Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Znaci, forumske neznalice su se povukle u rupu zbog preokreta Bayerna koji se vjerovatno nikad ne bi desio da Barsa nije osigurala finale i odigrala poluvrijeme potpuno opusteno i bez ikakve volje. 

Re: Odg: Champions League 2014/15
Pa Guardiola je kriv za ove povrede al' hajde povrede manje-više, čovjek izmišlja neke pozicije igračima na kojim nikada nisu igrali, ne zna čovjek bi li se smijao ili plakaoRajaz je napisao/la:Ne nego likujemo nad forumskim neznalicama koji Guardiolu stavljaju u rang prosječnog trenera, vidio si koliko ih je bilo na poluvremenuLillard je napisao/la:Jel vi to likujete nad Barcinim porazom?
A ko biva navijaci iste.![]()
@James večeras da su Madridu falili Cr, James i Marcelo popušili bi petardu samo tako. Jedino Guardiola ima damu odigrati ovako rizično protiv Barcelone u erakciji.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa normalnomessilla je napisao/la:Čekaj, jesam ja nešto propustio? Jesu ovo rajaz i let3 promijenili strane?

sad ozbiljno...slažem sa sa onim jednim (cini mi se interovac) - Pep je trenerska neznalica, amater i ubleha koji igrom slucaja vodi jedan Bayern i uz to prima 17 miliona eura godišnje, na lijepe katalonske oči

koliko je taj covjek nabio kompleksa mnogima na ovom forumu, moraš ga cijeniti za minuli rad
@let3 je vjerovatno najjači lik u istoriji foruma, Enrique stavi Messija na krilo on se nešta žali kako je Messi tu zavaljen, Enrique idiot itd. Onda ode na Bayernovu temi i brani Pepa što forsira Lahma u vezi.messilla je napisao/la:Čekaj, jesam ja nešto propustio? Jesu ovo rajaz i let3 promijenili strane?

Don't hate what you don't understand.
Onda je i Pelegrini nabio komplekse mnogima na temi EPL-a.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Narkoman je igrao u punom sastavu protiv Madrida i primio peticu.Rajaz je napisao/la:@James večeras da su Madridu falili Cr, James i Marcelo popušili bi petardu samo tako. Jedino Guardiola ima damu odigrati ovako rizično protiv Barcelone u erakciji.
Madrid je igrao u punom sastavu obje utakmice protiv Barce (ili skoro punom) i ima bolji medjusobni duel.
Navijaci Barce brane Narkomana, navijaci Bayerna likuju na njega.
Facts.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
pošto mi je na ignoreu
jel ovo opet ovaj nesretni @xaviesta opterecava ostatak foruma sa analizom mojih uzvišenih postova u kojima se i ne snalazi baš, zahvaljujuci slabijim kongitivnim sposobnostima
mislim nije da mi ne imponuje, ali decko je pretjerano opterecen sa mnom, previše ozbiljno i licno shvata sve ovo... ne treba mu zamjeriti
jel ovo opet ovaj nesretni @xaviesta opterecava ostatak foruma sa analizom mojih uzvišenih postova u kojima se i ne snalazi baš, zahvaljujuci slabijim kongitivnim sposobnostima

mislim nije da mi ne imponuje, ali decko je pretjerano opterecen sa mnom, previše ozbiljno i licno shvata sve ovo... ne treba mu zamjeriti

Jest' svi ti vjerujemo da ne čitaš postove i od svih koje sam napisao ti si baš onako od oka potrefio da sam u prethodnom tebe spomenuo.let3 je napisao/la:pošto mi je na ignoreu
jel ovo opet ovaj nesretni @xaviesta opterecava ostatak foruma sa analizom mojih uzvišenih postova u kojima se i ne snalazi baš, zahvaljujuci slabijim kongitivnim sposobnostima![]()

Don't hate what you don't understand.
šta li mu je, Bog mu smiliv'o
garant opet nešto po meni

garant opet nešto po meni

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mandrak nastavi sa tim tonom i letiš sa foruma, po ko zna koji put. Isto vrijedi i za Makaša, umjesto da slave prolaz oni ovdje našli trolati pošteno forumsko pučanstvo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:

Jedan je natrpao sedmicu i rutinski osvojio a drugi se izofirao...razlika izmedju strucnjaka i sarlatana siguran sam da sad negdje u zabacenoj prostoriji Alianz Arene se dira i slavi prolaz Barcelone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Veliki mag i takticar koji je jednog Philipa Lahma, najboljeg desnog beka svijeta, presaltao u vezni red da igra nekog "zadnjeg veznog", forsira Alcantaru do iznemoglosti a ovaj tika-taka i d.r.k.a loptu do iznemoglosti ne bil kako uso u go s njom umjesto da opuca ko covjek, Xabiju dusu iz tijela izvuko i forsiro ga vise nego Ancelotti Kroosa iako je star i nakon sto je 5 godina u Realu konstantno najvise igrao ...
Poceo se frajer igrat fudbala i neke nove formacije izmisljat i trpat sto vise veznjaka da se mogu dodavat citavu utakmicu i umirat u nekoj imaginarnoj ljepoti, samo sto se malo s.j.e.b.o jer ovdje nema ni Xavija ni Inieste ni Messija da nekom carolijom izvuku velikog maga i jos veceg takticara. U zadnje 2 sezone je popusio i to momacki najbitnije utakmice sezone s tim da je prosle godine jos i gore proso jer nije Bayo Realu sanse stvorio, a svi su mu zdravi bili. Dajte ba Bavarci dovedite nekog Nijemca koji ce forsirat Bayernov fudbal a ovog renesansnog umjetnika nabijte sto dalje mozete.
Poceo se frajer igrat fudbala i neke nove formacije izmisljat i trpat sto vise veznjaka da se mogu dodavat citavu utakmicu i umirat u nekoj imaginarnoj ljepoti, samo sto se malo s.j.e.b.o jer ovdje nema ni Xavija ni Inieste ni Messija da nekom carolijom izvuku velikog maga i jos veceg takticara. U zadnje 2 sezone je popusio i to momacki najbitnije utakmice sezone s tim da je prosle godine jos i gore proso jer nije Bayo Realu sanse stvorio, a svi su mu zdravi bili. Dajte ba Bavarci dovedite nekog Nijemca koji ce forsirat Bayernov fudbal a ovog renesansnog umjetnika nabijte sto dalje mozete.
Naravno i tu ga niko ne može oprat, sam pao sam se ubio kao što sam već reko neki dan.JamesJoyce je napisao/la:Narkoman je igrao u punom sastavu protiv Madrida i primio peticu.Rajaz je napisao/la:@James večeras da su Madridu falili Cr, James i Marcelo popušili bi petardu samo tako. Jedino Guardiola ima damu odigrati ovako rizično protiv Barcelone u erakciji.
Madrid je igrao u punom sastavu obje utakmice protiv Barce (ili skoro punom) i ima bolji medjusobni duel.
Facts.
Pričam za večeras, desetkovan povredama, izađe i ponovo postavi kamikaza taktiku a ne osramoti se protiv ovakve Barcelone. To može samo Guardiola.
Barcelona je zadnji Clasico dobila Reala u punom sastavu, da se nisu zayebavali na kraju bila bi to ubjedljiva pobjeda. I taj isti Ancelloti se provukao protiv Schalkea na svom stadionu. Gubio dobijena finala, lige od Montpeljea itd itd. Hoćemo li i njega svrstati u prosječne trenere? Poenta je da ne postoji trener koji nije dobio šamar u karijeri ali nešto se Guardiola najviše pljuje .. a znamo i zašto.
-
- Kontakt:
A i bas me zanima koji biser u Bayernovoj upravi se sjetio da najbolji tim i generaciju na svijetu da ovom strucnjaku u ruke da eksperimentise i rotira :lol
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- JamesJoyce
- Kontakt:
De i mene opomeni. Cisto da se ne opustim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mandrak nastavi sa tim tonom i letiš sa foruma, po ko zna koji put. Isto vrijedi i za Makaša, umjesto da slave prolaz oni ovdje našli trolati pošteno forumsko pučanstvo
Prvi dio. Nigdje veze. Druga utakmica na Nou Campu je bila relativno izjednacena. Madrid je imao prvo poluvrijeme, Barca drugo. Barca istini za volju, generalno bila bolja. U prvoj utakmici Madrid se pokazao neuporedivo boljim kao domacin u odnosu na Barcu.Rajaz je napisao/la:Naravno i tu ga niko ne može oprat, sam pao sam se ubio kao što sam već reko neki dan.
Pričam za večeras, desetkovan povredama, izađe i ponovo postavi kamikaza taktiku a ne osramoti se protiv ovakve Barcelone. To može samo Guardiola.
Barcelona je zadnji Clasico dobila Reala u punom sastavu, da se nisu zayebavali na kraju bila bi to ubjedljiva pobjeda.Hoćemo li i njega svrstati u prosječne trenere? Poenta je da ne postoji trener koji nije dobio šamar u karijeri ali nešto se Guardiola najviše pljuje .. a znamo i zašto.
Al' nema veze, uzimate finale svejedno.
Drugi dio. Pa nisam ja rekao da je prosjecan trener. Ja samo ispoljavam svoje frustracije koje sam dozivio od Barce 2008-2012.
I istina, obe Lige prvaka je uzeo neposteno.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Doveo ga je Uli Hones da napravi taj iskorak u Evropi al' sigurno nije na ovo mislio.Da je Uli ostao u klubu dobio bi nogu na kraju sezone ovako mu Rummenigge gleda kroz prste.BigBigBang je napisao/la:A i bas me zanima koji biser u Bayernovoj upravi se sjetio da najbolji tim i generaciju na svijetu da ovom strucnjaku u ruke da eksperimentise i rotira :lol
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci li ti sta ime James Rodriguez ?Rajaz je napisao/la:Naravno i tu ga niko ne može oprat, sam pao sam se ubio kao što sam već reko neki dan.JamesJoyce je napisao/la:Narkoman je igrao u punom sastavu protiv Madrida i primio peticu.Rajaz je napisao/la:@James večeras da su Madridu falili Cr, James i Marcelo popušili bi petardu samo tako. Jedino Guardiola ima damu odigrati ovako rizično protiv Barcelone u erakciji.
Facts.
Barcelona je zadnji Clasico dobila Reala u punom sastavu, da se nisu zayebavali na kraju bila bi to ubjedljiva pobjeda. I taj isti Ancelloti se provukao protiv Schalkea na svom stadionu. Gubio dobijena finala, lige od Montpeljea itd itd. Hoćemo li i njega svrstati u prosječne trenere? Poenta je da ne postoji trener koji nije dobio šamar u karijeri ali nešto se Guardiola najviše pljuje .. a znamo i zašto.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tehnicki gledano, Pep je doveden prije Bayernovog silovanja fudbalskog svijeta i sticanja reputacije najbolje ekipe.BigBigBang je napisao/la:A i bas me zanima koji biser u Bayernovoj upravi se sjetio da najbolji tim i generaciju na svijetu da ovom strucnjaku u ruke da eksperimentise i rotira :lol
Još uvijek se niko od Bavaraca nije zahvalio što smo povukli ručnu u drugom poluvremenu. Stvarno sramota. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
@James Da Madrid u punom sastavu, izvuci im Cristiana, Jamesa i Marcela pa bi te pit'o kako bi prošli protiv ove Barcelone koja izgleda neuporedivo jače od one iz prvog dijela kada ih je Real dobio.
Šta je to @rio više se ne može ni diskutovati a ?
Šta je to @rio više se ne može ni diskutovati a ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.