maturski se radi ?Evolution87 je napisao/la:Ima li acad majstora ovdje?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
maturski se radi ?Evolution87 je napisao/la:Ima li acad majstora ovdje?
Ma njima kukam za ove dvije.hilmo je napisao/la:A tebi krivo pravo, pa ih vodaš po tvrđavi u DobojuBelminM23 je napisao/la: I de bolan šta me handrite, dosta me žene handre.
[youtube][/youtube]Nogometaši koji inače igraju u prvoj norveškoj ligi na očima su imali headsetove, uređaje koji im nisu dopuštali da vide ispred sebe i na čijim su zaslonim uživo gledali sebe - odozgo. Naime, iznad terena nalazila se kamera , pa su tako igrači sami sebe gledali otprilike isto kao što ih vidimo mi na televiziji ili u video igrama.
Mi smo ove sezone pravo jaki. Ekipa igra dobro, odbrana odlicna tako da ciljamo na gornji dio tabele.BelminM23 je napisao/la:@Otelo 4 utakmice 4 poraza, a prošle sezone 6 završili...
StrasnojohnnyyK je napisao/la:[youtube][/youtube]Nogometaši koji inače igraju u prvoj norveškoj ligi na očima su imali headsetove, uređaje koji im nisu dopuštali da vide ispred sebe i na čijim su zaslonim uživo gledali sebe - odozgo. Naime, iznad terena nalazila se kamera , pa su tako igrači sami sebe gledali otprilike isto kao što ih vidimo mi na televiziji ili u video igrama.
![]()
![]()
otkljucaj taj pp kuknjavasamo_lijevo je napisao/la:maturski se radi ?Evolution87 je napisao/la:Ima li acad majstora ovdje?
Ma yebu te one što yebeš, jer šuška se da vehabije vole piletinu..Dex je napisao/la: Objavim sliku na instagram s bradom, 4 od 5 komentara hejtaju i ubrajaju me u vehabije.Ko da sam džabe s pivom u rukama prolazio kroz grad
ja obrijao danas... brkove sam ostavio da nerviram ljude... kažu da sam ko iz crno-bijelog filma...AgentttB je napisao/la:Ima li neko da nema bradu od forumaša?
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.
Otkljucao sam, ali ne mogu ti pomoci. Nedavno sam mijenjao hard disk i od tada nisam instalirao autocad. Zao mi je, pomogao bih rado.Evolution87 je napisao/la:otkljucaj taj pp kuknjavasamo_lijevo je napisao/la:maturski se radi ?Evolution87 je napisao/la:Ima li acad majstora ovdje?
Nemoj obrve zapostavit momcino.Virtu4l je napisao/la:Ma neka svako nosi ono što mu se sviđa. Nikad se nisam opterećivao izgledom, frizurom, obrvama, i tako tim stvarima. Blijedi džins, starke u svim bojama, martinke, maja kratkih rukava, samo da nije preširoka i to je to.... klasika
Ma Belmine, šta ću kad si doš'o na zicer
Zaboravio sam pitati. Valjda mi sutra naumpadne.DANTES je napisao/la:samo ima li gabela u visokom?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.