega mogu ali ove price ne bi niko zamjerio e na to povracam. :stop: :stop: :stop: :puke: Pojescete muda svoja ne uzmete li titulu jednaka kao i ja ili neki drugi navijac FKS tako da nemoj te patetike duse ti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 maj 2015, 21:25

pile87 je napisao/la:
Šuplja priča...
F.K.SARAJEVO

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 12 maj 2015, 21:26

:urnebes: :damn: manijaci šatro provaljuju i šatro bit će "super" ako osvoje titulu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 21:36

Sabinho je napisao/la:Svega mogu ali ove price ne bi niko zamjerio e na to povracam. :stop: :stop: :stop: :puke: Pojescete muda svoja ne uzmete li titulu jednaka kao i ja ili neki drugi navijac FKS tako da nemoj te patetike duse ti.
Mogo ne mogo tako ti je.Mozda iduce godine ako ostane ova ekipa na okupu i pojedem muda ako je ne osvoje.A vjerujem da hoce jer ce neki momci sazrijeti igracki.Procitaj slobodno sve postove sa pocetka sezone ili sa polusezone stavljali su nas na 5-6 poziciju a nama kostantno cilj evropa.Sto se nas tice nije se nista promjenilo.Prije svega ovako razmisljam radi fonda igraca sa kojim raspolazemo, nemamo mi klupe imamo 11 koji mogu igrati sa svima i svakoga pobjediti ali da bi se uzela titula treba imati i klupu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2015, 21:42

Sabinho je napisao/la:Pojescete muda svoja ne uzmete li titulu jednaka kao i ja ili neki drugi navijac FKS tako da nemoj te patetike duse ti.
Niko, ali baš niko normalan neće prigovoriti ovim momcima ako se ne uzme titula, a kamoli da će neko pojesti muda kako ti kažeš. Vama je titula imperativ, a mi smo se tu pojavili spletom okolnosti i prije svega pravim izborom trenera koji izvlači maksimum iz ove ekipe, što ste vi uspjeli na svega par utakmica ove sezone.

Da se ne lažemo, svi bi voljeli titulu, ali svakom navijaču Želje ona djeluje nestvarno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:44

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pojescete muda svoja ne uzmete li titulu jednaka kao i ja ili neki drugi navijac FKS tako da nemoj te patetike duse ti.
Niko, ali baš niko normalan neće prigovoriti ovim momcima ako se ne uzme titula, a kamoli da će neko pojesti muda kako ti kažeš. Vama je titula imperativ, a mi smo se tu pojavili spletom okolnosti i prije svega pravim izborom trenera koji izvlači maksimum iz ove ekipe, što ste vi uspjeli na svega par utakmica ove sezone.

Da se ne lažemo, svi bi voljeli titulu, ali svakom navijaču Želje ona djeluje nestvarno.
Pa nece niko prigovoriti ali cete se pojesti, nisam rekao da ce neko prigovarati itd. Dali bi vi zadnje tri titule da je sad uzmete ispred nas i to tinja u vama, hajmo biti ljudi i realni. :) :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2015, 21:46

Sabinho je napisao/la:Dali bi vi zadnje tri titule da je sad uzmete ispred nas
Zašto?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 maj 2015, 21:47

U zavisnoti kako sutra prodje kolo takva ce biti i postavka na derbiju.
Ukoliko ostane kao sada onda Sarajevo ima taj luksuz da mu i X odgovara.Ako Zeljo uzme sutra a Sarajevo kiksa onda Zelji vise igra X na derbiju.
Sutrasnje kolo ce dobro odluciti o tome kakve ce postavke utakmice biti za derbi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:48

Virtu4l je napisao/la:
Zašto?
Ozbiljno pitas ili? :| :|

@orton nema toga kod Dzene znas i sam, ide se uvijek ofanzivno i na pobjedu. Pa frajer nije htio za Gladbach mijenjati formaciju ili tim a da to uradi zbog Zelje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 21:51

Virtu4l je napisao/la:
Zašto?
Ni ja ne razumijem zasto, ako nece biti Zeljo prvak sasvim mi je sve jedno ko ce biti.Ovo je za Zelju i onako godina slaganja stvari i reorganizacije u narednoj ocekujem mnogo vise od nas.U narodenoj trebamo imati generalnog sponzora i jednog ozbiljnog investitora a sa tim preduslovima boricemo se za titulu bez imalo pardona.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 12 maj 2015, 21:53

pile87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zašto?
Ni ja ne razumijem zasto, ako nece biti Zeljo prvak sasvim mi je sve jedno ko ce biti.Ovo je za Zelju i onako godina slaganja stvari i reorganizacije u narednoj ocekujem mnogo vise od nas.U narodenoj trebamo imati generalnog sponzora i jednog ozbiljnog investitora a sa tim preduslovima boricemo se za titulu bez imalo pardona.

Još samo recite da niste likovali kada je Sarajevo imalo prije par godina onu krizu po sim mogučim pitanjima i sve će biti uredu.

Stipu šuplje.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 maj 2015, 21:55

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zašto?
Ozbiljno pitas ili? :| :|

@orton nema toga kod Dzene znas i sam, ide se uvijek ofanzivno i na pobjedu. Pa frajer nije htio za Gladbach mijenjati formaciju ili tim a da to uradi zbog Zelje.
Što bi neko mijenjao tri titule za jednu? Ti bi mijenjao 300 maraka za 100?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2015, 21:56

Orton je napisao/la:Sutrasnje kolo ce dobro odluciti o tome kakve ce postavke utakmice biti za derbi
Neće sutrašnje kolo mnogo uticati na našu postavku na derbiju. Sigurno da bi bilo bolje da u njega uđemo sa bodom prednosti, jer Odović je Murinjo za Uščuplića i možda bi to znao iskoristiti, ali ako misliš da ćemo ih napasti na Koševu - grdno se varaš. Dženo bi bio možda malo ofanzivniji nego inače, to često zna dovesti do srljanja.
Sabinho je napisao/la:Ozbiljno pitas ili?
Ozbiljan sam. Zašto bi dali tri titule za ovu? Zato što smo igrački inferiorni? To bi samo još jednom dokazalo veličinu Želje i vaš gubitnički mentalitet, ništa više.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 21:57

breskva je napisao/la:

Još samo recite da niste likovali kada je Sarajevo imalo prije par godina onu krizu po sim mogučim pitanjima i sve će biti uredu.

Stipu šuplje.
kakve to veze ima sa ovim o cemu razgovaramo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:57

To se tako kaze. :tralala:

@virtualni izlazis iz oklopa, vidis kako znas kad hoces.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 maj 2015, 21:59

Sabinho je napisao/la:To se tako kaze. :tralala:
Kad si vidio da možeš zijanit dvije glave povlačiš se :tralala:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 22:01

DukeOfWellington je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:To se tako kaze. :tralala:
Kad si vidio da možeš zijanit dvije glave povlačiš se :tralala:
Pa dobro mozda sam se pretjerano grubo izrazio ali sigurno bi to za navijace Zelje bio deset puta veci gust. Eto tako, pa ne bi ostali zivi od vas. :evil: :kralj:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 maj 2015, 22:01

Vise sam mislio i na postavku igraca u njihovom glavama.
Lakse ce biti ekipi koja zna da ne mora po svaku cijenu da uzme utakmicu.
Skontaj tamo oko 70. minute 0:0 a znas da moras uzet tekmu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []