Ovdje je sve ekspolodiralo1921 je napisao/la:Trening![]()
[youtube][/youtube]
A golman vam se usrao kada izbija loptu pa ga nasi "motivisu" sa "*usi ga *ederu"...Onda ga je onaj mali ebavao pravo sto dohvaca lopte...
Moderator/ica: vlakanje
Ovdje je sve ekspolodiralo1921 je napisao/la:Trening![]()
[youtube][/youtube]
pa care koliko horde trebaju da pređu da dođu do Grbavice a koliko lešinari?!TheManiacs je napisao/la:Borac odlicna ekipa zasluzeno su drugi na tabeli i da pohvalim lesinare da su poslije hordi najbolje odradili gostovanje na grbavici
Vule je odigrao mozda najslabiju utakmicu sezone, nije se vidio na terenu, nije ga džaba marić izbacioBrigateBL je napisao/la:jos cu pomisliti da Maric cita forum![]()
posto sam ocekivao Vuleta na zadnjem kad ga on stvarno stavi he he nek mi neko od momaka koji je bio napise kako je vUle igrao na toj poziciji
BrigateBL je napisao/la:jos cu pomisliti da Maric cita forum![]()
posto sam ocekivao Vuleta na zadnjem kad ga on stvarno stavi he he nek mi neko od momaka koji je bio napise kako je vUle igrao na toj poziciji
Da budemo jasni :' poslije Hordi to su Rođeni'!' $ je napisao/la:pa care koliko horde trebaju da pređu da dođu do Grbavice a koliko lešinari?!TheManiacs je napisao/la:Borac odlicna ekipa zasluzeno su drugi na tabeli i da pohvalim lesinare da su poslije hordi najbolje odradili gostovanje na grbavici
Pravili su i robijasi par puta dobru atmosferu, rodjeni jednom...fukare jednom u finalu kupa, lesinari sinoc, navijaci zrinjskog jednom -dvaput......bilo je dobrih nastupa na grbavici...iako realno po jednom, max dvaput...najpostenije je reci da su robijasi ti koji su konstantni, najbrojniji i uglavnom najcjenjeniji sto se tice tih gostovanja na grbavici. Zeljo - Sarajevo, ili obratno, pa to i nije "gostovanje."suntu jeu je napisao/la:Da budemo jasni :' poslije Hordi niko bolje nije napravio atmosferu na Grbavici od Rođenih'!' $ je napisao/la:pa care koliko horde trebaju da pređu da dođu do Grbavice a koliko lešinari?!TheManiacs je napisao/la:Borac odlicna ekipa zasluzeno su drugi na tabeli i da pohvalim lesinare da su poslije hordi najbolje odradili gostovanje na grbavici
Pa Zeljeznicar ima duplo bolju klupu od Borca.Tako da vama kad trojica kljucnih fale,vi imate u rezervi jos 5 koja ih mogu zamjeniti.nick je napisao/la:ok,dali ste dva gola doduse jedan autogo ali jesili stvarno zadovoljan vasom igrom pa prvi ste na tabeli ruku na srce niste opucali kako treba (ne omalovazavam nikog i nije mi to namjera) odgledo sam cjelu utakmicu 2 puta i stavrno ste lose odigrali ok falila vam 3 igraca ali skontaj da zeljo jos nijednu utakmicu nije odigro sa istom ocetnom postavom a i nama je falio najbolji strijelac i igrali smo da se nadigravamo ni u jednom trenutku nismo cuvali rezultat...iskreno meni ste lose odigrali imate dobar rezultat koji nimalo ne oslikava jucerasnje stanje na terenu ..
tatamata je napisao/la:Pa Zeljeznicar ima duplo bolju klupu od Borca.Tako da vama kad trojica kljucnih fale,vi imate u rezervi jos 5 koja ih mogu zamjeniti.nick je napisao/la:ok,dali ste dva gola doduse jedan autogo ali jesili stvarno zadovoljan vasom igrom pa prvi ste na tabeli ruku na srce niste opucali kako treba (ne omalovazavam nikog i nije mi to namjera) odgledo sam cjelu utakmicu 2 puta i stavrno ste lose odigrali ok falila vam 3 igraca ali skontaj da zeljo jos nijednu utakmicu nije odigro sa istom ocetnom postavom a i nama je falio najbolji strijelac i igrali smo da se nadigravamo ni u jednom trenutku nismo cuvali rezultat...iskreno meni ste lose odigrali imate dobar rezultat koji nimalo ne oslikava jucerasnje stanje na terenu ..Kod nas toga nema,i kad god se neko povrijedi ili iz nekog razloga ne moze igrati,to se itekako osjeti..
Ponavljam,ja sam prezadovoljan.
Upravu je ovaj momak sto kaze da Zeljeznicar ima duplo bolju klupu nego Borac, i u poptunosti se slazem sa tim, medjutim ni onakav borac kakav je bio sinoc realno me nije razocarao, pruzio je najzesci otpor Zeljeznicaru cak veci nego i sam Siroki u Sirokom Brijegu, i jos nesto drago mi je sto niste dosli da igrate klasicni bunker nego ste igrali poluotvorenu igru i realno zasluzujete da igrete evropska takmicenja i drago mi je da se Borac vratio u sami vrh fudbala na ZELEONOM TERENU a ne kao neki sto pokusavaju preko ZELENIH STOLOVA, da ne pricamo o njima i ne trosimo rijeci... Pozdravtatamata je napisao/la:Pa Zeljeznicar ima duplo bolju klupu od Borca.Tako da vama kad trojica kljucnih fale,vi imate u rezervi jos 5 koja ih mogu zamjeniti.nick je napisao/la:ok,dali ste dva gola doduse jedan autogo ali jesili stvarno zadovoljan vasom igrom pa prvi ste na tabeli ruku na srce niste opucali kako treba (ne omalovazavam nikog i nije mi to namjera) odgledo sam cjelu utakmicu 2 puta i stavrno ste lose odigrali ok falila vam 3 igraca ali skontaj da zeljo jos nijednu utakmicu nije odigro sa istom ocetnom postavom a i nama je falio najbolji strijelac i igrali smo da se nadigravamo ni u jednom trenutku nismo cuvali rezultat...iskreno meni ste lose odigrali imate dobar rezultat koji nimalo ne oslikava jucerasnje stanje na terenu ..Kod nas toga nema,i kad god se neko povrijedi ili iz nekog razloga ne moze igrati,to se itekako osjeti..
Ponavljam,ja sam prezadovoljan.
nisam bio na utakmici ali ti jedno mogu reci u sta sam 100 % siguran. ili su svi lesinari pjevali ili nije niko! kod lesinara nema svako za sebe da pjeva.BlueSharks je napisao/la:Prvo čestitke Borcu na fer i korektnoj igri. Ovako zamolio bi da mi neko od Lešinara koji su bili na tekmi odgovori na slijedeće pitanje: Da li su Lešinari skandirali "nož, žica........". Ja sam bio na jugu, i to nit sam čuo niti vidjeo, a pitam iz razloga što mi je drug koji je bio na sjeveru na povratku sa utakmice rekao kako su pojedini Lešinari to počeli pjevati i da ih je vaš vođa smirivaoZnači zanima me je li to istina, ili on nije dobro čuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.