prosli derbi sam ja dan ranije kupio u bezistanu kartu za jugsamogrbavica je napisao/la:Karte ce se prodavati kao svake godine, kao svaki derbi na dan utakmice!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FKŽ !
- samogrbavica
- Kontakt:
To ne znam. Karte se prodaju kod trznice, ispred stadiona. Bude nekad jug na Grbavici. Bezistan nikad cuo fakat, a posebno dan prije derbija.
KHAJ PRICE
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Trebale bi se i u petak karte prodavat jer ce biti velika potražnja i koliko ja sa rajom u priči čujem bgm mogo bi jug pun biti, većina bar ove moje raje (i naših i komšija) ide na derbi i ima ta fina neka euforia ma obje strane 

- pintol_TM87
- Kontakt:
Nego ljudi posto nisam nigdje vidjeo nista.o Josipu Grebenaru,posto znam da je momak bio blizu prvog tima,ako nije i trenirao s prvim..gdje je sada on,kakav ima status?unaprijed hvala na odgovoru..
Sutra samo ostro po bodove..sretno nam
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Igrao je 10- tak minuta jednu tekmu kad smo igrali u gostima,kad smo vodili sa 2-3 gola razlike, Adžem mu dao šansu, mali nema konstituciju za ozbiljan fudbal, izgledao je kao neko dijete iz osnovne, i cini mi se da više nije u klubu..pintol_TM87 je napisao/la:Nego ljudi posto nisam nigdje vidjeo nista.o Josipu Grebenaru,posto znam da je momak bio blizu prvog tima,ako nije i trenirao s prvim..gdje je sada on,kakav ima status?unaprijed hvala na odgovoru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Za korteo ce se znati u cetvrtak. Najvjerovatnije krece u 14:00 ili u 14:30.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Bog vam dao svu sreču do kraja prvenstva! Bolje i vi nego pitarcici da osvojite.. . Hrabro sutra.. ..
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .
A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Jednostavno nikad nisam bio u ovakvoj situaciji da neću stići u korteo i da ću tek nekih sat, sat i po cirka biti u Sarajevu pred derbi, tako da ne znam da li se može ući bezbjedno na stadion izvan kortea...
Jednostavno nikad nisam bio u ovakvoj situaciji da neću stići u korteo i da ću tek nekih sat, sat i po cirka biti u Sarajevu pred derbi, tako da ne znam da li se može ući bezbjedno na stadion izvan kortea...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zenickiROB je napisao/la:Bog vam dao svu sreču do kraja prvenstva! Bolje i vi nego pitarcici da osvojite.. . Hrabro sutra.. ..
Hvala Robe, Bog te cuo.

Re: RE: Re: FK Željezničar
Moci ces ti uci, samo je pitanje kakvo ces mjesto naciFaraonTM je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
Hajde danas bar 3 milje za 3 boda i 3 gola u njihovoj mrezi al za prvu poziciju aBd...ko god moze nek dodje ,momci su zasluzili!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Nego ljudi posto nisam nigdje vidjeo nista.o Josipu Grebenaru,posto znam da je momak bio blizu prvog tima,ako nije i trenirao s prvim..gdje je sada on,kakav ima status?unaprijed hvala na odgovoru..
Josip Grebenar sada nastupa za Hrvatski Dragovoljac .
Josip Grebenar sada nastupa za Hrvatski Dragovoljac .
Brkica
- corleone87
- Kontakt:
Gledam sad na TVSA ispod na onoj traci za vijesti stoji "Željo u 17:00 dočekuje Mladost, povratak Manijaka na južnu tribinu.."
P.S. Maleni padaju, Kokot zabija

P.S. Maleni padaju, Kokot zabija

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
FaraonTM je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Dođi ako možeš gore prije kortea i uđeš među prvima.
Sad jedno pitanje za nas sezonske dijasporce, osim moje TV, hoće li neka od arena raditi derbi?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Navijaci su jako bitni u ovoj borbi. Vidjeli smo u Mostaru koliko znaci adekvatna podrska. Nadam se da ce danas biti bar 4-5 hiljada, te da cemo dati adekvatnu podrsku.
Nadat se da cemo vec u prvom poluvremenu rijesiti utakmicu, te opusteno pratit rezultat iz Ugljevika.
Nadat se da cemo vec u prvom poluvremenu rijesiti utakmicu, te opusteno pratit rezultat iz Ugljevika.

Pa arena i radi derbi ja mislim.Peterski je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Sad jedno pitanje za nas sezonske dijasporce, osim moje TV, hoće li neka od arena raditi derbi?
ma neka pobjede pitari pa da igramo na pobjedu, meni je tih remija na derbijima pun ku.rac, povraća mi se više od remija! pogledajte samo rezultate u zadnje vrijeme, sve sami alibi derbiji! a i vrijeme je da ih puknemo kako treba! osim onih 3:0 na koševu kadu su se ona njihova dva tokmaka sudarila ne sjećam se kad smo ih zadnji puta razvalili! OK, nisu ni oni nas, ali u moja vremena je derbi bio praznik napadačkog fudbala, igralo se uvijek na pobjedu, nikada na remi, a ovo u zadnje vrijeme ninašta ne liči, jeb.eš alibi derbije! nek to igraju pitari, mi se toga moramo kotarisat!!!
Mirza Raščić!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Nydalen je napisao/la:Pa arena i radi derbi ja mislim.Peterski je napisao/la:"FaraonTM" je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Ne vjerujem da bi ovi lihvari iz bht to pustili tek tako.
Jači od ratova, režima i partija. 1921