FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2015, 22:15

hilmo je napisao/la:Ne nadam se mnogo za sutra, i ako zijanimo, Bože moj, u velikim smo problemima s igračkim kadrom tako da ako pobjedimo onda smo zreli za velik domete, mada ni tada ništa nije gotovo.
Drago mi je što su ova trojica momaka priključena timu, ne možemo od njih očekivati da, ukoliko zaigraju, naprave neku prevagu na terenu. Ali siguran sam da će, ukoliko jednog od njih Dženo ubaci, dati sve od sebe da se s punim plijenom vrate u glavni grad.

Nisam optimista, ali vjerujem da će ovi momci poginuti sutra na terenu da ostvarimo izuzetno važnu pobjedu.
E @hilmo vala i ti ga pretjera, stalno nisi optimista, stalno pusimo ga, pa ako pobjedimo opet ga pusimo, razumijem te,dugo si ovdje na forumu, prosao si svasta i nasih bisera i ovih uhljupa sa druge strane. Ja osobno vjerujem u pobjedu sutra a to je najvaznija utakmica sezone. U derbiju slijedi kao i do sad penetriranje u njihovu (djecu) i naravno optuzbe za pedofiliju. Slijedi L U D I L O :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 maj 2015, 22:31

Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 12 maj 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2015, 22:34

obiteljskicovjek je napisao/la: E @hilmo vala i ti ga pretjera, stalno nisi optimista, stalno pusimo ga, pa ako pobjedimo opet ga pusimo, razumijem te,dugo si ovdje na forumu, prosao si svasta i nasih bisera i ovih uhljupa sa druge strane. Ja osobno vjerujem u pobjedu sutra a to je najvaznija utakmica sezone. U derbiju slijedi kao i do sad penetriranje u njihovu (djecu) i naravno optuzbe za pedofiliju. Slijedi L U D I L O :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
:mrgreen:

Ma znaš kako, srce govori jedno... deremo ih sutra, međutim pogledam roster igrača, njihovu formu, eventualne zamjene... pa onda opasnost od kartona.... :hmmmmm:

Da se ne lažemo, mi dole imamo jedan cilj a to je pobjeda i igrači treba da se potrude da je i ostvare. Presretan ću biti ako ostvarimo pobjedu u koju ja vjerujem, ali isto tako neću biti sekunde razočaran ako i ne uspijemo, biće mi žao naravno. Cijelu sezonu smo imali sreće i nismo imali povreda, međutim znalo se da će nas kad tad stići.

Iz sve snage, od prve minute po nova tri boda i petu pobjedu u nizu.
Idemo momci, idemo bordo bijeli!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2015, 22:58

Sutra je bitno ne izgubiti.. Remi je dobar, pobijeda ODLICNO :)
Najbitnija je tekma zeljo.. Mi kako god odigramo sutra, mi opet sami odlucujemo o sebi.. Dakle bez obzira sta sutra bilo, mi sa pobjedom protiv strumfova smo prvi...
Mada imam los feeling za subotu, imam onaj ruzni osjecaj da ce biti 0:0... :(

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 23:15

Prijedor je napisao/la:AJ RAJVOSA !!! :njanjanja:

https://www.imageupload.co.uk/image/ZME7
Sto si ovo sicu ulozio
:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 maj 2015, 23:16

Za sve ostalo tu je Stojcev!!!

Ne brine me sutrasnja tekma, jer svi su svjesni da smo itekako oslabljeni pa ce svaki igrac dati 120% svojih mogucnosti i tako nam donijeti vrlo vaznu pobjedu...da smo kompletni mozda bi bilo blagog opustanja s vjerom da bismo to na snagu i kvalitet dobili...ovako ce to biti bas na trku i izgaranje na terenu.

U protivnom i da ne pobijedimo, ne brinem se jer vjerujem da Zeljo nece pobijediti Mladost...zivi bili pa vidjeli...Zrinjski i Olimpic to nisu uspjeli, Siroki jeste 2:0 iz 2 penala...njima gori pod nogama i sve ce uciniti da ne izgube na Grbavici...a to znaci parkiranje autobusa i igra na kontre...Zeljo tesko moze iznaci rjesenje protiv takve igre...osim ako im se opet ne osmjehne korner pogodak.

Radnik vs Sarajevo x2
Zeljeznicar vs Mladost x

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 maj 2015, 23:18

Zip je napisao/la:Sutra je bitno ne izgubiti.. Remi je dobar, pobijeda ODLICNO :)
Najbitnija je tekma zeljo.. Mi kako god odigramo sutra, mi opet sami odlucujemo o sebi.. Dakle bez obzira sta sutra bilo, mi sa pobjedom protiv strumfova smo prvi...
Mada imam los feeling za subotu, imam onaj ruzni osjecaj da ce biti 0:0... :(
Apsolutno ne, svaka utakmica do kraja Radnik, Zeljo, Vitez, Sloboda rezultatski je jednako bitna. Mi nemamo bodovnu prednost od 3 boda razlike ili vise vec 1 bod i u svaku utakmicu ulazimo da pobjedimo jer se sve moze preokrenuti u jednom kolu. Ja se naprimjer za derbi uopste ne brinem jer znam da oni tu maksimalno mogu bod uzeti ali sutrasnja utakmica ce i njima i nama biti vazna jer pobjedom sutra i na derbiju mi smo sampioni zasto opet strahoovati do kraja kada sve mozemo rijesiti u ova dva kola a nasi momci su sposobni da odgovore zadatku ;)
Ti si opet šampion !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2015, 23:19

Derbi k´o derbi, nikad ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da ces dobiti, koliko god bio kvalitetniji. Zato sam ja misljenja da sutra trebamo dobiti, cime bi rijesili 80 % toga. Sutra najjacih jedanaest, i ovako smo desetkovani...nema taktiziranja. I da, stavio bi Protu na beka, Puzija na krilo sa Bekicem, Stojceva na 10...onda imas 2 solidna ofanzivna igraca na klupi, a to su Okic i Bico.
#jos #cetiri

:bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 23:21

Oo Beli dijasporo jedina

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 12 maj 2015, 23:21

Da vas pitam bude li ovdje dobar stream , posto sam do sada gledao na tv,a sutra necu biti u mogucnosti .. Pa ako bude finih streamova da ne idem nigdje ? :kralj:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 maj 2015, 23:21

Kiksaće neko od prve četvorke sutra mada bi najbolje bilo da to budu komšije kao što hurem napisa. Sutra očekujem 2-3 gola u mreži Radnika.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2015, 23:25

MortemHz je napisao/la:Oo Beli dijasporo jedina
Mortem brate moj :) Nema nam uNbx :o

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 maj 2015, 23:27

ja se vise bojim kad budemo gostovali Vitezu, nego sutra Radniku, jer Vitezu stvarno gori pod nogama a sa njima igramo predzadnje kolo tako da ce se cupati kako znaju i mogu.
Gledam svi stavljate Bilbiju u prvih 11 meni padne mrak na oci kad ga vidim, momak nesto mulja, bio je sigurno u svadji sa upravom i sad ce do kraja ovo odigrati preko qurca tako da bolje neka ga na klupi
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 12 maj 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 23:28

Derdiyok je napisao/la:Kiksaće neko od prve četvorke sutra mada bi najbolje bilo da to budu komšije kao što hurem napisa. Sutra očekujem 2-3 gola u mreži Radnika.
prasovic?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2015, 23:29

Ako je u svađi, zašto mu je onda ponuđen novi ugovor, ako je ponuđen?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2015, 23:33

Kakva svadja, sta vam je... Bico je malo vise temperamentan lik, to je sve. Bilo je frke oko produzenja, a na pitanje jednog svog frenda da li je istina da ce produziti odg. je ´´ Blizu :) ´´
Ali da se ne zamaramo sad tim stvarima, sutra imamo preevaznu tekmu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 maj 2015, 23:37

Nisam optimista pred sutrasnju tekmu. Desetkovani smo i sami Bog zna kako ce to sve izgledati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2015, 23:40

hilmo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la: E @hilmo vala i ti ga pretjera, stalno nisi optimista, stalno pusimo ga, pa ako pobjedimo opet ga pusimo, razumijem te,dugo si ovdje na forumu, prosao si svasta i nasih bisera i ovih uhljupa sa druge strane. Ja osobno vjerujem u pobjedu sutra a to je najvaznija utakmica sezone. U derbiju slijedi kao i do sad penetriranje u njihovu (djecu) i naravno optuzbe za pedofiliju. Slijedi L U D I L O :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Ma znaš kako, srce govori jedno... deremo ih sutra, međutim pogledam roster igrača, njihovu formu, eventualne zamjene... pa onda opasnost od kartona.... :hmmmmm:

Da se ne lažemo, mi dole imamo jedan cilj a to je pobjeda i igrači treba da se potrude da je i ostvare. Presretan ću biti ako ostvarimo pobjedu u koju ja vjerujem, ali isto tako neću biti sekunde razočaran ako i ne uspijemo, biće mi žao naravno. Cijelu sezonu smo imali sreće i nismo imali povreda, međutim znalo se da će nas kad tad stići.

BRAVO HILMO MAJSTORE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 23:41

hilmo je napisao/la:Ako je u svađi, zašto mu je onda ponuđen novi ugovor, ako je ponuđen?
Da bi i mi mogli nesto iskesirati,ne dozvoljavamo da igraci vise idu za djaba

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 23:43

hilmo je napisao/la:

Samo da dodam da takodje cijelu sezonu nismo imali srece, fulali smo sve i svasta a primali golovi iz prvog suta prema golu i da nam se i to vratilo u odredjenoj mjeri protiv Slavije i Zrinjskog. :kralj: :shock:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Direktorcic, Google Adsense [Bot], hadzibake, jurisicduska, KarlMarx, Kyle88, laznokrilo, plisek, sekac, Sinfoc1986, ubipara i 94 gosta.