Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma interesuje me kvota
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
juanitomaravillaa je napisao/la:Oj imam Suarez daj gol lik nece da gleda prema golu j bo mi asistencije sve..
Suarez Je na klupi
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ibro666 je napisao/la:juanitomaravillaa je napisao/la:Oj imam Suarez daj gol lik nece da gleda prema golu j bo mi asistencije sve..
Suarez Je na klupi

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jos crveni karton i da ostane ovako Bayern-Barcelona... al daj boze da bude.
-
- Kontakt:
Ma kakav crveni, daj boze da bude i zuti do kraja.Pasha_car_aga je napisao/la:Jos crveni karton i da ostane ovako Bayern-Barcelona... al daj boze da bude.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Evo žuti za Bayern, igr'o sam da će Bayern imati više žutih, 2,90 poklon kvota.TomBrajder je napisao/la:Ma kakav crveni, daj boze da bude i zuti do kraja.Pasha_car_aga je napisao/la:Jos crveni karton i da ostane ovako Bayern-Barcelona... al daj boze da bude.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ja sve ubo' na utakmici Bayern - Barca, više žutih sve ukupno 4.5, više žutih Bayern, manji posjed lopte Bayern, više od 3 gola i ostalo još penal i 5 kornera što je nemoguće.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Eto @breskva korneri.
Da pokušamo nešto kao danas
Leon Huanuco povedite u prvom
Kvota 2,95 ko hoće nek' isprati.
Da pokušamo nešto kao danas
Leon Huanuco povedite u prvom

Kvota 2,95 ko hoće nek' isprati.

Matej Delač
Matej Delač
Lagani prolaz, ne znam jesi li odabrao išta od ovoga.gonzales je napisao/la:Malo statistikeexorciiist je napisao/la:sutra bayern-barca, 1x ili x2?![]()
Barca 7 utakmica u nizu bez primljenog gola;
Bayern 3 u nizu bez datog gola;
Od ukupno 9 međusobnih samo 2 puta bilo oba daju;
Od četiri međusobne kada je Bayern bio domaćin Barca je primala barem 1 gol;
Po mom mišljenju Barca ga sutra prima, a što nebi i dala, pa je oba daju najrealnija opcija. Isto mislim da je under kornera jako izgledan.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Joj kako se vako iznerviram fakat cu odustat od ove kladionice totalno majke mi na kakvim smjesnim stvarima padam i kako docekam zadnji par i bum sviju mi nmg dobit po mjesec i onda **** jebote grob ljudi dobijaju 200,300 maraka ko iz picke ja nmg kurcevih 20,30 km dobit
Igraj na sitno, nabere se vremenom.bojler je napisao/la:Joj kako se vako iznerviram fakat cu odustat od ove kladionice totalno majke mi na kakvim smjesnim stvarima padam i kako docekam zadnji par i bum sviju mi nmg dobit po mjesec i onda **** jebote grob ljudi dobijaju 200,300 maraka ko iz picke ja nmg kurcevih 20,30 km dobit
Sve pogodi s ove tekme, lijepo vecer. kapak za danaspravnik87 je napisao/la:mislim da je najbolje sto se ovde moze do kraja igrat je vise kartona bayern, mislim da sad kad je barsa osigurala prolaz nece ic na akrton, radije ce gol dobit. Niko finale ne propusta
@ bojler @7
Ma nabracu burazeru da izvines **** nije za sirotinju zivot treba se bacit sa zgrade **** ti krv likovi pogadjaju nigerijsku 19-tu prelaz svakih 10 dana dobiju ja moram proc 30 listica na jednom da bi dobio neki **** citavu utakmicu vode 1,25 **** ti grob usta prokocaju u zadnjoj ovi od 16 utakmica 14 poraza 2 pobjede pa dje to ima sutra da odigram zeljo daje go bilo bi 0:1 bem ti krv
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Odigraj ako ne prođeš ja ti dajem kolko uplatiš.bojler je napisao/la:Ma nabracu burazeru da izvines **** nije za sirotinju zivot treba se bacit sa zgrade **** ti krv likovi pogadjaju nigerijsku 19-tu prelaz svakih 10 dana dobiju ja moram proc 30 listica na jednom da bi dobio neki **** citavu utakmicu vode 1,25 **** ti grob usta prokocaju u zadnjoj ovi od 16 utakmica 14 poraza 2 pobjede pa dje to ima sutra da odigram zeljo daje go bilo bi 0:1 bem ti krv

Matej Delač
Matej Delač
Ma oticu svijum opet u inostranstvo da radim svijum nmg se kladit jer ne znam jezik i to je to majke mi tako prosle godine imali samo konji da se kladim na njih i nisam kocko vako se nerviram padam kosarku 1,25 i padnem **** ti grob
hocemo'l taj NBA razradit il necemo 

Rizikovao mada se mogla puci cista 2 na golove al et ovako sigurnije a u zute nisam sumnjao kao sto i sutra ako bude 5.5 grnica obavezno uzet po velikoj uplati po mom misljenju

@Tajger i ja sam mislio sutra igrati over kartona, ali sam sad neodlučan jer sudi Eriksen, težak je ko crna zemlja
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Imal ko 0.10 za NBA ?
Pozurite Bgt dok me niko nije vidio, popit cu ban dzaba kuknjava
Pozurite Bgt dok me niko nije vidio, popit cu ban dzaba kuknjava
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma nema para bez da ulozis cvaju il petobu majke mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.