Ako izuzmemo sportske kanale ostalo nemam pojma.
@Bada ja sam neki dan naletio i pjevao je neki narodnjake. Poslusam kad naletim a bude neka meni draga pjesma. l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BaDa12 je napisao/la:Totalno moderna, ali Zvezdice se prate jer su posebne.legenda reala je napisao/la:Ona fol moderna, a Pink Zvezdice pratiNa TV jedino znam da mi je Pink na broju 19 i to petkom. Ostalim danima ništa ne znam.
A, ako ih tad ne gledam, ujutro se youtube pali.
Rialdu i Amaru posebnoCartman je napisao/la:Vjerujem da Legenda prati Zvijezda mozes biti ti.
lopov, logicno, samo ti kulturno napisala.legenda reala je napisao/la:
Šta si mislila pod ono da sam namazan, da nisam ko ljevakispade sad ja nevaljam
![]()
Jbt i on sve fole moderan, svijetski čojek a he šta prati i još zna kako se zovu, aaaaaaaaa, ja sam pratio Zvezde Granda dok sam imo vremena, Hayat traži budalu nisam nikad pratio ni ove Zvezdice, i sport sam nekad pratio jbgrio_Ferdy88 je napisao/la:Rialdu i Amaru posebnoCartman je napisao/la:Vjerujem da Legenda prati Zvijezda mozes biti ti.
Ali je ona Dora sa X faktora
samo_lijevo je napisao/la:kakav ti i selam
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu
Pa ne mozes sad od RTL-a traziti previse ozbiljno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Taj ekz faktor meni teski festival malogradjanstva, sunda pa skoro i parodije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam zašto onda meni prosipaš tu arogancijusamo_lijevo je napisao/la:Nisam ljut, sto bih bio ljut, nisam odavno bio sretniji.
Momak, ti si zalut'o.Otelo je napisao/la:@Bada ja sam neki dan naletio i pjevao je neki narodnjake. Poslusam kad naletim a bude neka meni draga pjesma.
Kako misliš "i na mene"? Zar je na mene?legenda reala je napisao/la:
Jesi to i na mene ljut?? reci nam šta ti je u zadnje vrijeme, da ti Istočni blok pomogne ako je u mogućnosti
RTL nema veze sa produkcijom ovog showa, sve je u Beogradu. RTL je kao i FTV, uz to su dali Antoniju. A, The Voice je totalna gluma, to sam shvatila nakon par minuta gledanja i otišla iz sobe.Otelo je napisao/la:Pa ne mozes sad od RTL-a traziti previse ozbiljno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Taj ekz faktor meni teski festival malogradjanstva, sunda pa skoro i parodije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Npr. HRT je pokazao kako se radi ozbiljan show sa The Voiceom
To se tebi cini, nema sanse da bilo sta prosipam, posebno ne tebi.legenda reala je napisao/la:
Ne znam zašto onda meni prosipaš tu aroganciju
šta je razlog sreći, jesi to završio fax
znaci nisam jedini da ne konta nasu krajisku, majke mi procitam 3-4 puta i opet nista. Pomislim da sam toliko nepismen i glup.opet te ništa ne kontam, al haj
ma to on misli na onog sto drzi klintona u dnevnom boravku.Kako misliš "i na mene"? Zar je na mene?
Jel to zato što sam ti drag il nisam tvoj nivosamo_lijevo je napisao/la:
To se tebi cini, nema sanse da bilo sta prosipam, posebno ne tebi.
Sredinom juna je gotovo, ako ne bude nekih neocekivanih situacija.
svaka sljedeće rečenica joj zapetlja prošlu, tako da je ništa ne kontamznaci nisam jedini da ne konta nasu krajisku, majke mi procitam 3-4 puta i opet nista. Pomislim da sam toliko nepismen i glup.
ma to on misli na onog sto drzi klintona u dnevnom boravku.
Pa nisam ja vojvoda od sode pa da ljude etiketiram kao trivijalne i nedorasle, nije to moj nivo.legenda reala je napisao/la: Jel to zato što sam ti drag il nisam tvoj nivo![]()
ne diraj brata Virtua, dobar je to momak brate ljevače