legenda reala je napisao/la:Arogancija, ta visočka arogancija![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Arogancija, ta visočka arogancija![]()
A škrtost, samo su još Mostarci ispred njih po tom pitanjulegenda reala je napisao/la: Arogancija, ta visočka arogancija![]()
Ništa, sve pet. Možemo se još.samo_lijevo je napisao/la:Sta je sad problem ?BaDa12 je napisao/la:Eto,![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa imaju li piramidu ili nemaju? faraonska krv...legenda reala je napisao/la:Arogancija, ta visočka arogancija![]()
Head je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
DANTES je napisao/la:Pa imaju li piramidu ili nemaju? faraonska krv...legenda reala je napisao/la:Arogancija, ta visočka arogancija![]()
Nsi ti bio u Fočirio_Ferdy88 je napisao/la:A škrtost, samo su još Mostarci ispred njih po tom pitanjulegenda reala je napisao/la: Arogancija, ta visočka arogancija![]()
Ja ne znam kako Cartman jos nije izgubio Norveski pasosHead je napisao/la:Jest me administracija uzela na zub, zadnji mjesec dana cumuram u Banovicima. Neki dan odem za izvadim CIPS-ovu prijavu kaze mi ona na salteru, ljudino, tebi je mjesto prebivalista Banovici, tamo sad vadis to.
Ma ekskluzivu vidim na fb kad neko lajka nesto i onda se odvalim onim recenicama na nekim slikamaNajda je napisao/la:Ja vjerujem da piramida postoji. Nisu se one ploče same stavile na ona mjesta.
usput, otelo ne prati te sajtove/kanale i život je odmah bolji.. jbg. svakom svačije, a dok je ovaca bit će i vune
Head je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Totalno moderna, ali Zvezdice se prate jer su posebne.legenda reala je napisao/la:Ona fol moderna, a Pink Zvezdice prati
Trenutno korisnika/ca: alemsa, VivaLaStella i 20 gostiju.