Moderator/ica: rio_Ferdy88
Sta si ti gledo bogati svaki ti komentar trazi samar. Prvo Webber je bio ispred Hamiltona, drugo Vettel je bio ispred u boxu i imao je pravo zadrzat putanju, a hamilton nije imao onuda pravo proci. Vidices uskoro vijest o kazni. Za ovoga gore sto kritikuje Schumija, kako te nije sramota to govorit za takvog vozaca. Odkad ti gledas formulu, sezonu ili dvije (ovo vazi za tebe).GunnerS je napisao/la:Ne, ne, Webber je bio iza njega i u onoj gužvi ga je htio prestić, možda i bi da nije bila onakva gužva al Hamilton je vozio svojoj rutom i ovaj naletio na vanjisku stranu njegovu i kasnije je se čuolo iz radija da ovaj govori "Hamilton pushed me." Naravno, jest, al šta je ovaj trebao, stat na kočnicu, propustit ga ?! Pa jarane, sve je to dozvoljeno, da nije dozvoljeno onda bi kad neko pokuša prestić ovaj trebo stat da ga slučajno ne gurne...daffy je napisao/la:Webber je bio ispred njega, i nedugo nakon toga se cuo govor Webbera "Hamilton pushed me", tako nesto ne mogu se sad sjetiti.. svako ko prati F1 vidi kakav je Hamilton vozac.. opasan za sve.. samo se pojedinci njega ne boje, a ostali ga propustaju kao najvece pickice.. Alonso, Vettel i Kimi u ovaj prvi kos.. a u drugi Sutil, Massa, Rosberg, Glock.. da ne nabrajam..
da je tu bilo sta nepravilno,znalo bi se za vrijeme utrke. svake sezone na 10-ine tih dodira ima. Sada imamo recept za dobru utrku;Alonsa i Hamiltona na pocetku utrke gurnuti na zacelje,i onda cemo svasta da vidimo.Edin Dzeko je napisao/la:@daffy, sjeti se samo legendarnih trki Schumija, Hakkinena, Alonsa... kakvih je sve guranja bilo![]()
Al to je FORMULA 1 i to je ono zasto vecina nas voli ovaj sport, jbg nije ovo MotoGP
E neka se i samnom neko slazeEdin Dzeko je napisao/la:Slazem se majestic s tobom u potpunosti
Ja ne govorim o boxu, nego u onoj gužvi, nađi na youtube i vidi, vidjet ćeš da Hamilton nije ništa uradio, samo je išao svojom rutom, drugačije nije mogao jer da je išao malo više unutra udario bi, sad ne znam ko je bio sa unutrašnje strane i morao je onda, Weber je kriv što je procijenio krivo...Bilal je napisao/la:Sta si ti gledo bogati svaki ti komentar trazi samar. Prvo Webber je bio ispred Hamiltona, drugo Vettel je bio ispred u boxu i imao je pravo zadrzat putanju, a hamilton nije imao onuda pravo proci. Vidices uskoro vijest o kazni. Za ovoga gore sto kritikuje Schumija, kako te nije sramota to govorit za takvog vozaca. Odkad ti gledas formulu, sezonu ili dvije (ovo vazi za tebe).GunnerS je napisao/la:Ne, ne, Webber je bio iza njega i u onoj gužvi ga je htio prestić, možda i bi da nije bila onakva gužva al Hamilton je vozio svojoj rutom i ovaj naletio na vanjisku stranu njegovu i kasnije je se čuolo iz radija da ovaj govori "Hamilton pushed me." Naravno, jest, al šta je ovaj trebao, stat na kočnicu, propustit ga ?! Pa jarane, sve je to dozvoljeno, da nije dozvoljeno onda bi kad neko pokuša prestić ovaj trebo stat da ga slučajno ne gurne...daffy je napisao/la:Webber je bio ispred njega, i nedugo nakon toga se cuo govor Webbera "Hamilton pushed me", tako nesto ne mogu se sad sjetiti.. svako ko prati F1 vidi kakav je Hamilton vozac.. opasan za sve.. samo se pojedinci njega ne boje, a ostali ga propustaju kao najvece pickice.. Alonso, Vettel i Kimi u ovaj prvi kos.. a u drugi Sutil, Massa, Rosberg, Glock.. da ne nabrajam..
To sam bio jamoustapha je napisao/la:Ma prodjite se vise Hamiltona i njegovog agresivnog stila. To je za Formulu 1 uobicajena pojava. Danas je onaj strucni komentator na BHT1 govorio kako su ljudi na slican nacin osporavali i velikog Sennu.
Neko je gero spomenu Schumachera i njegovu trokolicu.Mislim, da je danas na svoje doslo mnogo vozaca, koji mogu reci da su preticali sedmerostrukog sampiona, pogotova ovi koji voze debitansku sezonu. Ne znam sta drugi misle, ali je menki nekako bezze ovaj njegov povratak u F1. Nije mu ovo trebalo.
Meni se cinilo da njegov bolid lose zagrijava gume a te iste gume se slabo ponasaju na prelazima vremenskim. Mozda i grijesim ali vozio je solidno kad je i bilo ili nije bilo kise, cim se timu zalio kako kisa pojacava a oni i njega i Rosberga uvjeravali kako ce padati istog intenziteta kao i na pocetku, borio se da odrzi bolid a i Rosberg je bas u tim trenutcima prosetao pored staze pa ga Dugme pretece. Kao da im je bolid "trazio" gume za mokro dok su drugi djelovali dobro na inter gumama.GunnerS je napisao/la:To sam bio jamoustapha je napisao/la:Ma prodjite se vise Hamiltona i njegovog agresivnog stila. To je za Formulu 1 uobicajena pojava. Danas je onaj strucni komentator na BHT1 govorio kako su ljudi na slican nacin osporavali i velikog Sennu.
Neko je gero spomenu Schumachera i njegovu trokolicu.Mislim, da je danas na svoje doslo mnogo vozaca, koji mogu reci da su preticali sedmerostrukog sampiona, pogotova ovi koji voze debitansku sezonu. Ne znam sta drugi misle, ali je menki nekako bezze ovaj njegov povratak u F1. Nije mu ovo trebalo.
I ja se pitam šta je, jer ne mislim da je do njega, pa hebo majku nije toliko slab da ga Sutil i Vettel u jednoj krivi preteknu a kasnije još tri vozača... Po meni tu nešto ne štima oko bolida
![]()
??? Zadnji put je Fisichella imao jump start,mislim 2006 godine dok je jos bio u Renaultu. Ista je kazna bila. Nedobiva se za ovo diskvalifikacija.Bilal je napisao/la:Neznam kako kaznise alonsa samo sa prolaskom kroz box zbog preranog starta, cini mi se da se za to prije dobijala crna zastava.
Jarane ja mislim na starija vremena. Ja pratim F1 od 96 i mislim da se prije dobijala diskvalifikacija.majestic24 je napisao/la:??? Zadnji put je Fisichella imao jump start,mislim 2006 godine dok je jos bio u Renaultu. Ista je kazna bila. Nedobiva se za ovo diskvalifikacija.Bilal je napisao/la:Neznam kako kaznise alonsa samo sa prolaskom kroz box zbog preranog starta, cini mi se da se za to prije dobijala crna zastava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.