Chelsea FC - transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

soxx
Kontakt:

Re: Chelsea FC - transferi

Post Postao/la soxx » 12 maj 2015, 21:54

Griezman se spominje. Neki twitterasi prenose vec da je done deaL. Aminnnn

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 12 maj 2015, 22:24

To bi bila dobra kupovina, ako se on bude koristio kao krilo, onda dovesti još jednu konstantnu 10ku i možemo očekivati novi trofej u vitrinama.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 12 maj 2015, 22:28

soxx je napisao/la:Griezman se spominje. Neki twitterasi prenose vec da je done deaL. Aminnnn
Na kojoj poziciji bi igrao?,jedino da Hazard ode. :D
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 12 maj 2015, 22:42

BluesForever je napisao/la:
soxx je napisao/la:Griezman se spominje. Neki twitterasi prenose vec da je done deaL. Aminnnn
Može igrat desno krilo i napadaca i na poziciji Oscara
Zadnja izmjena: FukareTuzla1987, dana/u 12 maj 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 12 maj 2015, 22:45

Dogovoren Griezmannov transfer u Chelsea

Prema najnovijim informacijama iz Španije i Engleske, Antoine Griezmann će ovog ljeta postati novi igrač Chelseaja.

Naime, bivši novinar CNN-a, Base Soccera, The Suna, The Maila, IPC Medie i Nuts Magazina, Ben Fairthorne, danas je objavio da se Jose Mourinho poslijepodne susreo sa Griezmannovim agentom Mendesom, sa kojim je dogovorio njegov transfer u Chelsea.

Prema nekim informacijama Griezmann bi mogao koštati Chelsea samo tridesetak miliona eura.

Srce mi ko đžamija :ljepota:
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 12 maj 2015, 22:47

FukareTuzla1987 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:
Može igrat desno krilo i napadaca i na poziciji Oscara
Bilo bi idealno kada bi mogao igrati umjesto Baneta. :hmmmmm:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 12 maj 2015, 23:08

Šteta što nismo Baneta prodali Realu, ako je bilo ikakvog interesa sa njihove strane, jes on kralj i u ofanzivi mu nema ravnog, ali ostavlja previse prostora nazad dok na drugoj strani Azpi pravi neki balans nije ni premalo u napadu, a opet nije ni previse da ostavi toliko prostora protivniku.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 12 maj 2015, 23:11

bane bi mogo u Bayernu završit

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 12 maj 2015, 23:35

Napokon i mi počeli koristiti ovu temu, nek' "matica" malo odmori. :D

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Chelsea FC - transferi

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2015, 00:17

Grizzman može igrat lijevo krilo i polunapadaca tim tog AMC-a nekog, ako dodje igrao bi iza Coste što ne bi bilo lose, al znaci Oscar je izgubio povjerenje i to je to od pojačanja u veznom redu ;)

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 maj 2015, 00:21

Treba Oscara probat sa Matićom uparit a Fabregasa napred, Hazard i Griezzman krila, Costa špica, ma milina.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 maj 2015, 00:38

JoseeMourinho je napisao/la:Grizzman može igrat lijevo krilo i polunapadaca tim tog AMC-a nekog, ako dodje igrao bi iza Coste što ne bi bilo lose, al znaci Oscar je izgubio povjerenje i to je to od pojačanja u veznom redu ;)
Oscar ima jos sljedecu sezonu. Rece mourinho da je ovo prvi put da ce imati predsezonu normalnu tako da vidjecemo. Griezmann desno hazard lijevo oscar iza coste i nazad matic fab. Strasno bi to bilo zaebali bi barsu :D. Jos ruben ce da se bori sa oscarom pritisak je na njemu. Isto volio bi vidjeti slejdce sezone u tvrdim tekmama protiv jacih ekipa rubena umjesto fabregasa koji se redovno gubio u tik utakmicama.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2015, 00:44

Bas sam grizzmana pratio i u sociedadu i sad atleticu i vjeruj ne mogu da se sjetim tekme kas je odigrao desno većinom je to bilo u sociedadu lijevo ili u sredini, a u atleticu igra malo iza napadača ko taj neki SS najviše :D

Mislim ono nema prepreke da on zaigra desno nek proba, al imamo i williana i cuadrada(koji nadam se da ce se dohavizat), tako da bi on bas mnogo pozicija izmjenjat i lijevo i sredina i desno bas univerzalac da nam bude :D

JoseeMourinho
Kontakt:

Bas sam grizzmana pratio i u sociedadu i sad atleticu i vjeruj ne mogu da se sjetim tekme kas je odigrao desno većinom je to bilo u sociedadu lijevo ili u sredini, a u atleticu igra malo iza napadača ko taj neki SS najviše :D

Mislim ono nema prepreke da on zaigra desno nek proba, al imamo i williana i cuadrada(koji nadam se da ce se dohavizat), tako da bi on bas mnogo pozicija izmjenjat i lijevo i sredina i desno bas univerzalac da nam bude :D

JoseeMourinho
Kontakt:

JoseeMourinho
Kontakt:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 maj 2015, 00:47

JoseeMourinho je napisao/la:Bas sam grizzmana pratio i u sociedadu i sad atleticu i vjeruj ne mogu da se sjetim tekme kas je odigrao desno većinom je to bilo u sociedadu lijevo ili u sredini, a u atleticu igra malo iza napadača ko taj neki SS najviše :D

Ma ja bi ga volio vidjeti desno nije to neka razlika ni prepreka. A sa njim u prvom timu bi dobili strasnu klupu sa willianom i nadam se boljim cuadradom. Vjerovatno bi i mou vise rotirao. Ja samo najvise uz eto griezmana bi volio da vidim zamjenu ivanovicu u bilo kojoj formi. Znaci novi lijevi ili desni bek samo da ga ne gledam vise. Smijesno je ove sezone izledala nasa desna strana.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 maj 2015, 00:50

Ja bi volio vidjeti da Mikel ode već jednom, kako ga nije sramota zauzimati mjesto na klupi ovim mladim talentima.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 maj 2015, 00:54

JFH9 je napisao/la:Ja bi volio vidjeti da Mikel ode već jednom, kako ga nije sramota zauzimati mjesto na klupi ovim mladim talentima.
Ma to je gotovo preskocice ruben i njega i ramiresa :D .

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2015, 00:58

wadethegreat je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Bas sam grizzmana pratio i u sociedadu i sad atleticu i vjeruj ne mogu da se sjetim tekme kas je odigrao desno većinom je to bilo u sociedadu lijevo ili u sredini, a u atleticu igra malo iza napadača ko taj neki SS najviše :D

Ma ja bi ga volio vidjeti desno nije to neka razlika ni prepreka. A sa njim u prvom timu bi dobili strasnu klupu sa willianom i nadam se boljim cuadradom. Vjerovatno bi i mou vise rotirao. Ja samo najvise uz eto griezmana bi volio da vidim zamjenu ivanovicu u bilo kojoj formi. Znaci novi lijevi ili desni bek samo da ga ne gledam vise. Smijesno je ove sezone izledala nasa desna strana.
imali bi sirinu onda veliku, svi bi sve mogli igrat i moglo bi se dosta rotirat i povrede ne bi nam toliko tesko padale :thumbup:

sto se tice baneta, menbi nije bio toliko los, veliki uticaj ima u napadu jer postaje taj visak jbg nekad ga nazad nema al opet to mi je vise krivica cahilla i cesca/matica koji to ne zatvore na vrijeme dok se on ne vrati, a nekako mi i terry - azpcidosta bolje funkcionisu nego bane-cahill, nek ih uigra jer ne znam koga iskreno dovest desno, jedino felipeu dati vise da igra, a azpia desno napokon stavit, al uglanvom mislim da bane produzit ce ugovor i da ne ide nigdje :D
JFH9 je napisao/la:Ja bi volio vidjeti da Mikel ode već jednom, kako ga nije sramota zauzimati mjesto na klupi ovim mladim talentima.
ne prodavat ni mikela ni ramiza, mikel je tu starosjedioc i takav nam igrac treba ta rezerva za matica kojem nije problem sjedit na klupi i koji nije ni konkurencija RLC-u, vise mu je ramiz konkurencija al ne znam ne bih volio ni on da ode iako ako se mosli na rubena ozbiljno onda je ramiz najblizi odlasku ;)

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.